!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαράκια και τραπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Μπαράκια και τραπ
Τελικά η τραπ μουσική είναι τα νέα σκυλάδικα. Είναι μύθος ότι την ακούνε 13χρονα (άλλο αν αντικειμενικά προορίζεται για τέτοιες ηλικίες).
Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξα έπειτα από επισκέψεις σε μπαράκια. Συνήθως τα σαββατόβραδα είναι που το ρίχνουν στα "ελληνικά" (και όταν λέμε "ελληνικά" εννοούμε κατά βάση λαικά και σκυλοπόπ). Εκείνες τις ώρες, οι θαμώνες είναι κυρίως Xers, μπούμερς, άντε και μερικοί μιλλέννιοι. Οι ζούμερ και η πλειοψηφία των μιλέννιων, προτιμούν τα κλαμπ.
Πάμε τώρα στις παρατηρήσεις:
- Γιατί η μουσική είναι τόσο δυνατή και δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε; Για μπαρ μιλάμε και αυτοί την έχουν δει insomnia. Δηλαδή ακούμε που ακούμε βλακείες, είναι ανάγκη να τσιρίζουμε κιόλας για να ακουστούμε;
- Γιατί τα μισά τραγούδια του προγράμματος είναι τραπ, εφόσον υποτίθεται την ακούνε μόνο οι προέφηβοι. Μήπως γιατί στην πραγματικότητα την ακούνε και τα μπαρμπάδια, αλλά στα μουλωχτά; Εγώ βλέπω ακόμη και μπούμερς να σιγοτραγουδάνε τους βλακώδεις στίχους της. Κατά τ' άλλα μπαίνουν στο youtube και κράζουν τον Σνικ και τον Σιν Μπόη στα βίντεο.
Αυτό το μπαστάρδεμα Βασίλη Καρά και Στανίση με Σίν Μπόη και Μαντ Κλιπ, εμένα μου λέει πολλά για αυτή τη χώρα.
Στο συμπέρασμα αυτό, κατέληξα έπειτα από επισκέψεις σε μπαράκια. Συνήθως τα σαββατόβραδα είναι που το ρίχνουν στα "ελληνικά" (και όταν λέμε "ελληνικά" εννοούμε κατά βάση λαικά και σκυλοπόπ). Εκείνες τις ώρες, οι θαμώνες είναι κυρίως Xers, μπούμερς, άντε και μερικοί μιλλέννιοι. Οι ζούμερ και η πλειοψηφία των μιλέννιων, προτιμούν τα κλαμπ.
Πάμε τώρα στις παρατηρήσεις:
- Γιατί η μουσική είναι τόσο δυνατή και δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε; Για μπαρ μιλάμε και αυτοί την έχουν δει insomnia. Δηλαδή ακούμε που ακούμε βλακείες, είναι ανάγκη να τσιρίζουμε κιόλας για να ακουστούμε;
- Γιατί τα μισά τραγούδια του προγράμματος είναι τραπ, εφόσον υποτίθεται την ακούνε μόνο οι προέφηβοι. Μήπως γιατί στην πραγματικότητα την ακούνε και τα μπαρμπάδια, αλλά στα μουλωχτά; Εγώ βλέπω ακόμη και μπούμερς να σιγοτραγουδάνε τους βλακώδεις στίχους της. Κατά τ' άλλα μπαίνουν στο youtube και κράζουν τον Σνικ και τον Σιν Μπόη στα βίντεο.
Αυτό το μπαστάρδεμα Βασίλη Καρά και Στανίση με Σίν Μπόη και Μαντ Κλιπ, εμένα μου λέει πολλά για αυτή τη χώρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Μπαράκια και τραπ
Τα μπαράκια γενικά είναι σάπια. Το μπαρ είναι ότι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει. Παλιά πήγαινε ο κόσμος στα πριν τα 00ς που δεν είχε ίντερνετ, να κάνει καμία γνωριμία, πάει στο διάολο. Τώρα δεν έχουν καμια χρησιμότητα. Απλά πίνεις σε μια μπάρα μίζερος ακούγοντας σάπια τραγούδια η χιλιοπαιγμένο, μπρεικιν
δε λω . Είτε θα πας σε κλαμπ edm να χορέψεις, η σε καμιά συναυλία, η σε κάνα DIY party, είτε σε καμιά ταβέρνα να φας, η σε κάνα τσπουρορεμπεταδικο να πιεις και να διασκεδάσεις. Μπαρ τέλος.
δε λω . Είτε θα πας σε κλαμπ edm να χορέψεις, η σε καμιά συναυλία, η σε κάνα DIY party, είτε σε καμιά ταβέρνα να φας, η σε κάνα τσπουρορεμπεταδικο να πιεις και να διασκεδάσεις. Μπαρ τέλος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Όποιος ακούει τραπ είναι βλαξ. Τέλος.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Η σε καμιά υπόγα να πιείς κανά γάρο και να ακούσεις Μάρκο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 14:48 Τα μπαράκια γενικά είναι σάπια. Το μπαρ είναι ότι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει. Παλιά πήγαινε ο κόσμος στα πριν τα 00ς που δεν είχε ίντερνετ, να κάνει καμία γνωριμία, πάει στο διάολο. Τώρα δεν έχουν καμια χρησιμότητα. Απλά πίνεις σε μια μπάρα μίζερος ακούγοντας σάπια τραγούδια η χιλιοπαιγμένο, μπρεικιν
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έχει πάρα πολλά μαγαζιά με ρεμπέτικα πλέον. Με την κρίση έγινε χαμός. Πέσαν τα μπιταδικα, τα ροκαδικα, και πιάσανε όλα τα πιτσιρίκια μπαγλαμαδες και μπουζούκια, να βγάλουν κάνα μεροκαματο. Μέχρι και στις λαϊκές παίζουν. Επειδή κάπου κι αυτά κούρασαν ,εδώ και κάτι χρόνια έχει σμυρναικα, βιολιά, σαντούρια, και δε συμμαζεύεται.έργο_μακέτο έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:08Η σε καμιά υπόγα να πιείς κανά γάρο και να ακούσεις Μάρκο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 14:48 Τα μπαράκια γενικά είναι σάπια. Το μπαρ είναι ότι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει. Παλιά πήγαινε ο κόσμος στα πριν τα 00ς που δεν είχε ίντερνετ, να κάνει καμία γνωριμία, πάει στο διάολο. Τώρα δεν έχουν καμια χρησιμότητα. Απλά πίνεις σε μια μπάρα μίζερος ακούγοντας σάπια τραγούδια η χιλιοπαιγμένο, μπρεικιν
Εντάξει, αν έχεις πατήσει τα 40 όπως εγώ, δεν πηγαίνεις στα κλαμπ το ίδιο συχνά με πριν. Το μπαράκι είναι πιο κοντά, να πας με την παρέα, να πεις καμιά χαζομάρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 14:48 Τα μπαράκια γενικά είναι σάπια. Το μπαρ είναι ότι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει. Παλιά πήγαινε ο κόσμος στα πριν τα 00ς που δεν είχε ίντερνετ, να κάνει καμία γνωριμία, πάει στο διάολο. Τώρα δεν έχουν καμια χρησιμότητα. Απλά πίνεις σε μια μπάρα μίζερος ακούγοντας σάπια τραγούδια η χιλιοπαιγμένο, μπρεικιν
Αλλά άμα είναι να φωνάζουμε για να ακουστούμε ή να ακούμε τραπ, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
αν πας με παρέα, θα πας σε κάνα ροκαδικο η ψιλογκοθαδικο. Και γενικά πλέον πας σε κάνα μεζεδοπωλείο να τσιμπήσεις κιόλας μαζί με τσίπουρα. . Γι αυτό έχουμε γίνει σαν κητη. Ενώ στα 90 ερλι 00ς χόρευες όλο το βράδυ, κατέβασες και κάνα e, έπινες καμιά κόκα, ήσουν στυλάκι.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:13Εντάξει, αν έχεις πατήσει τα 40 όπως εγώ, δεν πηγαίνεις στα κλαμπ το ίδιο συχνά με πριν. Το μπαράκι είναι πιο κοντά, να πας με την παρέα, να πεις καμιά χαζομάρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 14:48 Τα μπαράκια γενικά είναι σάπια. Το μπαρ είναι ότι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει. Παλιά πήγαινε ο κόσμος στα πριν τα 00ς που δεν είχε ίντερνετ, να κάνει καμία γνωριμία, πάει στο διάολο. Τώρα δεν έχουν καμια χρησιμότητα. Απλά πίνεις σε μια μπάρα μίζερος ακούγοντας σάπια τραγούδια η χιλιοπαιγμένο, μπρεικιν
Αλλά άμα είναι να φωνάζουμε για να ακουστούμε ή να ακούμε τραπ, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε.
Εγώ δυστυχώς στα 90ς ήμουν φλωρομεταλας και μετα στα τέλη 90ς αρχές 00ς που είχα αρχίσει να βγάζω κάνα φράγκο, το έριξα στα έντεχνα, άρα αραλίκι και μιζέρια χόρτασα, άρα για να βγω βράδυ θέλω χορο και edm, μπας και αναβίωσω τίποτα από εκείνες τις ηρωικές εποχές που έχασα, τις περισσότερες φορές αποτυχημένα.
Προτιμώ να πάω στο βουνό και να κοιτάω τα δέντρα από το να πάω σε μπαράκι ή κλαμπ. Πραγματικά βασανιστήριο. Απορώ πως πήγα 3-4 φορές όταν ήμουν φοιτητής.
Εγώ πήγαινα ντίσκο, μετά edm, μετά γκοθάδικα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:19αν πας με παρέα, θα πας σε κάνα ροκαδικο η ψιλογκοθαδικο. Και γενικά πλέον πας σε κάνα μεζεδοπωλείο να τσιμπήσεις κιόλας μαζί με τσίπουρα. . Γι αυτό έχουμε γίνει σαν κητη. Ενώ στα 90 ερλι 00ς χόρευες όλο το βράδυ, κατέβασες και κάνα e, έπινες καμιά κόκα, ήσουν στυλάκι.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:13Εντάξει, αν έχεις πατήσει τα 40 όπως εγώ, δεν πηγαίνεις στα κλαμπ το ίδιο συχνά με πριν. Το μπαράκι είναι πιο κοντά, να πας με την παρέα, να πεις καμιά χαζομάρα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 14:48 Τα μπαράκια γενικά είναι σάπια. Το μπαρ είναι ότι πιο υπερεκτιμημένο υπάρχει. Παλιά πήγαινε ο κόσμος στα πριν τα 00ς που δεν είχε ίντερνετ, να κάνει καμία γνωριμία, πάει στο διάολο. Τώρα δεν έχουν καμια χρησιμότητα. Απλά πίνεις σε μια μπάρα μίζερος ακούγοντας σάπια τραγούδια η χιλιοπαιγμένο, μπρεικιν
Εγώ δυστυχώς στα 90ς ήμουν φλωρομεταλας και μετα στα τέλη 90ς αρχές 00ς που είχα αρχίσει να βγάζω κάνα φράγκο, το έριξα στα έντεχνα, άρα αραλίκι και μιζέρια χόρτασα, άρα για να βγω βράδυ θέλω χορο και edm, μπας και αναβίωσω τίποτα από εκείνες τις ηρωικές εποχές που έχασα, τις περισσότερες φορές αποτυχημένα.
Και τώρα κανονικά εκεί πηγαίνω. Απλώς επειδή μου πέφτουν μακριά και η βενζίνη είναι πολύτιμη, προτιμώ τα συνοικιακά μπαράκια όπου με ξέρουν σαν θαμώνα, ή καμιά φορά έρχεται και η παρέα να πούμε κανα χαζό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έκανες τη σωστή πορεία. Εύγε νέε μου. Και συναυλίες βέβαια έπρεπε, όσο ήταν ανοιχτό το ρόδον. Εγώ δεν είδα καμιά, επειδή πέρα από άφραγκος τότε δεν είχα και καμιά παρέα της προκοπής. Κάτι ψιλοσκυλαδες του χαμού. Καταστροφή. Τουλάχιστον στα edm party μπορείς να πας μόνος και να περάσεις πολύ καλά. Έχουν αυτό το plus . Ειδικά που πάω στα DIY trance party είναι πολύ καλα, μαζεύονται και τουρίστες, είναι πανηγύρι. Από μουσικη βέβαια, Κλαφτα, αλλά αν υπάρχει διάθεση από κάτω, δεν ενοχλεί τόσο.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:44Εγώ πήγαινα ντίσκο, μετά edm, μετά γκοθάδικα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:19αν πας με παρέα, θα πας σε κάνα ροκαδικο η ψιλογκοθαδικο. Και γενικά πλέον πας σε κάνα μεζεδοπωλείο να τσιμπήσεις κιόλας μαζί με τσίπουρα. . Γι αυτό έχουμε γίνει σαν κητη. Ενώ στα 90 ερλι 00ς χόρευες όλο το βράδυ, κατέβασες και κάνα e, έπινες καμιά κόκα, ήσουν στυλάκι.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:13
Εντάξει, αν έχεις πατήσει τα 40 όπως εγώ, δεν πηγαίνεις στα κλαμπ το ίδιο συχνά με πριν. Το μπαράκι είναι πιο κοντά, να πας με την παρέα, να πεις καμιά χαζομάρα.
Και τώρα κανονικά εκεί πηγαίνω. Απλώς επειδή μου πέφτουν μακριά και η βενζίνη είναι πολύτιμη, προτιμώ τα συνοικιακά μπαράκια όπου με ξέρουν σαν θαμώνα, ή καμιά φορά έρχεται και η παρέα να πούμε κανα χαζό.
Τώρα για καζουαλ φάσεις, μόνο τσιπουροκαφενεδες. Τα μπαρ ξεχνά τα.
Από συναυλίες πήγαινα "τρύπες", στις παραστάσεις του Πανούση κλπ, αλλά ήμουν περισσότερο των rave partyΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:53Έκανες τη σωστή πορεία. Εύγε νέε μου. Και συναυλίες βέβαια έπρεπε, όσο ήταν ανοιχτό το ρόδον. Εγώ δεν είδα καμιά, επειδή πέρα από άφραγκος τότε δεν είχα και καμιά παρέα της προκοπής. Κάτι ψιλοσκυλαδες του χαμού. Καταστροφή. Τουλάχιστον στα edm party μπορείς να πας μόνος και να περάσεις πολύ καλά. Έχουν αυτό το plus . Ειδικά που πάω στα DIY trance party είναι πολύ καλα, μαζεύονται και τουρίστες, είναι πανηγύρι. Από μουσικη βέβαια, Κλαφτα, αλλά αν υπάρχει διάθεση από κάτω, δεν ενοχλεί τόσο.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:44Εγώ πήγαινα ντίσκο, μετά edm, μετά γκοθάδικα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:19
αν πας με παρέα, θα πας σε κάνα ροκαδικο η ψιλογκοθαδικο. Και γενικά πλέον πας σε κάνα μεζεδοπωλείο να τσιμπήσεις κιόλας μαζί με τσίπουρα. . Γι αυτό έχουμε γίνει σαν κητη. Ενώ στα 90 ερλι 00ς χόρευες όλο το βράδυ, κατέβασες και κάνα e, έπινες καμιά κόκα, ήσουν στυλάκι.
Τώρα για καζουαλ φάσεις, μόνο τσιπουροκαφενεδες. Τα μπαρ ξεχνά τα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν ξέρω τιναι αυτά που λέτε
εγώ τραπ ξέρω ότι λένε τις γκόμενες που λες αχ τι όμορφη και κάνει ένα έτσι και βγάζει τσουτσούνι μέχρι το γόνατο και πηδάς φράχτες να γλιτώσεις
εγώ τραπ ξέρω ότι λένε τις γκόμενες που λες αχ τι όμορφη και κάνει ένα έτσι και βγάζει τσουτσούνι μέχρι το γόνατο και πηδάς φράχτες να γλιτώσεις
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Eθνικοκοινωνιστης
σαπιο λαιφσταιλ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το επόμενο βήμα είναι να υποχρεώνουν και τα ΚΤΕΛ να παίζουν τραπ, όπως ένα καιρό που μας βάζανε με το ζόρι ΦΟΙΒΟΣ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά εγώ γεννήθηκα το 81, τι να προλάβω στα 90ς. Ένα αφραγκο φλώροβλαμμενο ήμουνοου άκουγε όλη τη μέρα Μέταλ στο δωμάτιο του διαβάζοντας χάμερ και άκουγε μεταλοεκπομπες. Εκεί αρχές 00ς που άρχισα να βγάζω χρήματα, και να άκουγα, ήταν της μόδας τα χαουζ και τα τιεστο, η σοβαρή trance είχε παρακμάσει, και το άλσος είχε κλείσει. είχε γίνει δαπιτοκατασταση, μυκονος και umatic. Τώρα από καλή μουσική techno trance μόνο το ittheplace στα Εξάρχεια είναι, που βέβαια είναι τρύπα, και δε λέει για χορό. Αν θες να αράξεις λίγο, καλά είναι. Έχει και φτηνή είσοδο.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:56Από συναυλίες πήγαινα "τρύπες", στις παραστάσεις του Πανούση κλπ, αλλά ήμουν περισσότερο των rave partyΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:53Έκανες τη σωστή πορεία. Εύγε νέε μου. Και συναυλίες βέβαια έπρεπε, όσο ήταν ανοιχτό το ρόδον. Εγώ δεν είδα καμιά, επειδή πέρα από άφραγκος τότε δεν είχα και καμιά παρέα της προκοπής. Κάτι ψιλοσκυλαδες του χαμού. Καταστροφή. Τουλάχιστον στα edm party μπορείς να πας μόνος και να περάσεις πολύ καλά. Έχουν αυτό το plus . Ειδικά που πάω στα DIY trance party είναι πολύ καλα, μαζεύονται και τουρίστες, είναι πανηγύρι. Από μουσικη βέβαια, Κλαφτα, αλλά αν υπάρχει διάθεση από κ άτω, δεν ενοχλεί τόσο.AlienWay έγραψε: 08 Μάιος 2022, 15:44
Εγώ πήγαινα ντίσκο, μετά edm, μετά γκοθάδικα.
Τώρα για καζουαλ φάσεις, μόνο τσιπουροκαφενεδες. Τα μπαρ ξεχνά τα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 08 Μάιος 2022, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-
- 3 Απαντήσεις