Καμία ευθύνη οι πολιτικοί ποτέ σ' αυτή τη χώρα..
Δίκη για Μάτι: Απαλλαγή για Δούρου, Καπάκη, Πορτοζούδη, Κολοκούρη προτείνει ο εισαγγελέας
https://www.protothema.gr/greece/articl ... saggeleas/
Δίκη για Μάτι: Απαλλαγή για Δούρου, Καπάκη, Πορτοζούδη, Κολοκούρη προτείνει ο εισαγγελέας
https://www.protothema.gr/greece/articl ... saggeleas/
Δε θεωρώ ότι η Δουρου είχε ευθύνη στο Μάτι.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:31 Δεν θα ξαναγράψω αυτά που έχω γράψει επανειλημμένα για τα Τέμπη και τον Καραμανλή και πως οι νόμοι του κράτους αναθέτουν αρμοδιότητες και ευθύνες σε υπηρεσιακούς παράγοντες και όχι σε πολιτικούς γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται τυχόν αθώωση της Δούρου να προκαλέσει τις ίδιες αντιδράσεις.![]()
Αυτή που το ειπε αυτό για "τον άλλο τρόπο" και χαίρεσαι εσύ, για το Μάτι έλεγε ότι "να μη μας φταίει πάντα το Κράτος".Orion22 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:41 peak Γαμα ελληνική Δ
δικαιοσύνη θα αποδοθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο![]()
Κοίτα να χρεώσεις και το Μάτι στην ΝΔ. Μετά θα πρέπει οικιοθελώς να σου δώσει την θέση του ο Κασσελάκης.Αρίστος έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:43 Το κράτος μισθώνει δικηγόρους κατά των θυμάτων για το Μάτι!
https://www.newsbreak.gr/politiki/56426 ... a-to-mati/
.
Βραχυκυκλώνουν οι γλειφτες πασόκων που λουζονται αυτά που έφτυνανOtto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:44Αυτή που το ειπε αυτό για "τον άλλο τρόπο" και χαίρεσαι εσύ, για το Μάτι έλεγε ότι "να μη μας φταίει πάντα το Κράτος".Orion22 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:41 peak Γαμα ελληνική Δ
Οπότε πρόσεχε μη βραχυκυκλωσεις.
Εγώ δε λουζομαι τίποτα. Πέρα απο το πουστοψηφισμα δηλαδήOrion22 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:50Βραχυκυκλώνουν οι γλειφτες πασόκων που λουζονται αυτά που έφτυνανOtto Weininger έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:44Αυτή που το ειπε αυτό για "τον άλλο τρόπο" και χαίρεσαι εσύ, για το Μάτι έλεγε ότι "να μη μας φταίει πάντα το Κράτος".Orion22 έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:41 peak Γαμα ελληνική Δ
Οπότε πρόσεχε μη βραχυκυκλωσεις.
αυτό που ειπε η κυριά ισχύει σε κάθε περίπτωση, επιβάλεται δε όταν δεν λειτουργεί ο ένας τροπος
Άσε που σύμφωνα με τους δείκτες του Economist τίποτε από αυτά δεν θεωρείται αντιδημοκρατικό. Είμαστε μια full democracy και αυτό βγαίνει προς τα έξω.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:31 Δεν θα ξαναγράψω αυτά που έχω γράψει επανειλημμένα για τα Τέμπη και τον Καραμανλή και πως οι νόμοι του κράτους αναθέτουν αρμοδιότητες και ευθύνες σε υπηρεσιακούς παράγοντες και όχι σε πολιτικούς γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται τυχόν αθώωση της Δούρου να προκαλέσει τις ίδιες αντιδράσεις.![]()
GoBzi έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:57Άσε που σύμφωνα με τους δείκτες του Economist τίποτε από αυτά δεν θεωρείται αντιδημοκρατικό. Είμαστε μια full democracy και αυτό βγαίνει προς τα έξω.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:31 Δεν θα ξαναγράψω αυτά που έχω γράψει επανειλημμένα για τα Τέμπη και τον Καραμανλή και πως οι νόμοι του κράτους αναθέτουν αρμοδιότητες και ευθύνες σε υπηρεσιακούς παράγοντες και όχι σε πολιτικούς γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται τυχόν αθώωση της Δούρου να προκαλέσει τις ίδιες αντιδράσεις.![]()
![]()
Οκ.GoBzi έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:57Άσε που σύμφωνα με τους δείκτες του Economist τίποτε από αυτά δεν θεωρείται αντιδημοκρατικό. Είμαστε μια full democracy και αυτό βγαίνει προς τα έξω.πατησιωτης έγραψε: 20 Φεβ 2024, 14:31 Δεν θα ξαναγράψω αυτά που έχω γράψει επανειλημμένα για τα Τέμπη και τον Καραμανλή και πως οι νόμοι του κράτους αναθέτουν αρμοδιότητες και ευθύνες σε υπηρεσιακούς παράγοντες και όχι σε πολιτικούς γιατί έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται τυχόν αθώωση της Δούρου να προκαλέσει τις ίδιες αντιδράσεις.![]()
![]()