!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξεπαρθένιασμα κάλπης .

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Ξεπαρθένιασμα κάλπης .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 22 Μάιος 2023, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Ξεπαρθένιασμα κάλπης .

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ωχ δεν ξεπαρθενιαστηκε απλά η κάλπη.

Εξαφανίστηκε τελείως. Τι της κάνατε βρε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Κανεις refresh και μονο εφοσον εισαι πανω απο 18
Άβαταρ μέλους
Νon4me

George_V έγραψε: 22 Μάιος 2023, 00:41 Τι της κάνατε βρε?
Της τον βαλαμε μεσα βαθια και επιασε .... πατο οπως βλεπεις στο βιδεο :oops: , συν πως ημασταν ο πρωτος της ( & παντοτινος ... :8) ) . :lol:
Άβαταρ μέλους
Νon4me

Ας γραψω και το στορυ . αν και βαριεμαι . τι να σας κανω .

Φευγω 6 παρα 20 απ το σπιτι το πρωι σημερα . στο φουρνο που παιρνω καφε ειχε διπλοπαρκαρισμενα , γαμα το λεω παω χωρις καφε ( 1 και κατι ωρα δρομος ) Φτανω στο πατρικο του πατερα 7 παρα 5 , κανω τσιγαρο παω στο δημοτικο ( χωριουδακι 150 -200 κατοικοι ) που ηταν το εκλογικο βλεπω κλειστη πορτα και κλειστα φωτα :o , μια κυρια απ εξω , εδω ειναι το εκλογικο της λεω ναι λεει . Εκεινη την ωρα μπαινει στην αυλη ενα μερτσεντε suv κατεβαινουν 2 κομενακια στην ηλικια μου +- (35-45) συγνωμη λενε μας εβγαλε εκτος το gps και αργησαμε ( ηταν οι δικαστικοι ) :smt005: , μπαινουμε μεσα στο κτιριο δεν εχει φωτα - δεν βρισκουν την ασφαλεια , παιρνουν τον προεδρο του χωριου τηλ , ερχομαι σε λιγο λεεει .

Γυριζει η μια απ τις 2 μου λεει , εσεις μενετε εδω ? οχι της λεω ειμαι απο εδω μενω εκει ψηφιζω και φευγω καπακι γιατι εχω επαγγελματικο ραντεβου . :a040: , ψιλοαγχωνετε λιγο , λεει στην κοπελα απ την εφορευτικη να ετοιμασει ψηφοδελτια , βγαζω το κινητο ανοιγω φακο της δινω ταυτοτητα με ψαχνει στην λιστα μου δινει τα ψηφοδελτια ( σχεδον σκοταδι στο δωματιο :smt005: ) μπαινω παραβαν με το φακο , ψηφιζω βγαινω εξω εχει φεξει καπως σβηνω φακο , :oops:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”