και κάπως έτσι φαίνεται να εξηγείται η περίεργη "απροθυμία" της ΕΛΑΣ να κινητοποιηθεί.Φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του Πανεπιστημίου
Να μας πούν ποιός είναι.
και κάπως έτσι φαίνεται να εξηγείται η περίεργη "απροθυμία" της ΕΛΑΣ να κινητοποιηθεί.Φέρεται να έχει στενή συγγενική σχέση με καθηγητή του Πανεπιστημίου
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σιγά δεν είναι και υπουργός για να τον καλύπτουνKauldron έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:16 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -to-gataki
Να μας πούν ποιός είναι.
Αν δεν ήταν η επικύρηξη, ακόμα θα "ψάχνανε", και ακόμα θα "καθάριζε η εικόνα".nyxtovios έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:18Σιγά δεν είναι και υπουργός για να τον καλύπτουνKauldron έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:16 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -to-gataki
Να μας πούν ποιός είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κατ' αρχάς, τους χαρακτηρισμούς να τους απευθύνεις στους δικούς σου ανθρώπους, οχι σε 'μενα.omg kai 3 lol έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:23
και γιατι θες να μαθεις το ονομα του θες να στειλεις ευχετηρια καρτα στη γιορτη του;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έξω το μετρό από το ΑΠΘ!!Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:52 Κατά τα λοιπά τους ενοχλούν οι φοιτητές. Όσοι διδάσκουν είναι όλοι λουλούδια. Φέρτε κι άλλους μπάτσους να βάλουν τάξη...
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν συμφωνώ. Μπορεί να είναι πλούσιος και να θεωρήσει ότι πληρώνει και καθαρίζει. Επίσης είμαι του 'οφθαλμόν αντί οφθαλμού' και κανονικά θα έπρεπε να τον λιώσει ελέφαντας μέχρι θανάτου αλλά έτσι θα είχε μόνο λίγα λεπτά τιμωρίας εξασφαλισμένα αφού δεν ξέρουμε τι γίνεται μετά (και δεν δίνω πιθανότητες για κολάσεις κλπ).
Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:48Κατ' αρχάς, τους χαρακτηρισμούς να τους απευθύνεις στους δικούς σου ανθρώπους, οχι σε 'μενα.omg kai 3 lol έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:23
και γιατι θες να μαθεις το ονομα του θες να στειλεις ευχετηρια καρτα στη γιορτη του;
Επί της ερώτησης, για να ξέρω να μην έχω παρτίδες μ' αυτό τον άνθρωπο, γι' αυτό. Εσύ γιατί νόμιζες?
Έχω αρχίσει να ανησυχώ με εσάς...Green Dragon έγραψε: 07 Οκτ 2022, 11:02 Σάπισμα στο ξύλο, σπάσιμο κοκκάλων και 20 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή. Αδιάφορο το πρόστιμο.
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:23Kauldron έγραψε: 07 Οκτ 2022, 10:16 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/ ... -to-gataki
Να μας πούν ποιός είναι.
γιατι ποιος κινητοποιηθηκε και τον βρηκαν δοσιλογοι και ρουφιανοι οπως εσυ;
καραγκιοζαρε
Πραγματικά δηλαδήOANNHSEA έγραψε: 07 Οκτ 2022, 11:29Έχω αρχίσει να ανησυχώ με εσάς...Green Dragon έγραψε: 07 Οκτ 2022, 11:02 Σάπισμα στο ξύλο, σπάσιμο κοκκάλων και 20 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή. Αδιάφορο το πρόστιμο.
Κάπου έχετε χάσει τη λογική σας...
.
Στην αρχή νόμισα πως πρόκειται για γνωστό χρήστη του Ιδρύματος.OANNHSEA έγραψε: 07 Οκτ 2022, 11:29Έχω αρχίσει να ανησυχώ με εσάς...Green Dragon έγραψε: 07 Οκτ 2022, 11:02 Σάπισμα στο ξύλο, σπάσιμο κοκκάλων και 20 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή. Αδιάφορο το πρόστιμο.
Κάπου έχετε χάσει τη λογική σας...
.