!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
https://twitter.com/an_liberte/status/1 ... 4156823637
Άντε να δούμε πώς θα το ξεπλύνουν κι αυτό οι εν πχώρουμ πλύστρες του.
Άντε να δούμε πώς θα το ξεπλύνουν κι αυτό οι εν πχώρουμ πλύστρες του.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
Kauldron, παρατηρεις πως αναρτησεις οπως η παραπανω περνανε πλεον απαρατητητες;
Αυτο οχι επειδη κανεις εσυ η ο οποιοσδηποτε νηματοθετης κατι λαθος. Αυτη ειναι πλεον η κανονικοτητα, οι Ελληνες εχουν αποδεχτει την αλλαζονια του ΚΜ και της Κυβερνησης του ως κατι το φυσιολογικο, οι μεν 41τακατο επικροτουν και το υπολοιπο 59% εχει παραιτηθει απο την καθημερινοτητα.
Αυτο οχι επειδη κανεις εσυ η ο οποιοσδηποτε νηματοθετης κατι λαθος. Αυτη ειναι πλεον η κανονικοτητα, οι Ελληνες εχουν αποδεχτει την αλλαζονια του ΚΜ και της Κυβερνησης του ως κατι το φυσιολογικο, οι μεν 41τακατο επικροτουν και το υπολοιπο 59% εχει παραιτηθει απο την καθημερινοτητα.
Re: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί σε χιουμοριστικό βίντεο στιγμιότυπα από τις δηλώσεις του στα Τέμπη
Αυτό σκεφτόμουν και 'γω. Μιλάμε πλέον για μια πλήρως αποκτηνωμένη κοινωνία. Απ' τη μια οι κτηνάνθρωποι Μόρλοκ που τον ψήφισαν (διότι περί τέτοιων πρόκειται), απ' την άλλοι οι Ίλοϊ ηλίθιοι που κάθονται και τους κοιτάνε.Portia έγραψε: 03 Φεβ 2024, 11:47 Kauldron, παρατηρεις πως αναρτησεις οπως η παραπανω περνανε πλεον απαρατητητες;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΑΕΚ= Αποκτηνωμένη Ελληνική Κοινωνία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μια χαρά τον βρίσκω. Άμεσος, επικοινωνιακός, με know how στα κόλπα της δουλειάς. Ο Μητσοτάκης ως τώρα είναι πιο πετυχημένος πρωθυπουργός του 21 αιώνα. Για την Ελλάδα πάντα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Με το να βάζει στιγμιότυπα από την εμφάνισή του στα Τέμπη σε χιουμοριστικό βίντεο? Μα, ουσιαστικά έτσι είναι σα να λέει προς πάσα κατεύθυνση οτι "κοιτάξτε, εγώ έπαιζα θέατρο εκεί, και έκανα το στεναχωρημένο".Exodus έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:17 Μια χαρά τον βρίσκω. Άμεσος, επικοινωνιακός, με know how στα κόλπα της δουλειάς. Ο Μητσοτάκης ως τώρα είναι πιο πετυχημένος πρωθυπουργός του 21 αιώνα. Για την Ελλάδα πάντα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
του 21ου αιώνα δε ξέρω αλλά της δεκαετίας του 20 σίγουρα (ως τώρα βέβαια)Exodus έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:17 Μια χαρά τον βρίσκω. Άμεσος, επικοινωνιακός, με know how στα κόλπα της δουλειάς. Ο Μητσοτάκης ως τώρα είναι πιο πετυχημένος πρωθυπουργός του 21 αιώνα. Για την Ελλάδα πάντα.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
για πες μας τι άλλο "σαν να λέει¨,μην είσαι τόσο λακωνικός
Ρε τρολλάκι, δε πάς πιο πέρα να παίξεις? Άντε κάνε μας τη χάρη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, ναι, κάποιος σου το είπε, ότι απλώς κάνει τη δουλειά του. Πρόοδος. Με λίγο προσπάθεια θα γίνουμε ένα πιο κουλ έθνος, με λιγότερη ηθικολογία.Kauldron έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:19Με το να βάζει στιγμιότυπα από την εμφάνισή του στα Τέμπη σε χιουμοριστικό βίντεο? Μα, ουσιαστικά έτσι είναι σα να λέει προς πάσα κατεύθυνση οτι "κοιτάξτε, εγώ έπαιζα θέατρο εκεί, και έκανα το στεναχωρημένο".Exodus έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:17 Μια χαρά τον βρίσκω. Άμεσος, επικοινωνιακός, με know how στα κόλπα της δουλειάς. Ο Μητσοτάκης ως τώρα είναι πιο πετυχημένος πρωθυπουργός του 21 αιώνα. Για την Ελλάδα πάντα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
θα κάτσω λίγο ακόμα και θα πω ότι το να μη σου αρκούν οι δεκάδες πραγματικοί λόγοι για να τα χώσεις και να βάζεις ότι μαλακία ξετρυπώνεις στο τουίτερ γελοιοποιώντας γενικά την κριτική στον μητσοτάκη δείχνει πόσο τερματισμένος ηλίθιος είσαι
Ποιο πλάνο είναι από τις δηλώσεις στα Τεμπη; Εκείνο που είναι αχτένιστος;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:49 Ποιο πλάνο είναι από τις δηλώσεις στα Τεμπη; Εκείνο που είναι αχτένιστος;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Ακόμη κι αυτό παίζεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:22του 21ου αιώνα δε ξέρω αλλά της δεκαετίας του 20 σίγουρα (ως τώρα βέβαια)Exodus έγραψε: 03 Φεβ 2024, 13:17 Μια χαρά τον βρίσκω. Άμεσος, επικοινωνιακός, με know how στα κόλπα της δουλειάς. Ο Μητσοτάκης ως τώρα είναι πιο πετυχημένος πρωθυπουργός του 21 αιώνα. Για την Ελλάδα πάντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Portia έγραψε: 03 Φεβ 2024, 11:47 Kauldron, παρατηρεις πως αναρτησεις οπως η παραπανω περνανε πλεον απαρατητητες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 101 Προβολές
-