Σκίουρους εδώ που μένω δεν έχουμε. Να το φερε πουλί να το κάνει τι; Άρα ποντικός;

Καλύτερα να βάλεις άλλον τίτλο. Αυτός φαίνεται ειρωνικός τύπου "μασάει η κατσίκα ταραμά;" και παραπέμπει σε κομματικά, οπότε απολιτικ μέλη που πιθανώς να σε βοηθούσαν, να αποφύγουν να ανοίξουν το νήμα...
Δεν έχεις άδικο, αλλά δεν πειράζει. Ας μείνει έτσι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:02Καλύτερα να βάλεις άλλον τίτλο. Αυτός φαίνεται ειρωνικός τύπου "μασάει η κατσίκα ταραμά;" και παραπέμπει σε κομματικά, οπότε απολιτικ μέλη που πιθανώς να σε βοηθούσαν, να αποφύγουν να ανοίξουν το νήμα...
οντως, νομιζα οτι ηταν κανας κολλητος του ταιλερ ετσι οπως το ειδαST48410 έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:10Δεν έχεις άδικο, αλλά δεν πειράζει. Ας μείνει έτσι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:02Καλύτερα να βάλεις άλλον τίτλο. Αυτός φαίνεται ειρωνικός τύπου "μασάει η κατσίκα ταραμά;" και παραπέμπει σε κομματικά, οπότε απολιτικ μέλη που πιθανώς να σε βοηθούσαν, να αποφύγουν να ανοίξουν το νήμα...
Το διόρθωσα αν και ο όρος τρωκτικά μπορεί να παραπέμπει σε πολιτικούςtalaipwros έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:11 οντως, νομιζα οτι ηταν κανας κολλητος του ταιλερ ετσι οπως το ειδα
Εμένα μου ακούστηκε σα να αμφισβητεί τον αντρισμό κάποιου με το όνομα Τζέρι.40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:02Καλύτερα να βάλεις άλλον τίτλο. Αυτός φαίνεται ειρωνικός τύπου "μασάει η κατσίκα ταραμά;" και παραπέμπει σε κομματικά, οπότε απολιτικ μέλη που πιθανώς να σε βοηθούσαν, να αποφύγουν να ανοίξουν το νήμα...
+1. Ωστόσο δεν προσέχουν όλοι την ενότητα. Μπορεί να προσπεράσουν απλώς λόγω τίτλου.xioni έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:26 Στο περί ανέμων και υδάτων θα διαβάσει κάποιος τον τίτλο και θα πιστέψει ότι το νήμα αφορά πολιτικούς ή κόμματα ρε διάνοιες;
Ναι. Και μένα εκεί πάει το μυαλό μου. Ότι κάτι ήρθε από δίπλα. Υπάρχει κυρία με ψυχολογικά που δεν καθαρίζει και λογικά το διαμέρισμά της θα έχει γίνει εστία του προβλήματος. Λίγο πιο κάτω σε άλλη ταράτσα υπήρχε μέχρι πριν 2 χρόνια περιστερώνας ο οποίος διαλύθηκα αλλά τα αδέσποτα περιστέρια της περιοχής τριγυρνούν εδώ νομίζοντας ότι θα ξαναβρούν τροφή. Η εγγύτητα με τη θάλασσα κάνει και πολλούς γλάρους να πετάνε και να φωλιάζουν τριγύρω. Βρίσκω συχνά κομμένες φτερούγες περιστεριών και υπέθετα ότι το έκαναν οι γλάροι.Orion22 έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:41 ον τόπικ, υπάρχει άλλη πολυκατοικία που να εφάπτεται ή να απέχει <3εκ απ την δική σου;
Δεν έχω δει.
99% πουλί. Τα κουβαλάνε και τα ρίχνουν να σπάσουν αλλά καμία φορά πέφτουν σε σημεία που δε σπάνε και τα αφήνουν εκεί.ST48410 έγραψε: 26 Σεπ 2023, 21:43 Σκίουρους εδώ που μένω δεν έχουμε. Να το φερε πουλί να το κάνει τι; Άρα ποντικός;
Καρακάξες βλέπω πιο συχνά. Είχε βρεθεί προ καιρού και ένας μικρούλης ποντικός πνιγμένος σε ένα κουβά με νερό για αυτό το μυαλό μου πήγε πρώτα εκεί. Έλεγα μήπως είναι ένδειξη φωλιάς. Αφού δεν έχει κάτι άλλο στα μπετά μήπως το μόνο πρόσφορο σημείο ήταν το χώμα στις γλάστρες. Αλλά προτιμώ την εκδοχή του πουλιού.Awesomatic έγραψε: 26 Σεπ 2023, 23:00 99% πουλί. Τα κουβαλάνε και τα ρίχνουν να σπάσουν αλλά καμία φορά πέφτουν σε σημεία που δε σπάνε και τα αφήνουν εκεί.
Κάποια κάργα δίνει 1.01 συντελεστή το στοίχημα.
ST48410 έγραψε: 26 Σεπ 2023, 22:16 Γενικά η γειτονιά έχει πρόβλημα το τελευταίο διάστημα. Έλειψαν οι αδέσποτες γάτες και χορεύουν τα ποντίκια.
Βρήκα περιττώματα έξω από την εξώπορτα το κτιρίου. Καθάρισα με χλωρίνη αλλά δεν νομίζω ότι αρκεί. Έχω ήδη προμηθευτεί αυτά τα δολώματα με το αντιπηκτικό που προκαλούν αιμορραγία όμως προβληματίζομαι να τα χρησιμοποιήσω στο δρόμο. Περνάνε σκυλάκια και μπορεί να γίνει κανένα κακό.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να τοποθετηθούν και να αποκλειστεί ότι θα τα φάει οτιδήποτε άλλο; Επίσης δεν ξέρω τι παίζει με τις κατσαρίδες. Δηλαδή μήπως προκειμένου να ξεφορτωθώ τα ποντίκια μαζέψω με τα δολώματα όλες τις κατσαρίδες και κάνουν πάρτι;