!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;
- wooded glade
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;
Βάλαμε δημοψήφισμα και το αποτέλεσμα ήταν ότι το 55% είναι στοιχηματάκηδες.
Μέσα σε ένα φόρουμ του ΚΚΕ, 55% είναι στοιχηματάκηδες !
Εγώ πριν το δημοψήφισμα είχα πει 25% του πληθυσμού της χώρας για να εξηγούμαστε.
Βγήκε 55% προφανώς επειδή λείπουν τα μικρά και οι γιαγιές (αφού έχουμε μόνο νέες εδώ).
Πριν πούμε περί ιπποδρόμου, είναι πράγματι γεγονός ότι το μισό τουλάχιστον ΚΚΕ παίζει στοίχημα.
Θα σας πω τι είχε γίνει το 2014, στις εκλογές της Ρένας.
Το ΚΚΕ είχε ένα πάγκο στον πεζόδρομο δίπλα στο σπίτι μου. Το Σάββατο πριν τις εκλογές τον εγκατέλειψαν αφού είχε τελειώσει η προεκλογική περίοδος, άφησαν όμως ένα μεγάλο πακέτο ψηφοδέλτια και τα πήρα για πρόχειρο χαρτί, να λύνω ασκήσεις (σ.σ. κάτι τέτοια καλά τα κάνει το ΚΚΕ).
Με ένα από αυτά τα χαρτιά μπαίνω στο πρακτορείο και είχα γράψει κάτι ιπποδρομιακούς συνδυασμούς από πίσω να το δώσω στον πράκτορα να μου τους παίξει. Το βλέπει ένας τύπος και λέει "οοοο, είσαι δικός μας, μπράβο" - έγινε φάση Βέγγου-Βογιατζή.
Την άλλη μέρα πάω στο εκλογικό τμήμα και ήταν αυτός ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Του λέεω "γειά σου" και έρχεται ένας άλλος να μου δώσει ψηφοδέλτιο. Ο δικός μου σ' αυτό το σημείο επεμβαίνει και λέει "άστον αυτόν, θα σου πω" - είχε καταλάβει τη φάση με τα χαρτάκια.
Αλλά και πολλοί άλλοι. Στο Φάληρο πριν την πρώτη κούρσα πολλές φορές καθόμουνα στο ρεστωράν και έτρωγα μακαρόνια. Μαζί μου καθόταν στο ίδιο τραπέζι ένας συριζαίος και δύο όκια.
Εδώ λοιπόν παρατηρώ που γράφουν στα "αθλητικά" πολλοί και διάφοροι για το στοίχημα.
Πέφτει πολύ κοκοκό.
Η μαμά-κόμμα επεμβαίνει και μας επαναφέρει εις την τάξιν σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά άσπρα μούρα - μαύρα μούρα (white berries - black berries) τα σπρώχνουν λίγο-πολύ όλοι.
Γιατί λοιπόν λείπει ο ιππόδρομος από εδώ ;
Κατηγορήθηκε -άδικα- ο συντονισμός του πχόρουμ γι αυτό.
Πράγματι ο συντονισμός δεν βοήθησε τον ιππόδρομο αλλά και δεν φταίει.
Υποθέστε λοιπόν ότι βρισκόμαστε στο παρελθόν, στο 1995.
Θα ήταν barely possible να λειτουργήσει το πχόρουμ τότε και αν λειτουργούσε θα πρέπει -λογικά- να ήταν πολύ πιό αυστηρά στη γραμμή του κόμματος, αλλά έστω.
Την εποχή εκείνη υπήρχε σαν αθλητικό στοίχημα μόνο ΠΡΟΠΟ 13 αγώνων και ιππόδρομος.
Τι θα γινόταν ;
Θα γινόταν ότι θα είχαμε αρκετά προπικά νήματα με ιδέες για συστήματα.
Αλλά το ΠΡΟΠΟ ήταν κουβάς. Έχω τη γνώμη ότι υπήρχε ένα ανφάν γκατέ προποπαικτών οι οποίοι έπαιζαν γύρω στις 50,000 δραχμές την εβδομάδα. Αυτοί -στην καλύτερη περίπτωση- έβλεπαν ταμείο μιά φορά στους δυό μήνες. Ενδεχομένως με ικανοποιητικό κέρδος αλλά όσο νάναι η υπόθεση ήταν "ζήσε Μάη μου να φας σταφύλι και τον Αύγουστο τριφύλλι".
Οι προπάκηδες ήταν κουβο-λαός. Ο μέσος όρος ζωής τους ήταν δύο χρόνια, αλλά ανανεωνόντουσαν επειδή το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές άθλημα. Πάρα πολλοί έπαιζαν μιά-δυό στήλες που τους τις έβγαζε η ζυγαριά στον υπόγειο της Ομονοίας (το βάρος σας και η τυχερή σας στήλη) αλλά βασικά ήταν κουβοάθλημα.
Θέλοντας και μη λοιπόν θα είχαμε πολλούς ιπποδρομιάκηδες εδώ να μας γράφουν.
Όμως από το 2000 και μετά είχαμε το προκαθορισμένο στοίχημα και το μπουκικό-ιντερνετικό στοίχημα επίσης.
Το μπουκικό στοίχημα ξεκίνησε βασικά το 1994, με αφορμή τη συμμετοχή της Ελλάδος στο μουντιάλ της Αμερικής (όπου χάσαμε με 10-0 συνολικό σκορ αλλά δεν έχει σημασία).
Ο ΟΠΑΠ μέχρι να φτιάξει τα δικά του συστήματα χρειάστηκε έξη ακόμα χρόνια, αλλά ουσιαστικά τότε ξεκίνησε, το 1994.
Το 1990 εγώ είχα παίξει μέσω Κύπρου νίκη της Γερμανίας στα 90 λεπτά επί της Αργεντινής (έγινε με το πέναλτυ μαϊμού). Επίσης είχα παίξει Τότο Σκιλάτσι πρώττο σκόρερ. Οι άλλοι που τους το έλεγα δεν καταλαβαίνανε Χριστό,
Από το 2000 λοιπόν και μετά όλοι πήγαν σιγά-σιγά προς το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
Γιατί ;
Επειδή είναι πιό εύκολο και επειδή μπορείς βέβαια να πας άμεσα ταμείο απ' αυτό.
Το πιό εύκολο είναι και το πιό καλό πιστεύουν όλοι ανοήτως.
Αλλά ο ιππόδρομος είναι πράγματι δύσκολο παιχνίδι - είναι παιχνίδι για αρχόντους.
Θα σας πω το εξής:
Έστω ότι ο ΟΠΑΠ βάζει σήμερα για πρώτη φορά στο κουπόνι τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Το είχε κάνει αυτό το 2011 αλλά δεν έχει σημασία, πέστε το έκανε τώρα. Σε δέκα μέρες όλοι οι γκουρού των προποεντύπων θα είναι υπερπανέτοιμοι να μας δίνουν προγνωστικά. Ότι είναι δυνατόν να πιαστεί από τα Σκανδιναβικά θα πιάνεται.
Έστω ότι βάζει Αμερικάνικες ιπποδρομίες. Αν γίνει αυτό, είναι άλλα στατιστικά στοιχεία, άλλοι πρωταγωνιστές - δεν γίνεται δουλειά ούτε σε εκατό χρόνια. Θέλουμε 10 Phd από το Princeton New Jersey ο καθένας.
Αυτά αποδεδειγμένα.
Τι κάνουν λοιπόν για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα ;
- Παίρνουν τον ιππόδρομο από το Φάληρο να τον πάνε τέρμα θεού, στο Μαρκόπουλο.
- Αυξημένοι φόροι-γκανιότες μην τυχόν και γλυτώνει τον κουβά κανένας !
- Αβγά (του παναθηναϊκάκια, όχι Λατινοπούλου) να μεταδίδουν από την τηλεόραση !!
Αποτέλεσμα όλων αυτών πτώση τζίρου κατά 95%. Τι άλλο θα μπορούσε να είχε γίνει ;
Περάσαμε και από τα χρόνια του μνημονίου το οποίο δεν ήταν μόνο μνημόνιο, ήταν και project fear. Πόσες φορές δεν μου είχαν πει εμένα ότι "σε λίγο θα κοιμάσαι στα παγκάκια του Ζαππείου, στα βαγονάκια του Περάματος" ; Και όμως το ποδοσφαιρικό στοίχημα ζούσε και βασίλευσε όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στο internet.
Μέσα σε ένα φόρουμ του ΚΚΕ, 55% είναι στοιχηματάκηδες !
Εγώ πριν το δημοψήφισμα είχα πει 25% του πληθυσμού της χώρας για να εξηγούμαστε.
Βγήκε 55% προφανώς επειδή λείπουν τα μικρά και οι γιαγιές (αφού έχουμε μόνο νέες εδώ).
Πριν πούμε περί ιπποδρόμου, είναι πράγματι γεγονός ότι το μισό τουλάχιστον ΚΚΕ παίζει στοίχημα.
Θα σας πω τι είχε γίνει το 2014, στις εκλογές της Ρένας.
Το ΚΚΕ είχε ένα πάγκο στον πεζόδρομο δίπλα στο σπίτι μου. Το Σάββατο πριν τις εκλογές τον εγκατέλειψαν αφού είχε τελειώσει η προεκλογική περίοδος, άφησαν όμως ένα μεγάλο πακέτο ψηφοδέλτια και τα πήρα για πρόχειρο χαρτί, να λύνω ασκήσεις (σ.σ. κάτι τέτοια καλά τα κάνει το ΚΚΕ).
Με ένα από αυτά τα χαρτιά μπαίνω στο πρακτορείο και είχα γράψει κάτι ιπποδρομιακούς συνδυασμούς από πίσω να το δώσω στον πράκτορα να μου τους παίξει. Το βλέπει ένας τύπος και λέει "οοοο, είσαι δικός μας, μπράβο" - έγινε φάση Βέγγου-Βογιατζή.
Την άλλη μέρα πάω στο εκλογικό τμήμα και ήταν αυτός ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Του λέεω "γειά σου" και έρχεται ένας άλλος να μου δώσει ψηφοδέλτιο. Ο δικός μου σ' αυτό το σημείο επεμβαίνει και λέει "άστον αυτόν, θα σου πω" - είχε καταλάβει τη φάση με τα χαρτάκια.
Αλλά και πολλοί άλλοι. Στο Φάληρο πριν την πρώτη κούρσα πολλές φορές καθόμουνα στο ρεστωράν και έτρωγα μακαρόνια. Μαζί μου καθόταν στο ίδιο τραπέζι ένας συριζαίος και δύο όκια.
Εδώ λοιπόν παρατηρώ που γράφουν στα "αθλητικά" πολλοί και διάφοροι για το στοίχημα.
Πέφτει πολύ κοκοκό.
Η μαμά-κόμμα επεμβαίνει και μας επαναφέρει εις την τάξιν σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά άσπρα μούρα - μαύρα μούρα (white berries - black berries) τα σπρώχνουν λίγο-πολύ όλοι.
Γιατί λοιπόν λείπει ο ιππόδρομος από εδώ ;
Κατηγορήθηκε -άδικα- ο συντονισμός του πχόρουμ γι αυτό.
Πράγματι ο συντονισμός δεν βοήθησε τον ιππόδρομο αλλά και δεν φταίει.
Υποθέστε λοιπόν ότι βρισκόμαστε στο παρελθόν, στο 1995.
Θα ήταν barely possible να λειτουργήσει το πχόρουμ τότε και αν λειτουργούσε θα πρέπει -λογικά- να ήταν πολύ πιό αυστηρά στη γραμμή του κόμματος, αλλά έστω.
Την εποχή εκείνη υπήρχε σαν αθλητικό στοίχημα μόνο ΠΡΟΠΟ 13 αγώνων και ιππόδρομος.
Τι θα γινόταν ;
Θα γινόταν ότι θα είχαμε αρκετά προπικά νήματα με ιδέες για συστήματα.
Αλλά το ΠΡΟΠΟ ήταν κουβάς. Έχω τη γνώμη ότι υπήρχε ένα ανφάν γκατέ προποπαικτών οι οποίοι έπαιζαν γύρω στις 50,000 δραχμές την εβδομάδα. Αυτοί -στην καλύτερη περίπτωση- έβλεπαν ταμείο μιά φορά στους δυό μήνες. Ενδεχομένως με ικανοποιητικό κέρδος αλλά όσο νάναι η υπόθεση ήταν "ζήσε Μάη μου να φας σταφύλι και τον Αύγουστο τριφύλλι".
Οι προπάκηδες ήταν κουβο-λαός. Ο μέσος όρος ζωής τους ήταν δύο χρόνια, αλλά ανανεωνόντουσαν επειδή το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές άθλημα. Πάρα πολλοί έπαιζαν μιά-δυό στήλες που τους τις έβγαζε η ζυγαριά στον υπόγειο της Ομονοίας (το βάρος σας και η τυχερή σας στήλη) αλλά βασικά ήταν κουβοάθλημα.
Θέλοντας και μη λοιπόν θα είχαμε πολλούς ιπποδρομιάκηδες εδώ να μας γράφουν.
Όμως από το 2000 και μετά είχαμε το προκαθορισμένο στοίχημα και το μπουκικό-ιντερνετικό στοίχημα επίσης.
Το μπουκικό στοίχημα ξεκίνησε βασικά το 1994, με αφορμή τη συμμετοχή της Ελλάδος στο μουντιάλ της Αμερικής (όπου χάσαμε με 10-0 συνολικό σκορ αλλά δεν έχει σημασία).
Ο ΟΠΑΠ μέχρι να φτιάξει τα δικά του συστήματα χρειάστηκε έξη ακόμα χρόνια, αλλά ουσιαστικά τότε ξεκίνησε, το 1994.
Το 1990 εγώ είχα παίξει μέσω Κύπρου νίκη της Γερμανίας στα 90 λεπτά επί της Αργεντινής (έγινε με το πέναλτυ μαϊμού). Επίσης είχα παίξει Τότο Σκιλάτσι πρώττο σκόρερ. Οι άλλοι που τους το έλεγα δεν καταλαβαίνανε Χριστό,
Από το 2000 λοιπόν και μετά όλοι πήγαν σιγά-σιγά προς το ποδοσφαιρικό στοίχημα.
Γιατί ;
Επειδή είναι πιό εύκολο και επειδή μπορείς βέβαια να πας άμεσα ταμείο απ' αυτό.
Το πιό εύκολο είναι και το πιό καλό πιστεύουν όλοι ανοήτως.
Αλλά ο ιππόδρομος είναι πράγματι δύσκολο παιχνίδι - είναι παιχνίδι για αρχόντους.
Θα σας πω το εξής:
Έστω ότι ο ΟΠΑΠ βάζει σήμερα για πρώτη φορά στο κουπόνι τα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Το είχε κάνει αυτό το 2011 αλλά δεν έχει σημασία, πέστε το έκανε τώρα. Σε δέκα μέρες όλοι οι γκουρού των προποεντύπων θα είναι υπερπανέτοιμοι να μας δίνουν προγνωστικά. Ότι είναι δυνατόν να πιαστεί από τα Σκανδιναβικά θα πιάνεται.
Έστω ότι βάζει Αμερικάνικες ιπποδρομίες. Αν γίνει αυτό, είναι άλλα στατιστικά στοιχεία, άλλοι πρωταγωνιστές - δεν γίνεται δουλειά ούτε σε εκατό χρόνια. Θέλουμε 10 Phd από το Princeton New Jersey ο καθένας.
Αυτά αποδεδειγμένα.
Τι κάνουν λοιπόν για να αντιμετωπίσουν τη λαίλαπα ;
- Παίρνουν τον ιππόδρομο από το Φάληρο να τον πάνε τέρμα θεού, στο Μαρκόπουλο.
- Αυξημένοι φόροι-γκανιότες μην τυχόν και γλυτώνει τον κουβά κανένας !
- Αβγά (του παναθηναϊκάκια, όχι Λατινοπούλου) να μεταδίδουν από την τηλεόραση !!
Αποτέλεσμα όλων αυτών πτώση τζίρου κατά 95%. Τι άλλο θα μπορούσε να είχε γίνει ;
Περάσαμε και από τα χρόνια του μνημονίου το οποίο δεν ήταν μόνο μνημόνιο, ήταν και project fear. Πόσες φορές δεν μου είχαν πει εμένα ότι "σε λίγο θα κοιμάσαι στα παγκάκια του Ζαππείου, στα βαγονάκια του Περάματος" ; Και όμως το ποδοσφαιρικό στοίχημα ζούσε και βασίλευσε όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στον ΟΠΑΠ όσο και στο internet.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Σεπ 2022, 00:40, έχει επεξεργασθεί 10 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ;
Δεν υπάρχει ιπποδρομιακή πολιτική στην χώρα, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O αρχαιολογος του μελλοντος που θα ανακαλυψει αυτο το κειμενο θα σπαει το κεφαλι του να το ερμηνευσει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- wooded glade
Το ξέρω.
- wooded glade
Λέγανε "η κότα με τα χρυσά α(υ)γά" κάποτε αλλά ιπποδρομιακή πολιτική δεν υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 27 Σεπ 2022, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- wooded glade
Από πλευράς τζίρου υπερείχε ο ιππόδρομος παλιά και δεν μιλάω για πριν το 1959 που δεν υπήρχε ΠΡΟΠΟ (τότε ο ιππόδρομος ήταν το μοναδικό δημόσιο στοίχημαι άμεσης νίκης).
Με Δημητράκη Σεφτελή στα eighties έγινε 1 προς 1 περίπου ο ιππόδρομος σε σχέση με τον ΟΠΑΠ, αλλά και πάλι μάλλον ο ιππόδρομος υπερείχε.
Με τα αριθμοπαιχνίδια Lotto-Joker στα ninetites πρέπει να πήγε 1.5 προς 1 υπέρ του ΟΠΑΠ.
Τώρα είναι 100-0 η αναλογία !
Με Δημητράκη Σεφτελή στα eighties έγινε 1 προς 1 περίπου ο ιππόδρομος σε σχέση με τον ΟΠΑΠ, αλλά και πάλι μάλλον ο ιππόδρομος υπερείχε.
Με τα αριθμοπαιχνίδια Lotto-Joker στα ninetites πρέπει να πήγε 1.5 προς 1 υπέρ του ΟΠΑΠ.
Τώρα είναι 100-0 η αναλογία !
- wooded glade
Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέμε τι ανακατεύεσαι ;George_V έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:10 O αρχαιολογος του μελλοντος που θα ανακαλυψει αυτο το κειμενο θα σπαει το κεφαλι του να το ερμηνευσει.
Εγώ που δεν ξέρω κβαντομηχανική με είδες ποτέ να ανακατεύομαι σε threads κβαντομηχανικών ;
Ενώ ιππόδρομο ξέρειςwooded glade έγραψε: 26 Σεπ 2022, 23:56Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέμε τι ανακατεύεσαι ;George_V έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:10 O αρχαιολογος του μελλοντος που θα ανακαλυψει αυτο το κειμενο θα σπαει το κεφαλι του να το ερμηνευσει.
Εγώ που δεν ξέρω κβαντομηχανική με είδες ποτέ να ανακατεύομαι σε threads κβαντομηχανικών ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Ξέρω.Beria έγραψε: 27 Σεπ 2022, 00:00Ενώ ιππόδρομο ξέρειςwooded glade έγραψε: 26 Σεπ 2022, 23:56Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέμε τι ανακατεύεσαι ;George_V έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:10 O αρχαιολογος του μελλοντος που θα ανακαλυψει αυτο το κειμενο θα σπαει το κεφαλι του να το ερμηνευσει.
Εγώ που δεν ξέρω κβαντομηχανική με είδες ποτέ να ανακατεύομαι σε threads κβαντομηχανικών ;![]()
- wooded glade
Beria έγραψε: 27 Σεπ 2022, 00:00Ενώ ιππόδρομο ξέρειςwooded glade έγραψε: 26 Σεπ 2022, 23:56Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέμε τι ανακατεύεσαι ;George_V έγραψε: 26 Σεπ 2022, 20:10 O αρχαιολογος του μελλοντος που θα ανακαλυψει αυτο το κειμενο θα σπαει το κεφαλι του να το ερμηνευσει.
Εγώ που δεν ξέρω κβαντομηχανική με είδες ποτέ να ανακατεύομαι σε threads κβαντομηχανικών ;![]()
Όχι τόσο καλά όσο οι δικοί σου.
Στο νοσοκομείο όταν ήμουνα, στον ίδιο θάλαμο είχα έναν τύπο.
Συζητάγαμε λοιπόν επί παντός επιστητού για να περάσουν οι ώρες στο κρεββάτι του πόνου. Σε κάποια φάση του λέω μιά ιστορία από την "παλιά" Νέα Σμύρνη, χωρίς να αναφέρω ονόματα βέβαια.
Οπόταν μου λέει ο άλλος "ωχ τι λες ρε, ο <<Κωστάκης>> έκανε αυτά, χο-χο-χο" - στη διπλανή πόρτα έμενε - έγινα ρεζίλι.
Ο Κωστακης όμως τον έχτισε τον ιππόδρομοwooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2022, 00:08Beria έγραψε: 27 Σεπ 2022, 00:00Ενώ ιππόδρομο ξέρειςwooded glade έγραψε: 26 Σεπ 2022, 23:56
Άμα δεν καταλαβαίνεις τι λέμε τι ανακατεύεσαι ;
Συζητάγαμε λοιπόν επί παντός επιστητού για να περάσουν οι μαύρες ώρες. Σε κάποια φάση του λέω μιά ιστορία από την "παλιά" Νέα Σμύρνη, χωρίς να αναφέρω ονόματα βέβαια.
Οπόταν μου λέει ο άλλος "ωχ τι λες ρε, ο <<Κωστάκης>> έκανε αυτά, χο-χο-χο" - στη διπλανή πόρτα έμενε - έγινα ρεζίλι.
Ένα εργοστάσιο έφαγε στα άλογα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- wooded glade
Ναι μπορεί.Beria έγραψε: 27 Σεπ 2022, 00:09Ο Κωστακης όμως τον έχτισε τον ιππόδρομοwooded glade έγραψε: 27 Σεπ 2022, 00:08
Συζητάγαμε λοιπόν επί παντός επιστητού για να περάσουν οι μαύρες ώρες. Σε κάποια φάση του λέω μιά ιστορία από την "παλιά" Νέα Σμύρνη, χωρίς να αναφέρω ονόματα βέβαια.
Ένα εργοστάσιο έφαγε στα άλογα
Στο διπλό ημίχρονο άσσο τελικό είχα πάθει γρίππη, 39 πυρετό.
Την άλλη μέρα που μου πέρασε οι δικοί σου μου είπαν "που ήσουνα να σε κάναμε με λεφτά" - αλλά είναι ψεύτες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-