Θα το αγόραζα γιατί έχω ένα αδύνατο σημείο για ψεκ βιβλία. Μικρός διάβασα 10 φορές τη κατάρα των Φαραώ του Βάντενμπεργκ και έχω στη βιβλιοθήκη Γκυστάβ Λε Μπον, Άρθουρ Κέσλερ και λίγο Γιούνκ
μπορει να το αγοραζα αν ηθελα κατι "ελαφρυ" να περασει η ωρα. Εχω παρει ενα βιβλιο με θεωριες συνομωσιας τις πιο διασημες πριν χρονια. Πολυ ευχαριστο αναγνωσμα ηταν. Οχι οτι τα πιστευω απλα για τερψη.
Λεγεών έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:18
Και εκεί που είστε διακοπές στη μεσσηνιακή Μάνη και χαζεύετε μέσα στο τοπικό μαγαζάκι στα διαλείμματα από τις βουτιές, βλέπετε αυτό.
Το αγοράζετε; Πόσο ψεκ πιστεύετε πως είναι στην κλίμακα 1-10;
Λεγεών έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:18
Και εκεί που είστε διακοπές στη μεσσηνιακή Μάνη και χαζεύετε μέσα στο τοπικό μαγαζάκι στα διαλείμματα από τις βουτιές, βλέπετε αυτό.
Το αγοράζετε; Πόσο ψεκ πιστεύετε πως είναι στην κλίμακα 1-10;
Θα το αγοραζα το βιβλίο.
Ωραία επιλογή η Στουπα, παραλίες με κρύα και τιρκουαζ νερά, για φαγητό στο ομώνυμο εστιατόριο.
Φέτος δεν πηγαμε προς Μάνη, ωστοσο προτιμήσαμε για πολλοστή φορά λαλαγγια από την περιοχή, κυρίως με σουσάμι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Σενέκας έγραψε: 10 Αύγ 2023, 14:23
Θα το αγόραζα γιατί έχω ένα αδύνατο σημείο για ψεκ βιβλία. Μικρός διάβασα 10 φορές τη κατάρα των Φαραώ του Βάντενμπεργκ και έχω στη βιβλιοθήκη Γκυστάβ Λε Μπον, Άρθουρ Κέσλερ και λίγο Γιούνκ
Και γιατί είναι ψεκ τα βιβλία του Γιουνγκ και του Λε Μπον τύπε;