!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί λένε οι πολιτικοί ψέμματα ;
- wooded glade
Γιατί λένε οι πολιτικοί ψέμματα ;
Ένας λόγος είναι σιγά μην πούνε αλήθεια.
Ένας άλλος είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος ώστε δε σε παίρνει να πεις μία-δύο αλήθειες και να κατέβεις από το πόντιουμ. Πρέπει να μιλάς μία ώρα και να λες παραμύθια της Χαλιμάς.
Και εκτός προεκλογικής διαδικασίας λένε βέβαια παραμύθια. Ένα που θυμάμαι είναι της Γεροβασίλη όταν το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν ενέκρινε το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια που θα γινόταν Syriza controlled tv. Μας είπε λοιπόν η κα Γεροβασίλη "είδατε, το Συμβούλιο της Επικρατείας ματαίωσε τα σχέδια μας για την ίδρυση ... βρεφονηπειακών σταθμών" !
Είναι όμως το μόνο επάγγελμα που μπορείς να λες μουσαντά ατιμωρητί.
Αν πω εγώ σε μία ότι είμαι μακρινός δισέγγονος του Ντάνιελ Μπουν και ότι έχω κληρονομήσει το Εμπάϊρ Στέϊτ μπίλντινγκ θα αποδειχθεί βέβαια μετά ότι λέω ψέμματα και θα έρθουν τα ξαδέρφια της και θα με τσακίσουν στο ξύλο.
Αν είμαι ο Μπομπ Κοζώνης και θέλω να πάρω την ΑΕΚ και δεν μπορώ να καταθέσω μία εγγυητική επιστολή που μου ζητάνε, θα γίνω επιθεωρησιακό νούμερο.
Όχι όμως ένας πολιτικός.
Μιά φορά στο BBC είχε βγει ένας γέρος του house of Lords σε ένα από τα late night προγράμματα και μας είπε τι έκανε αυτός στα νειάτα του, όταν ήταν house of Commons.
Είπε λοιπόν ο γέρος ακούστε να δείτε πότε λέμε ψέμματα και πότε όχι. Αν εγώ σας υποσχόμουνα να φτιάξω μία γέφυρα στον ποταμό Mersey και σας πω ότι θα είναι μία γέφυρα μήκους 180 μέτρων και θα συνδέει το τάδε χωριό με το τάδε χωριό, θα την έφτιαχνα. Αν δεν την έφτιαχνα σημαίνει ότι κάτι έγινε πέραν των δυνάμεων μου, πχ παγκόσμιος πόλεμος. Αν τώρα εγώ ή κάποιος άλλος σας έλεγε "κυρίες και κύριοι θα αναβαθμίσωμεν την παιδείαν, την αλιείαν και την υποδηματοποιϊαν" τότε γράφτε το εκεί που ξέρετε. Δεν πάει να πει ότι θα δείτε ούτε παιδεία, ούτε αλιεία, ούτε υποδηματοποιϊα.
Αυτά στην Αλβιόνα βέβαια, λένε οι ίδιοι.
Εδώ είναι το βασίλειο του μουσαντού και των νταουλιών και παρεξηγούνται κιόλας και μπορεί να φας καμία κατραπακιά αν τους πεις που είναι τα νταούλια.
Ένας άλλος είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος ώστε δε σε παίρνει να πεις μία-δύο αλήθειες και να κατέβεις από το πόντιουμ. Πρέπει να μιλάς μία ώρα και να λες παραμύθια της Χαλιμάς.
Και εκτός προεκλογικής διαδικασίας λένε βέβαια παραμύθια. Ένα που θυμάμαι είναι της Γεροβασίλη όταν το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν ενέκρινε το νομοσχέδιο για τα βοσκοτόπια που θα γινόταν Syriza controlled tv. Μας είπε λοιπόν η κα Γεροβασίλη "είδατε, το Συμβούλιο της Επικρατείας ματαίωσε τα σχέδια μας για την ίδρυση ... βρεφονηπειακών σταθμών" !
Είναι όμως το μόνο επάγγελμα που μπορείς να λες μουσαντά ατιμωρητί.
Αν πω εγώ σε μία ότι είμαι μακρινός δισέγγονος του Ντάνιελ Μπουν και ότι έχω κληρονομήσει το Εμπάϊρ Στέϊτ μπίλντινγκ θα αποδειχθεί βέβαια μετά ότι λέω ψέμματα και θα έρθουν τα ξαδέρφια της και θα με τσακίσουν στο ξύλο.
Αν είμαι ο Μπομπ Κοζώνης και θέλω να πάρω την ΑΕΚ και δεν μπορώ να καταθέσω μία εγγυητική επιστολή που μου ζητάνε, θα γίνω επιθεωρησιακό νούμερο.
Όχι όμως ένας πολιτικός.
Μιά φορά στο BBC είχε βγει ένας γέρος του house of Lords σε ένα από τα late night προγράμματα και μας είπε τι έκανε αυτός στα νειάτα του, όταν ήταν house of Commons.
Είπε λοιπόν ο γέρος ακούστε να δείτε πότε λέμε ψέμματα και πότε όχι. Αν εγώ σας υποσχόμουνα να φτιάξω μία γέφυρα στον ποταμό Mersey και σας πω ότι θα είναι μία γέφυρα μήκους 180 μέτρων και θα συνδέει το τάδε χωριό με το τάδε χωριό, θα την έφτιαχνα. Αν δεν την έφτιαχνα σημαίνει ότι κάτι έγινε πέραν των δυνάμεων μου, πχ παγκόσμιος πόλεμος. Αν τώρα εγώ ή κάποιος άλλος σας έλεγε "κυρίες και κύριοι θα αναβαθμίσωμεν την παιδείαν, την αλιείαν και την υποδηματοποιϊαν" τότε γράφτε το εκεί που ξέρετε. Δεν πάει να πει ότι θα δείτε ούτε παιδεία, ούτε αλιεία, ούτε υποδηματοποιϊα.
Αυτά στην Αλβιόνα βέβαια, λένε οι ίδιοι.
Εδώ είναι το βασίλειο του μουσαντού και των νταουλιών και παρεξηγούνται κιόλας και μπορεί να φας καμία κατραπακιά αν τους πεις που είναι τα νταούλια.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Re: Γιατί λένε οι πολιτικοί ψέμματα ;
Φαντάσου να 'χεις βιάσει 10 φορές τη Κλαίρη 10 φορές τη Χριστίνα 10 φορές τη Ροδούλα 10 φορές τη Καλλιόπη. Τι θα βγεις και θα το πεις? Ελάτε Μπάτσοι πιάστε με?
There is no system
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εδω και 5000 χρονια...
Πολιτικη=ψέμματα.
Και τωρα ανακαλυπτεις τον τροχο ρε Γουντυ?
Πολιτικη=ψέμματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Φανταστείτε ο Θεμιστοκλής να μην είχε πει ποτέ ψέμματα στους Αθηναίους, σήμερα δεν θα μιλούσαμε για τη νίκη στη Σαλαμίνα..!
Γιατί άμα έλεγαν την αλήθεια δεν θα έμπαιναν ούτε στην βουλή.
Ποιος πολιτικός θα βγει και θα πει στα ίσια ότι δεν κάνουμε εμείς κουμάντο αλλά οι Ευρωπαίοι με τις ντιρεκτίβες;
Ο Αλέξης Τσίπρας όταν έλεγε ότι θα βαράει το ντέφι και οι Ευρωπαίοι θα χορεύουν πεντοζάλη ή αφελής ήταν ή ψεύτης. Αλλά επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν αφελής.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ πολέμου συνδικάτο και έξω οι βάσεις του θανάτου ήταν άραγε αφελής;
Ποιος πολιτικός θα βγει και θα πει στα ίσια ότι δεν κάνουμε εμείς κουμάντο αλλά οι Ευρωπαίοι με τις ντιρεκτίβες;
Ο Αλέξης Τσίπρας όταν έλεγε ότι θα βαράει το ντέφι και οι Ευρωπαίοι θα χορεύουν πεντοζάλη ή αφελής ήταν ή ψεύτης. Αλλά επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν αφελής.
Ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν έλεγε ΕΟΚ και ΝΑΤΟ πολέμου συνδικάτο και έξω οι βάσεις του θανάτου ήταν άραγε αφελής;
- wooded glade
Παρακολουθώ τα συνέδρια που είναι η εποχή τους.George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 10:20 Εδω και 5000 χρονια...
Πολιτικη=ψέμματα.
-
talaipwros
Γιατι το 1981 ο παπανδρεου βγηκε λεγοντας τα αισχροτερα ψεματα ενω ο φουκαρας ο Ραλλης που ελεγε την αληθεια, πατωσε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατι αλλαξε σε κατι η πολιτικη τα τελευταια 5000 χρονια?wooded glade έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:13Παρακολουθώ τα συνέδρια που είναι η εποχή τους.George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 10:20 Εδω και 5000 χρονια...
Πολιτικη=ψέμματα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Μάλλον ανακάλυψε τη νδ δεύτερο κόμμα.George_V έγραψε: 17 Απρ 2022, 10:20 Εδω και 5000 χρονια...
Πολιτικη=ψέμματα.
Z
Γούντυ μου κάνε το πιο προσωπικό.
Γιατί στηρίζεις Κούλη ενώ είναι αρχιψεύταρος ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιατί οι πολίτες θέλουν να ακούν ψέματα.
- wooded glade
Ταξινομείστε κατά σειρά ψευτιάς τους ΚΚΕ, Αβγά, ΝΔ, Σύριζα με παραδείγματα αν σας είναι εύκολο.Μπίστης έγραψε: 17 Απρ 2022, 14:20 Γούντυ μου κάνε το πιο προσωπικό.
Οι δύο πρώτοι δεν είναι πολιτικά κόμματα (είναι επαναστατική-εγκληματική οργάνωση αντίστοιχα). Συμπεριφέρονται όμως σαν πολιτικά κόμματα από τη στιγμή που τους υποχρέωσαν να υπογράψουν τις δηλώσεις, το 74 το ΚΚΕ και το 83 τα αβγά. Αφού βγαίνουν και μιλάνε στην τηλεόραση και στο instagram μετράνε κι αυτοί όμως.
Ένας πολιτικός θα κάνει τα πάντα για να κάνεις κερδίσει την εξουσία και να κρατηθεί σε αυτή
Εάν οι κανόνες για να το πετύχει αυτό είναι να λέγει ψεματα ή να λέγει αλήθεια το να είναι σοβαρός σαν άτομο ή να κάνει τον καραγκιόζη, κλπ θα παίξει ανάλογα με τους κανόνες του παιγνιδιού της εξουσίας
Εάν οι κανόνες για να το πετύχει αυτό είναι να λέγει ψεματα ή να λέγει αλήθεια το να είναι σοβαρός σαν άτομο ή να κάνει τον καραγκιόζη, κλπ θα παίξει ανάλογα με τους κανόνες του παιγνιδιού της εξουσίας
- wooded glade
Η ΝΔ έχει μία περίεργη θέση.
Από το 74 ως το 81 ήταν κυβέρνηση ελέω Θεού άρα τι ψέμματα να πει ;
Από το 81 και μετά λέει το "αέρα αέρα να φύγει η χολέρα" σε διάφορες συσκευασίες.
Τα ψέμματα που λέει εγώ τα εντοπίζω στην κατηγορία "δεν μας ενδιαφέρει το πριμ Χαρίλαου, θα υπάρχει κρατική οικονομία".
Από το 74 ως το 81 ήταν κυβέρνηση ελέω Θεού άρα τι ψέμματα να πει ;
Από το 81 και μετά λέει το "αέρα αέρα να φύγει η χολέρα" σε διάφορες συσκευασίες.
Τα ψέμματα που λέει εγώ τα εντοπίζω στην κατηγορία "δεν μας ενδιαφέρει το πριμ Χαρίλαου, θα υπάρχει κρατική οικονομία".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-