!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείστε τα ΜΜΕ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Κλείστε τα ΜΜΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

https://twitter.com/MarianaPirgioti/sta ... 5260189697

Απ το στόμα της κ στου Θεού τ αυτί
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Κλείστε τα ΜΜΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Μακάρι!!!

Τηλεόραση μόνο για ψυχαγωγία και διαφήμιση - το όνειρό μου!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Έχω κλείσει τα ΜΜΕ εδώ 20 χρόνια, ούτε τηλεόραση ούτε ραδιόφωνο ούτε εφημερίδα ούτε σάϊτ εφημερίδας.
Ούτε σόσιαλ έχω ούτε είχα ποτέ, το κοντινότερο πράγμα σε σόσιαλ που έχω είναι αυτός εδώ ο λογαριασμός στο phorum.

Η ενημέρωσή μου είναι από πρωτογενείς πηγές κυρίως, αν πχ θέλω να μάθω για τον πληθωρισμό πηγαίνω στο σάϊτ της στατιστικής υπηρεσίας και κατεβάζω τους αριθμούς και τους διαβάζω, δε χρειάζομαι ανάλυση από κανέναν. Ανοίγω και κανα βιβλίο, μιλάω με καναν άνθρωπο στο τηλέφωνο, αυτά. Οι ειδήσεις πάντα κάπως έρχονται και με βρίσκουν έτσι κι αλλιώς.

Μια χαρά είμαι. Βλέπω πολλές ταινίες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Chilloutbuddy έγραψε: 16 Μαρ 2023, 14:48 Έχω κλείσει τα ΜΜΕ εδώ 20 χρόνια, ούτε τηλεόραση ούτε ραδιόφωνο ούτε εφημερίδα ούτε σάϊτ εφημερίδας.
Ούτε σόσιαλ έχω ούτε είχα ποτέ, το κοντινότερο πράγμα σε σόσιαλ που έχω είναι αυτός εδώ ο λογαριασμός στο phorum.

Η ενημέρωσή μου είναι από πρωτογενείς πηγές κυρίως, αν πχ θέλω να μάθω για τον πληθωρισμό πηγαίνω στο σάϊτ της στατιστικής υπηρεσίας και κατεβάζω τους αριθμούς και τους διαβάζω, δε χρειάζομαι ανάλυση από κανέναν. Ανοίγω και κανα βιβλίο, μιλάω με καναν άνθρωπο στο τηλέφωνο, αυτά. Οι ειδήσεις πάντα κάπως έρχονται και με βρίσκουν έτσι κι αλλιώς.

Μια χαρά είμαι. Βλέπω πολλές ταινίες.

Εικόνα

Τωρα που το λες φαινεται. Οι αναρτησεις σου ειναι ευχαριστες και εχουν μια πολυ θελκτικη υφολογικη απλοτητα. Εισαι ευτυχισμενος! :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

neon imposter έγραψε: 16 Μαρ 2023, 14:37 https://twitter.com/MarianaPirgioti/sta ... 5260189697

Απ το στόμα της κ στου Θεού τ αυτί
ΑΡΔ
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

Green Dragon έγραψε: 16 Μαρ 2023, 14:41 Μακάρι!!!

Τηλεόραση μόνο για ψυχαγωγία και διαφήμιση - το όνειρό μου!
αν γνώριζα χτες ότι απεργούν, θα έβλεπα όλη μέρα

μόνο στο τσουλου το χάλασαν που είχαν πάρει άηδεια από τη χεσηέα κ ακούγαμε τον βερνίκο να λέει τις αδείες του
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”