ThAnKs bIdEn, iT's AlL YoUr fAuLt
https://news.sky.com/story/us-shooting- ... n-12992867

FUCK DONALD TRUMP
Βασική χρήση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών = επικίνδυνη μετακίνηση από το Α στο Β
FUCK DONALD TRUMP
Registered sex offender ο τύπος που είχε αφεθεί λόγω του πρόσφατου νόμου του Σύριζα.
Σίγουρα πιο επικίνδυνα σε καιρό ειρήνης. Κ αυτό χωρίς να βάλουμε καν πόσοι υποφέρουν από αναπνευστικά επειδή εσύ, που έχεις ειδωλο τον κάθε χοντρο καραπαπα κ μαρινακη κ θες να γίνεις σαν αυτούς, καβαλας το αμάξι ακόμα κ για να πας στο περίπτερο. Εγώ κινδυνεύω από τον καρκίνο που ΕΣΥ μου μοιράζεις με το κωλογιωταχι σου πολύ περισσότερο από τους οπλοφορουςΛεγεών έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:36Βασική χρήση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών = επικίνδυνη μετακίνηση από το Α στο Β
Βασική χρήση όπλων και άλλων τυφεκίων = βασικό μαγειρικό υλικό που χρησιμοποιείται στην κουζίνα για την δημιουργία καλών κέηκ
Συμπέρασμα: Πιο επικίνδυνα -ή εξίσου επίκινδυνα- τα μέσα μετακίνησης από τα όπλα!
Το ίδιο ισχύει και στην Ευρώπη.axilmar έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:20
Ειτε ετσι ομως ειτε αλλιως, στο Αμερικα οποιος θελει να καθαρισει τους αλλους βρισκει οπλο ανετα.
Εντάξει, ηρέμησε τώρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:40Σίγουρα πιο επικίνδυνα σε καιρό ειρήνης. Κ αυτό χωρίς να βάλουμε καν πόσοι υποφέρουν από αναπνευστικά επειδή εσύ, που έχεις ειδωλο τον κάθε χοντρο καραπαπα κ μαρινακη κ θες να γίνεις σαν αυτούς, καβαλας το αμάξι ακόμα κ για να πας στο περίπτερο. Εγώ κινδυνεύω από τον καρκίνο που ΕΣΥ μου μοιράζεις με το κωλογιωταχι σου πολύ περισσότερο από τους οπλοφορουςΛεγεών έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:36Βασική χρήση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών = επικίνδυνη μετακίνηση από το Α στο Β
Βασική χρήση όπλων και άλλων τυφεκίων = βασικό μαγειρικό υλικό που χρησιμοποιείται στην κουζίνα για την δημιουργία καλών κέηκ
Συμπέρασμα: Πιο επικίνδυνα -ή εξίσου επίκινδυνα- τα μέσα μετακίνησης από τα όπλα!![]()
FUCK DONALD TRUMP
μουσουλμάνος στο Μέιν? Αποκλείται, το Μέιν είναι ο παράδεισος του αριστερού αμερικάνου: κάργα δημοκρατικοί...και χωρίς ίχνος μαύρου ή άλλης μειονότητας
Θα πρέπει να γίνει υποχρεωτική η οπλοφορία.axilmar έγραψε: 26 Οκτ 2023, 11:20 Το 'ημιτρελος' τι το θες...τρελαρας.
Ναι, αμα ειχαν οι αλλοι οπλα η πιθανοτητα να τον καθαρισουν θα ηταν μεγαλυτερη.