!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ο Τσάρλι, η Κρις και οι Νοστράδαμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
ο Τσάρλι, η Κρις και οι Νοστράδαμος
Και θα 'μουνα ο νικητής / δε θα μου έβγαινε κανείς, θα τραγουδήσεις κάποτε και εσύ, ως ανεπίδεκτος μαθήσεως που θα έλεγε και ο Τσάκωνας, μνημονεύοντας την Κλασική Περίπτωση Βλάβης.
Όμως, πλέον, δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει. Όταν το 2016 όλα έγιναν από ψηφιακά, ατέρμονα ψηφιακότερα, η καρδιά σταμάτησε να χτυπάει σαν πικ-απ όπως τα τραγούδια σταμάτησαν να σε στροβιλίζουν στην ντίσκο- όπως σωστά σημείωνε ο Neon Imposter ήδη από πολύ πιο πριν γίνει ακατάληπτος πόστερ.
Διότι πιο πριν - είχες το προνόμιο να αντικαθιστάς την σκοτούρα του μυαλού σου με το άλλο αντικείμενο του πόθου σου, την ηδονή. Να πώς:
Κάποτε, στο Έψιλον της Κυριακάτικης, διάβασα μία στήλη όπου ένας συντάκτης του περιοδικού απαντούσε σε έναν αναγνώστη. Ο εν λόγω αναγνώστης (αν δεν τον έλεγαν Καραμελίτσα, θα μπορούσε πάντως) γούσταρε μία Πατρινιά (αν δεν την έλεγαν Σούλα, θα μπορούσε πάντως). Εν ολίγοις, η Καραμελίτσα έλεγε τον πόνο του/της - "εγώ, συντάκτα υποκριτή, όμοιέ μου, αδερφέ μου, γούσταρα τη Σούλα. Της έκανα κόρτε προ-ψηφιακό και έμαθα πως αυτή γούσταρε τους Συριζαίους. Και λέω, ο Αλέξης χειρότερος είναι από τον Κούλη; Οπότε λέω ας πουλήσω κανά τουίτ τους. Και τι έγινε συντάκτα; Μου άρεσαν και εμένα τα ιντερνετικά φλέιμς Αλλά, τελικά, και για να κάνω a long story short, δεν άρεσα εγώ στη Σούλα και έμεινα με την αντωνυμία στο χέρι, τι να κάνω;
Και ο σοφός συντάκτης είπε, παρουσιάζοντας τους δίσκους των NO, ότι η Καραμελίτσα κάποια στιγμή θα ανακαλύψει ότι βερμπαλισμός> Σούλα, διότι Σούλες θα υπάρχουν και άλλες στη ζωή του Μπάμπη, αλλά ναρκισσισμός;
Τι έλεγε ο συντάκτης δεν γνωρίζω, καθότι και εγώ δεν μπορώ να πιστέψω, όσο και αν τραγουδάω σαν Γενιά της Αμαρτίας δεμένος στο δέντρο του Γαλατικού χωριού, πως
μουσική > έρωτα.
Όμως, για να πω και εγώ τη δική μου εκδοχή του/της Καραμελίτσας, όταν κάποτε μου άρεσε μια Ελλεϊνίδα, και έφαγα τη χυλόπιτα νεαρός και άβγαλτος και είπα δεν θα αγαπήσω ποτέ πια πάλι και θα κράζω την Νάιδα ολημερίς και ολονυκτίς (που ήταν και ναζοφεμίνω).
Με λίγα λόγια θέλω να πω - αντικαταστήσατε εσείς ποτέ κάποια χυλόπιτα με καμία δισκάρα αντίστοιχου επιπέδου;
Όμως, πλέον, δεν γνωρίζω αν αυτό συμβαίνει. Όταν το 2016 όλα έγιναν από ψηφιακά, ατέρμονα ψηφιακότερα, η καρδιά σταμάτησε να χτυπάει σαν πικ-απ όπως τα τραγούδια σταμάτησαν να σε στροβιλίζουν στην ντίσκο- όπως σωστά σημείωνε ο Neon Imposter ήδη από πολύ πιο πριν γίνει ακατάληπτος πόστερ.
Διότι πιο πριν - είχες το προνόμιο να αντικαθιστάς την σκοτούρα του μυαλού σου με το άλλο αντικείμενο του πόθου σου, την ηδονή. Να πώς:
Κάποτε, στο Έψιλον της Κυριακάτικης, διάβασα μία στήλη όπου ένας συντάκτης του περιοδικού απαντούσε σε έναν αναγνώστη. Ο εν λόγω αναγνώστης (αν δεν τον έλεγαν Καραμελίτσα, θα μπορούσε πάντως) γούσταρε μία Πατρινιά (αν δεν την έλεγαν Σούλα, θα μπορούσε πάντως). Εν ολίγοις, η Καραμελίτσα έλεγε τον πόνο του/της - "εγώ, συντάκτα υποκριτή, όμοιέ μου, αδερφέ μου, γούσταρα τη Σούλα. Της έκανα κόρτε προ-ψηφιακό και έμαθα πως αυτή γούσταρε τους Συριζαίους. Και λέω, ο Αλέξης χειρότερος είναι από τον Κούλη; Οπότε λέω ας πουλήσω κανά τουίτ τους. Και τι έγινε συντάκτα; Μου άρεσαν και εμένα τα ιντερνετικά φλέιμς Αλλά, τελικά, και για να κάνω a long story short, δεν άρεσα εγώ στη Σούλα και έμεινα με την αντωνυμία στο χέρι, τι να κάνω;
Και ο σοφός συντάκτης είπε, παρουσιάζοντας τους δίσκους των NO, ότι η Καραμελίτσα κάποια στιγμή θα ανακαλύψει ότι βερμπαλισμός> Σούλα, διότι Σούλες θα υπάρχουν και άλλες στη ζωή του Μπάμπη, αλλά ναρκισσισμός;
Τι έλεγε ο συντάκτης δεν γνωρίζω, καθότι και εγώ δεν μπορώ να πιστέψω, όσο και αν τραγουδάω σαν Γενιά της Αμαρτίας δεμένος στο δέντρο του Γαλατικού χωριού, πως
μουσική > έρωτα.
Όμως, για να πω και εγώ τη δική μου εκδοχή του/της Καραμελίτσας, όταν κάποτε μου άρεσε μια Ελλεϊνίδα, και έφαγα τη χυλόπιτα νεαρός και άβγαλτος και είπα δεν θα αγαπήσω ποτέ πια πάλι και θα κράζω την Νάιδα ολημερίς και ολονυκτίς (που ήταν και ναζοφεμίνω).
Με λίγα λόγια θέλω να πω - αντικαταστήσατε εσείς ποτέ κάποια χυλόπιτα με καμία δισκάρα αντίστοιχου επιπέδου;
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Re: ο Τσάρλι, η Κρις και οι Νοστράδαμος
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3009 πως βρίσκεις την άσκηση στον τρόπο γραφής σου, απ τον memberlist.php?mode=viewprofile&u=3069 ;
Εγώ πιστεύω πως .....

Εγώ πιστεύω πως .....

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Ανέστης_35
υγ
πάντα πίστευα ότι η νύχτα είναι μετενσάρκωση της Ρένας Παγκράτη
Πως τα λες....πως τα λες.....Ανέστης_35 έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 01:15
Όταν μου δίνεις αγάπης φιλιά
Όταν μου λες λόγια αγάπης τρελά
Νιώθω πουλί με γαλάζια φτερά
Πετώ μαζί σου για πρώτη φορά
Δώσ' μου το χέρι σου
Δώσ' μου το χέρι σου
Και ξαφνικά, με πλησιάζεις και τα λες ιδανικά
Κοίτα που έχουν μείνει άντρες τελικά
Όνειρο μου απροσδόκητο, ζω μαζί σου το απόλυτο
Μέσα σε μια νύχτα η ψυχολογία μου
Από το μηδέν έφτασε στο δέκα
.....έχεις τον λόγο μου
Δεν ξανά πάω στον ψυχολόγο μου
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μλκ μου, πάνω που έχω ξεκόψει από το πχορουμ και βλέπω το λεβελ πχορουμιλας να έχει ανέβει.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Να σ πω την αλήθεια δεν τον πολυδιαβαζω στα σεντόνια βαριέμαιgeorgebi έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 01:07 memberlist.php?mode=viewprofile&u=3009 πως βρίσκεις την άσκηση στον τρόπο γραφής σου, απ τον memberlist.php?mode=viewprofile&u=3069 ;
Εγώ πιστεύω πως .....
[img]https://i.postimg.cc/hPBFk1FD/6fb8 ... .gif[/img]
Κ τώρα δλδ τον διάβασα μέχρι εκεί που έγραψε
Πολύ πριν γίνει ακατάληπτος πόστερ
Νομίζω δλδ ότι πάντα ήμουν, χωρίς να θέλω να περιαυτολογησω
Οκ πάντως καλός είναι αν κ δεν ακούμε τα ίδια πράγματα
- Sid Vicious
Γιατι δεν γραφει κανεις σας για πραγματικα μεγαλες μπαντες; Pagans, Avengers εστω Gallhammer;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
neon imposter
Γιατί δεν τις γνωρίζουμε;
Τεσπά επειδή τον συμπαθώ τον Ανέστις 35, θα του πρότεινα να διαβάσει το Πυξάρι του Καμίλο Χοσέ Θέλα (με επιφύλαξη βέβαια στον τονισμό, υπό την έννοια ότι δεν έχω αρχίσει ακόμη την Ισπανική ή τεσπά κάποια αντίστοιχη διάλεκτο), βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1989.
Θα βρει τον εαυτό του εκεί μέσα, έχει πολλούς ήρωες - νομίζω και εγώ τον είχα βρεί μέχρι να τον χάσω πάλι... oh well, γίνομαι ακατάληπτος
Τεσπά επειδή τον συμπαθώ τον Ανέστις 35, θα του πρότεινα να διαβάσει το Πυξάρι του Καμίλο Χοσέ Θέλα (με επιφύλαξη βέβαια στον τονισμό, υπό την έννοια ότι δεν έχω αρχίσει ακόμη την Ισπανική ή τεσπά κάποια αντίστοιχη διάλεκτο), βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 1989.
Θα βρει τον εαυτό του εκεί μέσα, έχει πολλούς ήρωες - νομίζω και εγώ τον είχα βρεί μέχρι να τον χάσω πάλι... oh well, γίνομαι ακατάληπτος
-
neon imposter
Το βασικό προμπ με την εκμάθηση γλωσσών, βρίσκω, είναι οι χαμηλές βάσεις για τις αντίστοιχες φιλολογίες - πώς να εμπιστευτείς κάποια να σου μάθει μία γλώσσα όταν μετά βίας έχει πάρει 7 στην έκθεση ιδεών; Αυτό βέβαια θα πρέπει να μη μας πτοεί - δεν σημαίνει ότι επειδή δεν πιστεύουμε στη γυναίκα-δάσκαλο δεν πιστεύουμε στη γλώσσα, έτσι;
-
neon imposter
Υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός, υπόγειος θα έλεγα, ανάμεσα στη γλώσσα που θέλεις να μάθεις και το κορμί της δασκάλας, και εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλια πυρά
αλλά γίνομαι ακατάληπτος
αλλά γίνομαι ακατάληπτος
- Sid Vicious
-
neon imposter
imtoooldforthisshit Sid
αλλά θενκς
αλλά θενκς
- Ανέστης_35
συγγνώμη κύριε, είστε και και σεις Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης; δηλαδής σοσιαλμιλφάκης;neon imposter έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 13:56 Υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός, υπόγειος θα έλεγα, ανάμεσα στη γλώσσα που θέλεις να μάθεις και το κορμί της δασκάλας, και εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλια πυρά
αλλά γίνομαι ακατάληπτος
- Sid Vicious
Τι στο καλο ολοι μεγαλοι ειστε;
-
neon imposter
Θαυμαστής του μοναδικού Σωκράτη Κόκκαλη, αυτού που έκανε τη δυναστεία του Θρύλου πραγματικότηταΑνέστης_35 έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 14:13συγγνώμη κύριε, είστε και και σεις Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης; δηλαδής σοσιαλμιλφάκης;neon imposter έγραψε: 18 Νοέμ 2022, 13:56 Υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός, υπόγειος θα έλεγα, ανάμεσα στη γλώσσα που θέλεις να μάθεις και το κορμί της δασκάλας, και εσύ βρίσκεσαι ανάμεσα σε φίλια πυρά
αλλά γίνομαι ακατάληπτος
Γνωρίζει 7 γλώσσες - είναι εν αηντίαλ του στράηβ φορ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 914 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia