Ποιος είναι ο «ερυθρός» Θύμιος
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος ήταν επί χρόνια μέλος της ΝΔ, μετείχε στα οργανωτικά συνδικαλιστικά όργανα του κόμματος και η Ρηγίλλης (τότε...) ως αντιπολίτευση τον χρησιμοποιούσε ως μοχλό για να αντιμάχεται δυναμικά με τον κλάδο των ταξιτζήδων τόσο συγκεκριμένα νομοσχέδια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, όσο και για... ψηφοθηρικούς λόγους, αφού τα ταξί θεωρούνται άτυπα αλλά... ισχυρά προεκλογικά κέντρα!
Όλοι θυμούνται τον Αντώνη Σαμαρά να βγαίνει στα μπαλκόνια αγκαλιά με τον «αγαπητό Θύμιο», οι κινητοποιήσεις του οποίου απέβλεπαν στο να ακυρωθεί ο νόμος Ραγκούση, με τον οποίο επιχειρήθηκε η πρώτη και σοβαρή προσπάθεια ανοίγματος του επαγγέλματος των ταξί. Ο Θύμιος το πέτυχε... με τον επόμενο υπουργό, τον κ. Ρέππα, επί συγκυβέρνησης, ο οποίος λείανε διατάξεις του νομοσχεδίου, για να έρθει στη συνέχεια η υπουργία Βορίδη να... καταργήσει πλήρως την όποια απελευθέρωση.
Πηγή: Θύμιος Λυμπερόπουλος: Ο γαλαζο-κόκκινος συνδικαλιστής ταξιτζής που θέλει να καταργήσει την ελληνική πατέντα του Taxibeat | iefimerida.gr
Σαμαράς, Βορίδης...
Για πείτε μου ξανά για την κοινή πορεία μου με τον Θύμιο.
Α, και πείτε μου πάλι πώς η ΝΔ υποστηρίζει την ελεύθερη οικονομία, και οχι τα "συνδικάτα" ξανά...