!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γ Παγκ. Πόλεμος. Την κάνω; Για που;
-
nikos p 2020
Γ Παγκ. Πόλεμος. Την κάνω; Για που;
Καλό ερώτημα και να η απάντηση
Re: Γ Παγκ. Πόλεμος. Την κάνω; Για που;
ZA
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- taxalata xalasa
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- hellegennes
Τι ηλίθιο βίντεο! Ο youtuber δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει παγκόσμιος πόλεμος. Αυτό δε με τα βουνά είναι τελείως κουλό. Σε τι θα σε προστατέψουν τα βουνά από πυρηνικές βόμβες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Χέστη!!
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
midway.
νταξ, μακρια.
στροφαδια.
νταξ, μακρια.
στροφαδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξεκινας να χτιζεις υπογειο bunker και στοκαρεις φαγητο και νερο για 3 χρονια και μενεις εκει μεσα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Dwarven Blacksmith
Μεσαία πόλη της επαρχίας του Θιβέτ. Όσο πάνε καλά τα πράγματα θα έχω πεφωτισμένη ηγεσία. Όταν στραβώσουν ίσως τη γλιτώσει επειδή φρι τιμπετ.
τα πυρηνικα θα πέσουν βορειο ημισφαιρειο αρα απο κει ξεκινα και το φολαου και ο πυρηνικος χειμωνας. βορειο ημισφαιριο ειναι η αμερικη, η ρωσια, η ευρωπη, η κινα, η ινδια, η βορειος κορεα, το ισραηλ...ΟΛΟΙ
Αρα θες πιο μακρια οσο γινεται
Νοτιος Αφρικη (ΖΑ) θα ναι καλα, Νεα Ζηλανδια, Αργεντινη πιο χαμου ισως. Με μια ενσταση για νεα ζηλανδια γιατι αμα τη φαει απο τους νεζους η αυστραλια μπορει να ριξουν και κανα ρεταλι ΝΖ. Νοτιο Αφρικη δε νομιζω να ασχοληθουν και Αργεντινη επισης ελπιζω. Βραζιλια θα φαει φολαου (και μονο αυτο γιατι πυρηνικος χειμωνας σημαινε κακες σοδειες και πεινα)
Νοτιος Αφρικη (ΖΑ) θα ναι καλα, Νεα Ζηλανδια, Αργεντινη πιο χαμου ισως. Με μια ενσταση για νεα ζηλανδια γιατι αμα τη φαει απο τους νεζους η αυστραλια μπορει να ριξουν και κανα ρεταλι ΝΖ. Νοτιο Αφρικη δε νομιζω να ασχοληθουν και Αργεντινη επισης ελπιζω. Βραζιλια θα φαει φολαου (και μονο αυτο γιατι πυρηνικος χειμωνας σημαινε κακες σοδειες και πεινα)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μπορείς να ανέβεις στην κορυφη του Εβερεστ να μη σε πιάνει το φολάου
- hellegennes
Ανταρκτική.Yochanan έγραψε: 14 Οκτ 2022, 12:40 τα πυρηνικα θα πέσουν βορειο ημισφαιρειο αρα απο κει ξεκινα και το φολαου και ο πυρηνικος χειμωνας. βορειο ημισφαιριο ειναι η αμερικη, η ρωσια, η ευρωπη, η κινα, η ινδια, η βορειος κορεα, το ισραηλ...ΟΛΟΙ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γενικά η πιο ήρεμη χώρα είναι η Μογγολία. Κάνεις δεν ξέρει τι κυβέρνηση έχει, τι σύστημα κλπ. Δεν γίνονται επεισόδια, εξεγέρσεις, πραξικόπηματσ, τίποτα. Δεν έχει παιχτεί ποτέ στις ειδήσεις κάτι για τη Μογγολία. Όλοι εκεί πάνε για δουλειά, γυρνάνε, κοιτάνε τις υποθέσεις τους, βαρετά και γαλήνια. Μογγολία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Μέχρι να πας εκεί θα έχεις πάρει τόση ραδιενέργεια που δεν σε βλέπω να επιβιώνεις πολλή.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Οκτ 2022, 14:43 Γενικά η πιο ήρεμη χώρα είναι η Μογγολία. Κάνεις δεν ξέρει τι κυβέρνηση έχει, τι σύστημα κλπ. Δεν γίνονται επεισόδια, εξεγέρσεις, πραξικόπηματσ, τίποτα. Δεν έχει παιχτεί ποτέ στις ειδήσεις κάτι για τη Μογγολία. Όλοι εκεί πάνε για δουλειά, γυρνάνε, κοιτάνε τις υποθέσεις τους, βαρετά και γαλήνια. Μογγολία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ZA: bad luck brian yochanan materialising: Γλυτωσε από πυρηνικό πόλεμο* εγινε εδεσμα για ζουλου**Yochanan έγραψε: 14 Οκτ 2022, 12:40 τα πυρηνικα θα πέσουν βορειο ημισφαιρειο αρα απο κει ξεκινα και το φολαου και ο πυρηνικος χειμωνας. βορειο ημισφαιριο ειναι η αμερικη, η ρωσια, η ευρωπη, η κινα, η ινδια, η βορειος κορεα, το ισραηλ...ΟΛΟΙ
**
Spoiler
μολις εκανα πικ τον γιοχι στο καζανι να παιζει live action τα ανέκδοτα
Αργεντινή από μένα είναι ΝΑΙ
στην πραγματικότητα μάλλον με βλέπω να βγαίνω livestream φάση florida man με το Λαβαρο της Αυτοκρατορίας.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 38 Απαντήσεις