Εγκαινιάζω ένα νέο νήμα για να γράφουμε τις εξόδους μας και πως περάσαμε...
Εγώ σήμερα βγήκα στο One Salonica Mall.
Πήρα μια μεγάλη ζεστή σοκολάτα από το Cinnamon και μετά για το σπίτι πήρα Noodles από το Wok Spot...μιαμ μιαμ πολύ νόστιμα..
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
...οι βόλτες στους φράχτες σταματούν
κανείς δεν θυμάται τι υπάρχει πιο πέρα...
Α οκ. Μετράει κι αν βγάλαμε βόλτα τον σκύλο δηλαδής.
Ενταξει η επομενη πανδημια ειναι κοντα πολλοι εδω μεσα εχουν αναφερει οτι μπορει να ερθει και εφετος τον χειμωνα.
Οποτε παλι lockdown και θα στελνουμε sms για να βγαζουμε τον σκυλο βολτα η να ψωνιζουμε.
ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 07 Μάιος 2023, 21:33
Βγήκα στο μπαλκόνι.
φίλε έχεις λουλούδια στο μπαλκόνι σου ;
Η σωστή ερώτηση είναι αν έχει ενυδρείο, τύπε.
Εγώ σήμερα βγήκα από τη ντουλάπα, οπότε όπως καταλαβαίνεις ενυδρείο δεν έχω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πριν κανά δυο ώρες ξύπνησα, ήπια τον καφέ μου και τώρα είμαι σε ένα ροκ μπαρ στην Ροτόντα κοντά. Παρότι είναι νωρίς ακόμα παραείναι χαλαρά, 6-7 άτομα μόνο και βαριέμαι, the night is young, θα συνεχίσω αλλού
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Sid Vicious έγραψε: 08 Μάιος 2023, 01:55
Πριν κανά δυο ώρες ξύπνησα, ήπια τον καφέ μου και τώρα είμαι σε ένα ροκ μπαρ στην Ροτόντα κοντά. Παρότι είναι νωρίς ακόμα παραείναι χαλαρά, 6-7 άτομα μόνο και βαριέμαι, the night is young, θα συνεχίσω αλλού
τι πίνεις;
μπύρα ή ποτό;
καλή διασκέδαση !!!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!