!!! DEVELOPMENT MODE !!!
3 Body Problem
- Μαδουραίος
3 Body Problem
Σπέρνει το τρειλερ
- Μαδουραίος
Re: 3 Body Problem
Kατα 90% θα ειναι σαπιλα του Νετφλιξ
Είμαι περίεργος να το συγκρίνω με το κινέζικο...
Τι άλλη ανωμαλία θα μας δείξουν!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Μαδουραίος
Μεταφορα στην οθόνη απο βραβευμενο βιβλιο και συγγραφεα ειναι αστοιχείωτη
Και οι "120 μέρες στα Σόδομα", μεταφορά βιβλίου ήταν, αστοιχείωτε.Μαδουραίος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 08:46Μεταφορα στην οθόνη απο βραβευμενο βιβλιο και συγγραφεα ειναι αστοιχείωτη
Δεν ήταν ανωμαλία;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Μαδουραίος
ΌχιJuno έγραψε: 10 Μαρ 2024, 08:50Και οι "120 μέρες στα Σόδομα", μεταφορά βιβλίου ήταν, αστοιχείωτε.Μαδουραίος έγραψε: 10 Μαρ 2024, 08:46Μεταφορα στην οθόνη απο βραβευμενο βιβλιο και συγγραφεα ειναι αστοιχείωτη
Δεν ήταν ανωμαλία;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
απλά να προειδοποιήσω πριν πιαστείτε κότσο, το σενάριο το υπογράφουν οι σεναριογράφοι του GOΤ. 
Το ξέρω.
Ως φαν της επιστημονικής φαντασίας, όταν ήμουν μικρή, έχω διαβάσει πάρα πολλά για να ξέρω πως πολλά από αυτά (ειδικά τα πιο πρόσφατα) είναι πλέον συστημικά και το βασικό μήνυμα είναι να σε προετοιμάσουν να αποδέχεσαι αλλαγές που έρχονται (δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) ή να μην πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα γιατί κάτι κακό θα συμβεί.
Juno έγραψε: 10 Μαρ 2024, 17:15Το ξέρω.
Ως φαν της επιστημονικής φαντασίας, όταν ήμουν μικρή, έχω διαβάσει πάρα πολλά για να ξέρω πως πολλά από αυτά (ειδικά τα πιο πρόσφατα) είναι πλέον συστημικά και το βασικό μήνυμα είναι να σε προετοιμάσουν να αποδέχεσαι αλλαγές που έρχονται (δεν μπορεί να γίνει αλλιώς) ή να μην πηγαίνεις κόντρα στο σύστημα γιατί κάτι κακό θα συμβεί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
νιώθω την έλξη της γωνίας του τραπεζιού στο κρανίο μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA