!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;
Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;
Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Re: Πως είναι όταν πάρεις μπάφο;
ε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι. Ποιος λέει τέτοιες χαζομάρες;
Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν οτι μέσα στα ναρκωτικά βρίσκεται η ευτυχία. Αυτή τη κουλτούρα μπορείς να τη δείς πολύ καθαρά σε μια ταινία. Στο trainspotting.
Ναι αυτό που λες ακριβώς αλλά το αντίθετο.Cloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 10:49 Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν οτι μέσα στα ναρκωτικά βρίσκεται η ευτυχία. Αυτή τη κουλτούρα μπορείς να τη δείς πολύ καθαρά σε μια ταινία. Στο trainspotting.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το trainspotting δειχνει και τα χαλια των πρεζακηδωνCloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 10:49 Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν οτι μέσα στα ναρκωτικά βρίσκεται η ευτυχία. Αυτή τη κουλτούρα μπορείς να τη δείς πολύ καθαρά σε μια ταινία. Στο trainspotting.
Μόνο αυτά δείχνει ρε, είναι βαθύτατα κατά των ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα της ηρωΐνης.
.
.
Εχω να σας αντιπαραθέσω δύο επιχειρήματα.
1)Ignorance is bliss. Οταν και οσο είσαι σε μια τέτοια κατάσταση δηλαδή limbo.
2) Οπως έχει πεί και κάποιος σοφός, έτσι όπως είναι η ζωή, στις πιο απαισιόδοξες στιγμές μου πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την περνάς βλέποντας τηλεόραση.
1)Ignorance is bliss. Οταν και οσο είσαι σε μια τέτοια κατάσταση δηλαδή limbo.
2) Οπως έχει πεί και κάποιος σοφός, έτσι όπως είναι η ζωή, στις πιο απαισιόδοξες στιγμές μου πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την περνάς βλέποντας τηλεόραση.
Νομίζω ότι το ναρκωτικό που περιγράφεις λέγεται πασόκCloud87 έγραψε: 04 Οκτ 2018, 09:54 Είναι αλήθεια οτι είναι σαν να σου δίνουν τον παράδεισο επιγής; Οτι κολυμπάς σε πελάγη άπλετης ευτυχίας; Οτι δεν κάνεις πια κουμμάντο στα χωράφια σου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γι αυτό δεν υπάρχει κέντρο απεξάρτησης όμως.
.
.
Best post ολων των εποχων.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ειπα τιποτα διαφορετικό?sys3x έγραψε: 04 Οκτ 2018, 10:57Μόνο αυτά δείχνει ρε, είναι βαθύτατα κατά των ναρκωτικών ουσιών και ειδικότερα της ηρωΐνης.
Δε ξέρω, είπες;
Το και ίσως;
Δε ξέρω.
.
.