Έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος μόνιμος κάτοικος εξωτερικού μα συμπληρώσει την αίτηση στο apodimoi.gov ώστε να μπορέσει να ψηφίσει στον τόπο διαμονής του;
Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: ενώ το πεδίο με τα προσωπικά στοιχεία δεν μπορείς να το συμπληρώσεις, όταν προσπαθώ να αποθηκεύσω την αίτηση με παραπέμπει στα μη συμπληρωμένα προσωπικά στοιχεία: τα οποία εξακολουθώ να μη μπορώ να συμπληρώσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αίτηση εκλογέων εξωτερικου
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Αίτηση εκλογέων εξωτερικου
Καταρχας πες μας τι ψηφιζεις
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Έχω κάνει την αίτηση η οποία μερικές μέρες μετά έγινε αποδεκτή. Βέβαια όταν πάω να δω που ψηφίζω με βγάζει Θεσσαλονίκη,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ψηφοφόρων εξωτερικού είναι οι εκλογείς να συγκεντρώνουν σωρευτικά τα παρακάτω κριτήρια:
• να έχουν διαμείνει συνολικά δύο (2) έτη εντός της Ελληνικής Επικράτειας κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων τριάντα πέντε (35) ετών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εγγραφής,
• να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση κατά το τρέχον ή το προηγούμενο φορολογικό έτος.
• να έχουν διαμείνει συνολικά δύο (2) έτη εντός της Ελληνικής Επικράτειας κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων τριάντα πέντε (35) ετών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης εγγραφής,
• να έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση κατά το τρέχον ή το προηγούμενο φορολογικό έτος.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Τα προσωπικά σου στοιχεία τα συμπλήρωσες στην αίτηση;mao mao έγραψε: 21 Ιαν 2023, 23:58 Έχω κάνει την αίτηση η οποία μερικές μέρες μετά έγινε αποδεκτή. Βέβαια όταν πάω να δω που ψηφίζω με βγάζει Θεσσαλονίκη,
Αν όχι (αν δεν μπορούσες να συμπληρώσεις τα συγκεκριμένα πεδία, όπως εγώ) πάτησες αποθήκευση και το σύστημα δέχθηκε την αίτησή σου;
το έκανα πέρσι και δεν θυμάμαι ακριβώς. Πες μου όμως, συνδέθηκες με κωδικούς taxis?Theseus έγραψε: 22 Ιαν 2023, 00:03Τα προσωπικά σου στοιχεία τα συμπλήρωσες στην αίτηση;mao mao έγραψε: 21 Ιαν 2023, 23:58 Έχω κάνει την αίτηση η οποία μερικές μέρες μετά έγινε αποδεκτή. Βέβαια όταν πάω να δω που ψηφίζω με βγάζει Θεσσαλονίκη,
Αν όχι (αν δεν μπορούσες να συμπληρώσεις τα συγκεκριμένα πεδία, όπως εγώ) πάτησες αποθήκευση και το σύστημα δέχθηκε την αίτησή σου;
mao mao έγραψε: 22 Ιαν 2023, 00:05το έκανα πέρσι και δεν θυμάμαι ακριβώς. Πες μου όμως, συνδέθηκες με κωδικούς taxis?Theseus έγραψε: 22 Ιαν 2023, 00:03Τα προσωπικά σου στοιχεία τα συμπλήρωσες στην αίτηση;mao mao έγραψε: 21 Ιαν 2023, 23:58 Έχω κάνει την αίτηση η οποία μερικές μέρες μετά έγινε αποδεκτή. Βέβαια όταν πάω να δω που ψηφίζω με βγάζει Θεσσαλονίκη,
Ναι, νομίζω ότι είναι ο μόνος τρόπος να συνδεθεις
Διαβάζω οτι έγιναν μόλις 3.000 αιτήσεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 1 Απαντήσεις