!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νοεμβριανά κουνούπια

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Nero

Νοεμβριανά κουνούπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Απαραίτητο νήμα. Ένα τέρας μόλις πέρασε απο την οθόνη μου και πρέπει να πω,τα φοβούμαι πολύ: εξελικτικά αν το δει κανείς κουνούπι με προγόνους έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από όλα τα χημικά που τρώνε και και να γράψουν εντελώς στα παπάρια τους την πτώση της θερμοκρασίας για να συνεχίσουν να ναπαράγονται πρέπει να είναι απόλυτα άρειο,cream of the crop κουνούπι Ράμπο. Άμα ζήσουν να φάνε και μελομακάρονα ίσως θα έπρεπε να πάρουμε σοβαρά μέτρα για να διατηρήσουμε τη θέση μας ως κυρίαρχο είδος της τροφικής αλυσίδας πριν βρεθούμε σκλάβοι σε κανένα γκούλαγκ με κουνούπια commieσάριους :e040:
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Νοεμβριανά κουνούπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Nero έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:26 Απαραίτητο νήμα. Ένα τέρας μόλις πέρασε απο την οθόνη μου και πρέπει να πω,τα φοβούμαι πολύ: εξελικτικά αν το δει κανείς κουνούπι με προγόνους έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από όλα τα χημικά που τρώνε και και να γράψουν εντελώς στα παπάρια τους την πτώση της θερμοκρασίας για να συνεχίσουν να ναπαράγονται πρέπει να είναι απόλυτα άρειο,cream of the crop κουνούπι Ράμπο. Άμα ζήσουν να φάνε και μελομακάρονα ίσως θα έπρεπε να πάρουμε σοβαρά μέτρα για να διατηρήσουμε τη θέση μας ως κυρίαρχο είδος της τροφικής αλυσίδας πριν βρεθούμε σκλάβοι σε κανένα γκούλαγκ με κουνούπια commieσάριους :e040:
Χρήσιμο θέμα και θέλουμε πληροφορίες. Φέτος βλέπω πολλά με ριγέ ουρά, κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο και επιτίθενται σαν να μην υπάρχει αύριο. Τα κοπανάω και ή θα τα σκοτώσω ή θα τσιμπήσουν. Δεν φεύγουν! Το τσίμπημα τους κάνει και μεγαλύτερο φούσκωμα που διαρκεί περισσότερες μέρες.
Πάντως δεν υπήρξε τέτοια πτώση θερμοκρασίας να τα στείλει για τα καλά ακόμα. Όχι παντού.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Nero έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:26 Απαραίτητο νήμα. Ένα τέρας μόλις πέρασε απο την οθόνη μου και πρέπει να πω,τα φοβούμαι πολύ: εξελικτικά αν το δει κανείς κουνούπι με προγόνους έχουν καταφέρει να επιβιώσουν από όλα τα χημικά που τρώνε και και να γράψουν εντελώς στα παπάρια τους την πτώση της θερμοκρασίας για να συνεχίσουν να ναπαράγονται πρέπει να είναι απόλυτα άρειο,cream of the crop κουνούπι Ράμπο. Άμα ζήσουν να φάνε και μελομακάρονα ίσως θα έπρεπε να πάρουμε σοβαρά μέτρα για να διατηρήσουμε τη θέση μας ως κυρίαρχο είδος της τροφικής αλυσίδας πριν βρεθούμε σκλάβοι σε κανένα γκούλαγκ με κουνούπια commieσάριους :e040:
Τί λες καλέ, εδώ και δυο χρόνια βρίσκω Χριστουγεννιάτικα και χειμωνιάτικα κουνούπι στο σπίτι (και να φανταστείς, λόγω ιδιαιτερότητας τοποθεσίας -αέρας κτλ- το καλοκαίρι δεν μπορώ να πω οτι έχω υποφέρει από κουνούπια...)

Επίσης χειμωνιάτικο με έχει κι εμένα τσιμπήσει κουνούπι.

Επροχθές μου έλεγε μια φίλη που το άκουγε στον ύπνο της να προσγειώνεται μέσα στο αυτί της.

Η κατάστασή τους έχει ξεφύγει!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Nero έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:26 Άμα ζήσουν να φάνε και μελομακάρονα ίσως θα έπρεπε να πάρουμε σοβαρά μέτρα για να διατηρήσουμε τη θέση μας ως κυρίαρχο είδος της τροφικής αλυσίδας πριν βρεθούμε σκλάβοι σε κανένα γκούλαγκ με κουνούπια commieσάριους :e040:
:smt005: :smt005:
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:31
Χρήσιμο θέμα και θέλουμε πληροφορίες. Φέτος βλέπω πολλά με ριγέ ουρά, κάνουν λίγο περισσότερο θόρυβο και επιτίθενται σαν να μην υπάρχει αύριο. Τα κοπανάω και ή θα τα σκοτώσω ή θα τσιμπήσουν. Δεν φεύγουν! Το τσίμπημα τους κάνει και μεγαλύτερο φούσκωμα που διαρκεί περισσότερες μέρες.
Πάντως δεν υπήρξε τέτοια πτώση θερμοκρασίας να τα στείλει για τα καλά ακόμα. Όχι παντού.
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά τα ριγέ είναι κουνούπια τίγρεις και δεν πεθαίνουν τον χειμώνα. Δεν ζούνε καν σε βαλτότοπους για να ψεκαστούν. Έχουν πολύ μικρή εμβέλεια και έτσι κάνουν τα αυγά τους μέσα σε σπίτια, πράγμα που καθιστά αδύνατο τον πληθυσμιακό έλεγχό τους. Αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να κάνει με εξέλιξη, είναι ασιατικά κουνούπια που εισέβαλαν στην Ευρώπη. Bye, bye!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 27 Οκτ 2018, 02:53
ST48410 έγραψε: 27 Οκτ 2018, 01:31
Θα σε στενοχωρήσω, αλλά τα ριγέ είναι κουνούπια τίγρεις και δεν πεθαίνουν τον χειμώνα. Δεν ζούνε καν σε βαλτότοπους για να ψεκαστούν. Έχουν πολύ μικρή εμβέλεια και έτσι κάνουν τα αυγά τους μέσα σε σπίτια, πράγμα που καθιστά αδύνατο τον πληθυσμιακό έλεγχό τους. Αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να κάνει με εξέλιξη, είναι ασιατικά κουνούπια που εισέβαλαν στην Ευρώπη. Bye, bye!
Έχουν καμιά σχέση με το ιό του Δυτικού Νείλου; Τέλος πάντων όταν βρεθεί τέτοιο παρατάω ότι κάνω και το εξολοθρεύω. Είναι ιδιαιτέρως σπαστικά και σε ένα γειτονικό μικρό πάρκο κάνουν πάρτι.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Όχι, δεν έχουν καμμιά σχέση με τον ιό. Απλά είναι κουνούπι που ζει όλον τον χρόνο, δυστυχώς. Γι' αυτό υπάρχει τέτοιο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια. Κι επειδή ζει στα σπίτια μας, είναι αδύνατον να ψεκαστούν μαζικά, περίπου όπως και οι κατσαρίδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Υπαρχουν και τα κλασικα γκρι το χειμωνα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Όπου τα βλέπω, τα εξολοθρεύω. Έχω γίνει άσος στο σημάδι, ιδιαίτερα με την ηλεκτρική ρακέτα που πουλάνε οι πλανόδιοι.
Εικόνα
Όμως είναι κι ένα είδος κουνουπιού τα τελευταία χρόνια, αλλιώτικο από τ'άλλα: χτυπάει και φεύγει, προτού καν το καταλάβεις. Πρέπει να είναι πολύ μικρού μεγέθους, σχεδόν αόρατο, ώστε ουδέποτε το έχω εντοπίσει. Μου αφήνει στην αρχή μια μικρή κοκκινίλα που όμως μέσα σε λίγες ώρες φουσκώνει, φαγουρίζει σα τρελλό το σημείο και μέσα σε 2 μέρες έχει γίνει διπλάσιο σε όγκο το μέρος όπου με έχει τσιμπήσει. Μετά, αρχίζει και υποχωρεί (με τη βοήθεια κορτιζονούχας αλοιφής, ειδάλλως ο εξαιρετικά έντονος κνησμός δεν παλεύεται), αφήνοντας μια πληγή και τέλος ένα κόκκινο σημάδι που σε κανα μήνα σβήνει.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το καλοκαίρι που έφευγα για διακοπές κι έπρεπε να σηκωθώ χαράματα, είχα φροντίσει πριν να ψεκάσω τα ακάλυπτα σημεία του σώματός μου με αντικουνουπικό. Αμ δε! Πήγε και με τσίμπησε στο δόξα πατρί, με αποτέλεσμα τις πρώτες μέρες των διακοπών μου να έχω στο μέτωπο ένα ωραιότατο "καρούμπαλο".
Δυστυχώς πάνε οι εποχές που η εποχή των κουνουπιών ήταν το καλοκαίρι. Πλέον, έχουν γίνει αειθαλή.
Εικόνα
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

χθες με έφαγαν σε πέντε σημεία, την ώρα που άπλωνα.
και ήταν μέρα μεσημέρι, δηλ 3-4 μμ.

το μόνο που έχω βρει και τα απωθεί στα σίγουρα, είναι το βικς. λίγο στις κλειδώσεις και πίσω από τα αυτιά.

βρωμάω βικς, βέβαια, αλλά κόβουν λάσπη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

κάποιοι είχαν κατασκηνώσει κοντά σέ μιά ινδιάνικη φυλή,κάπου στίς βορειοδυτικές πολιτείες,ενώ τούς είχαν
καταξεσκίσει τά κουνούπια παρατήρησαν ότι οί ινδιάνοι δέν είχαν θέμα,όταν τούς ρώτησαν πώς γίνεται αυτό,
αυτοί απάντησαν....."2 μήνες πρίν μπεί τό καλοκαίρι κόβουμε τελείως τή ζάχαρη"
οί ταξιδιώτες ωστόσο είχαν στό ψυγείο τους παγωτά καί διαφ.γλυκά.
( :a108: έχει βρεθεί ότι τά κουνούπια ερεθίζονται πολύ όταν μυρίσουν στό αίμα συνδιασμό γάλα-ζάχαρη,από κεί καί πέρα
στή πέφτουν κανονικά)......λίστα επικινδυνότητας:
1-παγωτά,πάστες
2-κέικ
2-κρουασάν πραλίνας-βανίλιας,μπισκότα
3-γλυκά ταψιού
4-γλυκά κουταλιού,μαρμελάδες
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

μπορεί κανείς νά παίρνει τά σάκχαρα μέ φυσικό τρόπο δηλ. φρούτα,σταφίδες κλπ

αφού έχεις καθαρίσει τόν οργανισμό σου από τά ζάχαρα καί τίς γλυκόζες....κατεβάζεις καί 2 μέ 3 ουίσκια καί τό
κουνούπι ούτε από μακριά δέν πλησιάζει
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Πρεπει να πεσει η θερμοκρασια κατω απο τους 12 για να εξαφανιστουν. Με αυτες τις συνθηκες φυσιολογικα υπαρχουν
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Μη φοβάσαι αυτά τα μεγάλα είναι τα αρσενικά και δεν τσιμπάνε.
Μόνο τα θηλυκά τσιμπάνε και αυτά το καλοκαίρι (όχι τώρα) γιατί χρειάζονται το αίμα μας για τα αυγά τους.
the end
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”