αφού δε βγήκε η εβιτα, εγώ δεν αναγνωρίζω αποτελέσματα κύριε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
θα το ρίξουμε πάλι στο ένοπλο, πολύ τους κάναμε ρεφορμιστικη χάρη. ξαναξεκινα η επανάσταση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
αυτός πάντως, που είναι σοβαρός, αντικειμενικός και δεν αντιμετωπίζει την πολιτική με οπαδικούς όρους, ακόμη και ΝΔ να ψήφισε, καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό να υπάρχει διαφορά της τάξης του 20% ανάμεσα στο πρώτο κόμμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. βγαίνει χαμένη η ίδια η δημοκρατία με τέτοια ποσοστά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 22 Μάιος 2023, 10:46
αυτός πάντως, που είναι σοβαρός, αντικειμενικός και δεν αντιμετωπίζει την πολιτική με οπαδικούς όρους, ακόμη και ΝΔ να ψήφισε, καταλαβαίνει ότι δεν είναι καλό να υπάρχει διαφορά της τάξης του 20% ανάμεσα στο πρώτο κόμμα και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. βγαίνει χαμένη η ίδια η δημοκρατία με τέτοια ποσοστά
Σωστό
Αλλά αυτό δεν ειναι πρόβλημα του Κουλη
Αυτός ίσα ίσα έκανε πολλά στραβοπατήματα, δίνοντας τους ευκαιρίες να τον φτάσουν και να τον ξεπεράσουν
Το ότι αυτοί δεν βάζουν καλάθι ούτε μόνοι κάτω απ τη ρακέτα ειναι δικό τους πρόβλημα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..