!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός
Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός
Δε μπορώ είτε στη δουλειά, είτε στο αυτοκίνητο να μην υπάρχει μουσική, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Λάτρης του ραδιοφώνου.
Προκαθορισμένη playlist δε με τραβάει εκτός και βάλω ολόκληρο δίσκο να ακούσω, το οποίο συνήθως το κάνω σε ταξίδια που δε μπορεί να υπάρξει σταθερά σταθμός.
Λογικό οι επιλογές που έχω βάλει να σχετίζονται με τις ραδιοφωνικές συχνότητες που προτιμώ.
Πείτε λοιπόν. Τρείς επιλογές.
Για εμένα είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν ο,τι πιο απολαυστικό, ειδικά μαζί με την Kafka. Δυστυχώς η περίπτωσή του αποτελεί την εξαίρεση απο το ουδείς αναντικατάστατος, ο ρούκι Ρένος Χαραλαμπίδης που στην ουσία κλήθηκε να τον αναπληρώσει προσπαθεί και μάλιστα πολύ καλά για ρούκι, αλλά Constantin ηταν ένας.
Απο γυναίκες με ηρεμεί η φωνή της Αφροδίτης Σημίτη, συν πως μαρέσουν και οι μουσικές της επιλογές.
Φυσικά Γιώργος Γεωργίου γιατί στην εφηβεία μεγάλωσα μαζί του και τώρα οποτε πετυχαίνω τον ακούω. Επίσης one of a kind.
Προκαθορισμένη playlist δε με τραβάει εκτός και βάλω ολόκληρο δίσκο να ακούσω, το οποίο συνήθως το κάνω σε ταξίδια που δε μπορεί να υπάρξει σταθερά σταθμός.
Λογικό οι επιλογές που έχω βάλει να σχετίζονται με τις ραδιοφωνικές συχνότητες που προτιμώ.
Πείτε λοιπόν. Τρείς επιλογές.
Για εμένα είναι γνωστό πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν ο,τι πιο απολαυστικό, ειδικά μαζί με την Kafka. Δυστυχώς η περίπτωσή του αποτελεί την εξαίρεση απο το ουδείς αναντικατάστατος, ο ρούκι Ρένος Χαραλαμπίδης που στην ουσία κλήθηκε να τον αναπληρώσει προσπαθεί και μάλιστα πολύ καλά για ρούκι, αλλά Constantin ηταν ένας.
Απο γυναίκες με ηρεμεί η φωνή της Αφροδίτης Σημίτη, συν πως μαρέσουν και οι μουσικές της επιλογές.
Φυσικά Γιώργος Γεωργίου γιατί στην εφηβεία μεγάλωσα μαζί του και τώρα οποτε πετυχαίνω τον ακούω. Επίσης one of a kind.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός
Έβαλα Γεωργίου διότι είναι μάγκας, αν και δυστυχώς γι αυτόν έχει πάθος με τον τζόγο.
Θα έβαζα και τον Λεωνίδα Σκιαδή, που τον άκουγα στον Επικοινωνία.
Ο Ψαριανός κάνει ακόμη εκπομπή; Δεν είναι μετακλητός στον πικραμένο;
Δεν έβαλα μόνο τους εν ενεργεία. Ουτε καν μονο τους εν ζωή 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
λειπουν οι τσαουσοβαιμακηδες που κανουν εκπομπη αμεσως πριν απο αντυπα-δεσυλλα-κετσε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
λειπουν πολλοι ρε, δε μπορω να τους βαλω ολους, ενδεικτικα επιασαalekhine έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:04 λειπουν οι τσαουσοβαιμακηδες που κανουν εκπομπη αμεσως πριν απο αντυπα-δεσυλλα-κετσε
- alekhine
σιγουρα ρε αλλα ψαριανο πχ παιζει να μην ακουει ουτε η μανα του
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
τωρα δε κανει καν ραδιο νομιζω. Τοτε ομως ειχε δυνατη ακροαματικοτητα
- alekhine
τεσπα απο αυτους της λιστας που εχω ακουσει(γιατι δεν τους εχω ακουσει ολους) θα ψηφιζα πανουση - τσουβελα και αφροδιτη σημιτη που η φωνη της ειναι κομμενη και ραμμενη για ραδιο
επισης μου αρεσε και ο μακαριτης ο καλαμιτσης οταν εκανε εκπομπες δεκαετια 80 και 90 στο ραδιο του αντ1
επισης μου αρεσε και ο μακαριτης ο καλαμιτσης οταν εκανε εκπομπες δεκαετια 80 και 90 στο ραδιο του αντ1
Βουλαρινος.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ούτε εγώ αντέχω χωρίς μουσική στη δουλειά ή το δρόμο για τη δουλειά, αλλά με εκνευρίζει εκει που παίζει η μουσικάρα μου και εχω χαλαρώσει, να βγαινει ενας μαλάκας/μαλακισμένη και να αρχίζει τα "ηλιόλουστες/βροχερες καλημέρες πιτσουνοκουρκουμπινάκια μου" κτλ. Οπως εκνευρίζομαι ακομα περισσότερο οταν μιλάνε παράλληλα με το τραγουδι που παίζει καποιοι, ή οταν πετάγονται και μιλάνε πριν τελειωσει το τραγούδι.
Ωστόσο, κάποιος που θα μου έφτιαχνε το κεφι (και) ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ειναι σιγουρα ο Τσουβέλας.
Σαν ραδιοφωνικη φωνη γενικώς, θα μ'άρεσε να ακουω και τον Χειλάκη, αλλα δεν νομιζω να κανει ραδιοφωνο αυτος. Δεν ξερω αν εκανε και ποτέ.
Και μία άλλη τυπισσα είχε και γαμώ τις ραδιοφωνικες φωνες που ειχα ακουσει καποτε, αλλα σημερα δεν θυμαμαι ουτε το όνομά της.
Ωστόσο, κάποιος που θα μου έφτιαχνε το κεφι (και) ως ραδιοφωνικός παραγωγός, ειναι σιγουρα ο Τσουβέλας.
Σαν ραδιοφωνικη φωνη γενικώς, θα μ'άρεσε να ακουω και τον Χειλάκη, αλλα δεν νομιζω να κανει ραδιοφωνο αυτος. Δεν ξερω αν εκανε και ποτέ.
Και μία άλλη τυπισσα είχε και γαμώ τις ραδιοφωνικες φωνες που ειχα ακουσει καποτε, αλλα σημερα δεν θυμαμαι ουτε το όνομά της.
Απ' ότι λέει του έχει περάσει η μανία με τον τζόγο εδώ και πολλά χρόνια.neon imposter έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:41 Έβαλα Γεωργίου διότι είναι μάγκας, αν και δυστυχώς γι αυτόν έχει πάθος με τον τζόγο.
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Μακάριgassim έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:24Απ' ότι λέει του έχει περάσει η μανία με τον τζόγο εδώ και πολλά χρόνια.neon imposter έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:41 Έβαλα Γεωργίου διότι είναι μάγκας, αν και δυστυχώς γι αυτόν έχει πάθος με τον τζόγο.
ασε καταλάβαμεvantono έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:23 Ούτε εγώ αντέχω χωρίς μουσική στη δουλειά ή το δρόμο για τη δουλειά, αλλά με εκνευρίζει εκει που παίζει η μουσικάρα μου και εχω χαλαρώσει, να βγαινει ενας μαλάκας/μαλακισμένη και να αρχίζει τα "ηλιόλουστες/βροχερες καλημέρες πιτσουνοκουρκουμπινάκια μου"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άσε ρε
Για μπείτε τώρα εδώ, να στηρίξετε ένα φιλαράκι μου, μια και σας βρίσκω συγκεντρωμένους όλους τους ραδιοφωνόφιλους https://www.yaoozo.com/
Ειναι καινούριο σάιτ, σε beta μορφή ακομα, τίμια δουλειά, κάθε μέρα περνάμε όλο και καινούριους σταθμούς και χωρισμένους σε κατηγορίες.
Εχει και σταθμούς εκτός Ελλάδος.
Δεχόμαστε και υποδείξεις.
Για μπείτε τώρα εδώ, να στηρίξετε ένα φιλαράκι μου, μια και σας βρίσκω συγκεντρωμένους όλους τους ραδιοφωνόφιλους https://www.yaoozo.com/
Ειναι καινούριο σάιτ, σε beta μορφή ακομα, τίμια δουλειά, κάθε μέρα περνάμε όλο και καινούριους σταθμούς και χωρισμένους σε κατηγορίες.
Εχει και σταθμούς εκτός Ελλάδος.
Δεχόμαστε και υποδείξεις.
Δεν εχει Εν λευκώ, δεν εχει Best
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση