!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τηλέφωνα που κλαίνε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Τηλέφωνα που κλαίνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Σας έχουν πάρει ποτέ και να λένε "έσπασα το πόδι μου" ;
Εμένα πολλές φορές, μάλιστα η πρώτη πολύ παλιά πριν πιάσει η μόδα και μου έλεγε "μπαμπά μπαμπά έλα να με σώσεις".

Αλλά αυτές που παίρνουν τώρα μιλάνε όλες με Ρώσικη προφορά (μπορεί και Ουκρανική).
Πολύ περίεργο. Έτσι θα πιάσουν θύματα ;

Μάλιστα χτες πήραν την αδερφή μου και αυτή μέχρι να καταλάβει άφησε λίγο να της μιλήσουν.
Οπότε μετά το αρχικό κλάμα βγήκε μου λέει μιά αντρική φωνή στο τηλέφωνο και της είπε "εδώ ιατρός χειρούργος τάδε του κρατικού νοσοκομείου", αλλά σ' αυτό το σημείο τους το έκλεισε.
Μου περιγράφει τον "ιατρό χειρούργο" σαν έναν με πακιστανική προφορά, αλλά μήπως μπερδεύει τα Ρώσικα με τα πακιστανικά ; Αυτό δεν το ξέρω.

Είναι δυνατόν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
nowhere

Re: Τηλέφωνα που κλαίνε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

γιατί όχι,υπάρχουν πακιστανοί γιατροί
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Συμβαίνει συχνά, κυρίως σε ηλικιωμένους που τους λένε ότι το παιδί σου είναι στο νοσοκομείο και χρειάζεται άμεσα χειρουργείο κλπ κλπ.

Συνέβη και στη μητέρα μου και σε άλλες γνωστές της. Καταλήγουν να ζητούν λεφτά. Ενημερώστε τους μεγάλους ανθρώπους που έχετε στην οικογένεια γιατί αν τύχει και τους πουν 1-2 πράγματα που αντιστοιχούν σε κάτι πραγματικό και τους ξεγελάσουν, το λιγότερο είναι μια μεγάλη ταραχή.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ST48410 έγραψε: 24 Μαρ 2022, 10:29 Συμβαίνει συχνά, κυρίως σε ηλικιωμένους που τους λένε ότι το παιδί σου είναι στο νοσοκομείο και χρειάζεται άμεσα χειρουργείο κλπ κλπ.

Συνέβη και στη μητέρα μου και σε άλλες γνωστές της. Καταλήγουν να ζητούν λεφτά. Ενημερώστε τους μεγάλους ανθρώπους που έχετε στην οικογένεια γιατί αν τύχει και τους πουν 1-2 πράγματα που αντιστοιχούν σε κάτι πραγματικό και τους ξεγελάσουν, το λιγότερο είναι μια μεγάλη ταραχή.
Εχουν παρει και τη μανα μου και της ειπαν οτι η αδελφη μου χτυπησε σε τροχαιο και χρειαζονται 10000 ευρω για να μη της κοψουν το ποδι.

Ελα ομως που η μανα μου ειχε κλεισει το τηλέφωνο με την αδελφη μου πριν 30" και ηξερε οτι ηταν σπιτι της.

Ε τους αρχισε στα γαλλικά και το κλεισανε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Noob saibot
Phorum.gr user: Noob

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noob saibot »

Μου έχει τύχει μια φορά. Αλλά μετά κάλεσα το λιμενικό και σταμάτησαν.
There is no system
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

το πιο εξυπνο που μπορει να κανει καποιος ειναι να πει στον τυπα "βεβαιως,παω να βγαλω λεφτα και ελα σε μιση ωρα να στα δωσω" και καπακι τηλεφωνο στην ασφαλεια για να τον κανουν τσακωτο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

alekhine έγραψε: 24 Μαρ 2022, 10:37 το πιο εξυπνο που μπορει να κανει καποιος ειναι να πει στον τυπα "βεβαιως,παω να βγαλω λεφτα και ελα σε μιση ωρα να στα δωσω" και καπακι τηλεφωνο στην ασφαλεια για να τον κανουν τσακωτο
Θέλει ψυχραιμία και δεν είναι σίγουρο ότι θα την έχει ο ηλικιωμένος εκείνη τη στιγμή. Στην δική μου περίπτωση έτυχε να κάνω εργασίες στο σπίτι κι όταν της είπαν ότι έπεσα και χτύπησα φάνηκε αρχικά πιο πιστευτό.

Μια άλλη φορά νεότερη που έγινε αυτό με αυτοκίνητο που την πλησίασε στο δρόμο, προσπάθησε να πάρει πινακίδες ανεπιτυχώς.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Καλά όλα αυτά, αλλά Ρώσοι και πακιστανοί ;
Ο άλλος -πακιστανός καθαρόαιμος- με πήρε από τη ... Γλασκώβη λέει, το international office της Microsoft για να μου βγάλει τους ιούς.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

"Πάει το πιντί".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

alekhine έγραψε: 24 Μαρ 2022, 10:37 το πιο εξυπνο που μπορει να κανει καποιος ειναι να πει στον τυπα "βεβαιως,παω να βγαλω λεφτα και ελα σε μιση ωρα να στα δωσω" και καπακι τηλεφωνο στην ασφαλεια για να τον κανουν τσακωτο
Και συγκινήθηκαν η ασφάλεια, ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο εισαγγελέας ρε τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Feindflug έγραψε: 24 Μαρ 2022, 17:48
Και συγκινήθηκαν η ασφάλεια, ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο εισαγγελέας ρε τύπε.
Εναλλακτικά τους παρασύρει σπίτι

Έχω ακούσει ότι τα νεφρά είναι ακριβά στη μαύρη αγορά :102:

Ρίσκα του επαγγέλματος :102:
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nowhere έγραψε: 24 Μαρ 2022, 09:41 γιατί όχι,υπάρχουν πακιστανοί γιατροί
Και Αλβανοί αστρονόμοι υπάρχουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Δεν κλαίνε τα τηλέφωνα, τα μυαλά μας πονάνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”