τιμιε Fluffy γενναίε ΜπλεΜπουμπυς αξιόπιστε Μαδουραίος

καποιος που δεν σκοπευει να ανεχτει το σκατοποσταρισμα και τις βρισιες σου στη σελιδα του. Δε σε χαλασε.Κος Mike έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:16 που δε δεχεται την διαφορετικη αποψη και κανει μπλοκ σε οσους διαφωνει μαζι τους?
τιμιε Fluffy γενναίε ΜπλεΜπουμπυς αξιόπιστε Μαδουραίος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
αυτό ισχύει γενικότερα για το ίντερνετέργο_μακέτο έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:47 Έχω κακή εικόνα για το twitter γενικά.
Τα άτομα που γράφουν είναι κατά φαντασίαν ακτιβιστές, με απλοικό και καταγγελτικό λόγο, χωρίς βάθος σκέψης, και με ροπή στο mob mentality. Ότι χειρότερο γενικά.
Δεν ξέρω κάποιον σοβαρό αριστερό, η γενικότερα πολιτικό ον, που να ασχολείται ενεργά με αυτή την πλατφόρμα.
έργο_μακέτο έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:47 Έχω κακή εικόνα για το twitter γενικά.
Τα άτομα που γράφουν είναι κατά φαντασίαν ακτιβιστές, με απλοικό και καταγγελτικό λόγο, χωρίς βάθος σκέψης, και με ροπή στο mob mentality. Ότι χειρότερο γενικά.
Δεν ξέρω κάποιον σοβαρό αριστερό, η γενικότερα πολιτικό ον, που να ασχολείται ενεργά με αυτή την πλατφόρμα.
Το άκουσα αυτό....AlienWay έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:54 Αρκει να δει κανείς ποιοι είναι αυτοί που 4 στα 6 μηνύματα που γράφουν εδώ μέσα, είναι αναπαραγωγή από τουί.

Εσύ εξαιρείσαι γιατί βάζεις τα τουί για να τα σατιρίσεις, ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω.georgebi έγραψε: 03 Ιουν 2022, 16:04Το άκουσα αυτό....AlienWay έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:54 Αρκει να δει κανείς ποιοι είναι αυτοί που 4 στα 6 μηνύματα που γράφουν εδώ μέσα, είναι αναπαραγωγή από τουί.
[img]https://i.postimg.cc/Z5pcX8rc/7da7 ... .gif[/img]
Σ ευχαριστώ Alien![]()
από σένα δεν το περίμενα τέτοια μαχαιριά....
[img]https://i.postimg.cc/gchHxy7P/Larr ... .jpg[/img]
ε, ναι. ολοι οι σοβαροι ειναι εδω, στο πχορουμ.έργο_μακέτο έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:47 Έχω κακή εικόνα για το twitter γενικά.
Και στα αλλα 2 παλι μαλακιες γράφουν.AlienWay έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:54 Αρκει να δει κανείς ποιοι είναι αυτοί που 4 στα 6 μηνύματα που γράφουν εδώ μέσα, είναι αναπαραγωγή από τουί.
θα διαφωνησω, εχω και γω την εντυπωση οτι ο χειροτερος βοθρος στο νετ ειναι το τουιτερΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:52αυτό ισχύει γενικότερα για το ίντερνετέργο_μακέτο έγραψε: 03 Ιουν 2022, 15:47 Έχω κακή εικόνα για το twitter γενικά.