!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχει κανείς εμπειρία με το starlink στην Ελλάδα..;
Έχει κανείς εμπειρία με το starlink στην Ελλάδα..;
Οι ταχύτητες είναι εντελώς τραγικές με το ελληνικό ίντερνετ και σκεφτόμουν μήπως κάποια στιγμή δοκίμαζα starlink (ξέρω, είναι ακριβό) και έτσι από περιέργεια θέλω να μάθω αν το έχει δοκιμάσει κανείς..
Re: Έχει κανείς εμπειρία με το starlink στην Ελλάδα..;
Μένεις σε χωριό; Γιατί ακόμη και σε επαρχιακές πόλεις έχουν 100άρες συνδέσεις.Parrot έγραψε: 08 Φεβ 2024, 20:55 Οι ταχύτητες είναι εντελώς τραγικές με το ελληνικό ίντερνετ και σκεφτόμουν μήπως κάποια στιγμή δοκίμαζα starlink (ξέρω, είναι ακριβό) και έτσι από περιέργεια θέλω να μάθω αν το έχει δοκιμάσει κανείς..
Αθήνα - νότια προάστια αλλά οι γραμμές είναι εντελώς "μπουκωμένες" τον τελευταίο καιρό και η σύνδεση σέρνεται..mao mao έγραψε: 08 Φεβ 2024, 21:00Μένεις σε χωριό; Γιατί ακόμη και σε επαρχιακές πόλεις έχουν 100άρες συνδέσεις.Parrot έγραψε: 08 Φεβ 2024, 20:55 Οι ταχύτητες είναι εντελώς τραγικές με το ελληνικό ίντερνετ και σκεφτόμουν μήπως κάποια στιγμή δοκίμαζα starlink (ξέρω, είναι ακριβό) και έτσι από περιέργεια θέλω να μάθω αν το έχει δοκιμάσει κανείς..
Με ενδιαφερει και μενα (για νησι).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 320 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 1 Απαντήσεις