!!! DEVELOPMENT MODE !!!

APB - PASOK never dies

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

APB - PASOK never dies

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

...το 7 κυκλοφορεί το 1996. Αυτό το 7 είναι ουμπερέπος του Groth, αυτής της μουσικής ιδιοφυίας που αποφάσισε να αυτοκτονήσει μουσικά θέλοντας να κάνει τους Apoptygma Placebo (γιατί;)

Έχει μέσα, ανάμεσα σε άλλα διαμάντια, το Love never dies με sample Carmina Burana (...) κ το Mourn με sample Nirvana, που στις καινούργιες εκδόσεις δεν περιλαμβάνονται (τα samples) "λόγω πνευματικών δικαιωμάτων", είπαν, αλλά πιστεύω λόγω παρέμβασης αυτού του λαδέμπορα που ανέλαβε να εκσυγχρονίσει τον ήχο του πασόκ μετά τον Αντρέα και ο οποίος σκέφτεται γοτθικά μεν αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη χορευτική πραγματικότητα

In a way it's a pity the opener is such a white-hot hit - combining BACH-like organ with a thumping rainbow of dance music full of hook is great up to the point where the stolen chorus of ORFF's "O Fortuna/Carmina Burana", then it just sears into the realms of genius. It plays for 5'27" and seems all too brief, leaving you a touch frustrated, hankering after that breath-taking chorus to be repeated. The fact that their original music is every bit as wonderful as the ORFF moment must tell you that this is a must-hear record - αντιγράφω από τον/τη χρήστη bonnicon στο discogs

Φυσικά, το Love never dies, όπως και το ΠΑΣΟΚ, δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς το sample. Ας ακούσουμε τον/τη χρήστη Alyxxandria

Sadly Stephan couldn't get the rights to keep the Carl Orff and Kurt Cobain samples, and was forced to remove them on subsequent rereleases, which completely ruins the songs in my opinion
... this is THE copy of 7 to own

The only version of the album worth owning. Incredibly hard to track down these days due to the overwhelming quantity of reissued CDs the labels have flooded the market with. Love Never Dies and Mourn are pointless without the original samples, both of which form the backbones of those tracks [χρήστης Fabriknos]

Στο APBL, το mourn είναι πολύ δυνατό.

Δεν θα μιλήσω για κομμάτια όπως το non-stop violence ή το deep red, θα μείνω στο Love never dies, το οποίο αν είχε φωτογραφική απόδοση θα συμπυκνωνόταν στην κάτωθι κατά τη γνώμη μου

Εικόνα

- η μοναδική γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του Αντρέα -

ΩΣΤΟΣΟ - Αφαιρείς το carmina burana από το κομμάτι = αφαιρείς το ΠΑΣΟΚ από το πασόκ - με τα γνωστά αποτελέσματα ένας γίγαντας λαϊκισμού να γίνεται ένας πολιτικός νάνος εκσυγχρονισμού, μία καλολαδωμένη μηχανή παραγωγής θέσεων στο Δημόσιο να αρχίσει να χάνει λάδια στον δρόμο για τη γραφειοκρατική φρικώδη ιδιωτικοποιημένη ΕΕ

Ιδού το έπος

αν οι πασόκοι δεν ήταν καγκούρια θα ψήφιζαν πασοκ λόγω αυτού
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: APB - PASOK never dies

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Έξοχο! Ανκόρ! Ζεβουζανπρί!

Εικόνα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Α, δηλαδή εγώ που έχω το δισκάκι με διατηρημένο το sample από Carmina Burana είναι συλλεκτικό.

Οπως έχω πει έχω αυτό και το επόμενο (το welcome to earth) που θεωρώ ότι είναι τα καλύτερά του. Και από τα επόμενα όμως έχω ξεχωρίσει κάποια. Το πιο αγαπημένο μου τραγούδι του (αν και έχει πολλά) είναι αυτό από το welcome to earth: Starsign.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

και το εκλίπς ήταν τίμιο https://www.discogs.com/release/120300- ... rk-Eclipse
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

thumbs up για τους νορβηγούς και από μένα :blm:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 07 Φεβ 2023, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μου είχε αρέσει και το remix που έκανε στους Front 242 όπου προσέθεσε γαμάτες δεύτερες δικές του.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
neon imposter

ναι απ ό,τι λένε είναι συλλεκτική η έκδοση αυτή - αυτή έχω κ εγώ

καλά είναι όλα ως κ το eclipse, με το harmonizer άρχισε να κάνει νερά, μετά τι να πω
Άβαταρ μέλους
Orion22

neon imposter έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:38 ναι απ ό,τι λένε είναι συλλεκτική η έκδοση αυτή - αυτή έχω κ εγώ

καλά είναι όλα ως κ το eclipse, με το harmonizer άρχισε να κάνει νερά, μετά τι να πω
:roll:

και μονο για την διασκευή της καμπότζης, αξίζει :102:
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Orion22 έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:43
neon imposter έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:38 ναι απ ό,τι λένε είναι συλλεκτική η έκδοση αυτή - αυτή έχω κ εγώ

:roll:

και μονο για την διασκευή της καμπότζης, αξίζει :102:
:smt023
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

To 7 ήταν όλο καλό. Είχε και ας πούμε.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
neon imposter

στις διασκευές ποτέ δεν έχασε το ταλέντο του

μία και μία όλες

Άβαταρ μέλους
Orion22

neon imposter έγραψε: 07 Φεβ 2023, 17:52 στις διασκευές ποτέ δεν έχασε το ταλέντο του

μία και μία όλες
Spoiler
ετσι ναι :smt023
neon imposter

αυτό, από την άλλη, που είναι σαφώς το πλέον εμπορικό τους - είχαν βγει οι Icon of Coil - δεν θυμάμαι ποιος - και είχαν πει ότι αυτοί έφκιασαν τη μελωδική γραμμή ή κάτι τέτοιο. Δεν μάλωσαν κιόλας, αλλά οκ παραπονιόταν ο άλλος π δεν έκανε τέτοια εμπορική επιτυχία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”