!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είναι ο Αμπράμοβιτς αναντικατάστατος ;

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Είναι ο Αμπράμοβιτς αναντικατάστατος ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Αυτό ακούω από πολλούς αλλά ισχύει ;
Σίγουρα για προ δεκαπενταετίας-εικοσαετίας ισχύει. Ο Άμπρα παρέλαβε μιά χρυσή μετριότητα και την έκανε πρωταθλήτρια κόσμου.
Γύρω στα 95 εγώ είχα πάει σε ένα "καφενείο των φιλάθλων" του Γεωργίου και μεταξύ διαφόρων που συζητιόντουσαν είπανε και για τις Αγγλικές ομάδες. Δίπλα μου καθόταν ένας που ήταν λέει εκπρόσωπος του συλλόγου οπαδών της Λίβερπουλ. Του λέω ότι εγώ είμαι Τσέλση και μου απαντάει αυτός "χα, τι συμπαθητική ομάδα".
Πήρε λοιπόν ο Αμπράμοβιτς μία ομάδα που ήταν μεταξύ Πανιωνίου Μπαρζώφ και Νέου Πανιωνίου και την έκανε παγκόσμια υπερδύναμη.

Αλλά για την τελευταία επταετία-δεκαετία λέμε. Θεωρείτε ότι ότι ο Αμπράμοβιτς έριχνε το ίδιο χρήμα όπως και παλιά ;
Εγώ μετά το πρωτάθλημα Αντόνιο τον έλεγα καβούρια.
Το 15-16 που έγινε και το επεισόδιο με την Εύα, εντάξει - θεωρώ ότι το κατρακύλισμα της ομάδας ήταν απρόβλεπτο. Αλλά μετά το πρώτο πρωτάθλημα Αντόνιο που είμαστε πάλι χάλια τον έλεγα καβούρια (τότε δεν μας είχαν κάνει transfer ban, το 19 είχε γίνει το transfer ban).
Φέτος πήρε Λουκάκου. Μεγάλη μεταγραφή άσχετα αν ο Λουκάκου βγήκε παλτό. Έδωσε 120 εκατομμύρια αλλά πήρε κιόλας μπόλικα από Έϊμπραμ που δώσαμε στη Ρόμα και Ζούμα (αυτόν με τις γάτες) που δώσαμε στη Γουέστ Χαμ. Άρα μόνο 40 καθαρά πλήρωσε.
Πέρυσι με τους Γερμανούς πάλι, είχε πάρει 120 από τη Ρεάλ για τον Αζάρ.
Αλλά και ο μεγάλος Ντιέγκο Κόστα μεταγραφικά ήταν φτηνοδουλειά (35 μύρια).

Δεν μπορεί να υποτιμήσει κανείς τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Όποιος μιλάει για Ρομάν Αμπράμοβιτς πρέπει να πλένει το στόμα του με σαπούνι πρώτα. Αλλά το "αναντικατάστατος" το βλέπετε ;

Αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος θέλει να αγοράσει την Τσέλση. Πρίγκηπες, εμίρηδες, σεϊχηδες.
Συγκρίνατε με ΑΕΚ προ δεκαετίας. Η ΑΕΚ ήταν μία καλή ομάδα που χτύπαγε 16άδα του τσάμπιονς ληγκ άνετα αλλά εμφανίστηκαν λοιπόν οι:

- Αλέξης Κούγιας.
- Ο "βασιλιάς της σαρδέλας" (σ.σ. υπάλληλος ταξιδιωτικού γραφείου στον Παναμά όπως απεδείχθη).
- Μπομπ Κοζώνης.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Είναι ο Αμπράμοβιτς αναντικατάστατος ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

wooded glade έγραψε: 13 Μαρ 2022, 18:46 Η ΑΕΚ ήταν μία καλή ομάδα που χτύπαγε 16άδα του τσάμπιονς ληγκ άνετα
:smt005:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Είναι ο Αμπράμοβιτς αναντικατάστατος ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Daje έγραψε: 13 Μαρ 2022, 18:49
wooded glade έγραψε: 13 Μαρ 2022, 18:46 Η ΑΕΚ ήταν μία καλή ομάδα που χτύπαγε 16άδα του τσάμπιονς ληγκ άνετα
:smt005:

δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”