Τελευταίο περιστατικό. Τρώνε σαν τρελές και αφήνουν μόνο κοτσάνια. Η μεγάλη σε μέγεθός μπάμιας.

Θα γίνουν πεταλούδες τούτες εδώ;

ST48410 έγραψε: 20 Δεκ 2023, 19:24Θα γίνουν πεταλούδες τούτες εδώ;Spoiler
Ποτέ δεν θυμάμαι να είχα σε μία χρονιά τόσες πολλές ζημιές σε γλάστρες από κάμπιες και αρρώστιες κάθε μορφής.
Τελευταίο περιστατικό. Τρώνε σαν τρελές και αφήνουν μόνο κοτσάνια. Η μεγάλη σε μέγεθός μπάμιας.

Οι συγκεκριμένες κάμπιες είναι σε όσες γλάστρες έχω κάλλες.giorgos mpekos έγραψε: 20 Δεκ 2023, 19:55 γιατί οι κάμπιες αυτές που είναι μεγαλες.μπορει να εροχντε μόνο σε ένα φυτό ειδικό που τους αρέσει και τα αλά να τα αγνοούν άμα δεν υπήρχε το φυτό αυτό τότε δε θα υπήρχαν οι κάμπιες αυτές.
Μου είχαν δώσει κάτι σαν σκόνη ένας γεωπόνος έριξα και εξαφανίστηκαν.ST48410 έγραψε: 21 Δεκ 2023, 01:17 taliban ή κάποιος άλλος που ασχολείται με αγροτικές εργασίες; Ξέρουμε τίποτα;
Τις έχω στο ταπεράκι της αρχικής φωτογραφίας. Δυο μέρες τώρα δεν κατάφεραν να σκαρφαλώσουν, άρα εκτιμώ ότι δεν θα φύγουν.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Δεκ 2023, 15:44 .
Βάλτες σε ένα διαφανή κουτάκι με φύλλα για λίγες μέρες μέχρι να δείς τη μεταμόρφωση.....
.