!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aνασχηματισμος της Κυβερνησεως
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aνασχηματισμος της Κυβερνησεως
Συμφωνα με δημοσιευματα επικειται ανασχηματισμος της Κυβερνησεως
Τουτεστιν θα δουμε αλλο ενα επεισοδιο του "αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως".
Ακουστηκε παντως οτι θα παρουν υπουργειο ολοι οι πασοκοι. Ξενογιαννακοπουλου, Ραγκουσης, Τζουμακας, Παμπουκης και κανα δυο αλλοι οριτζιναλ πασοκοι.
Τουτεστιν θα δουμε αλλο ενα επεισοδιο του "αλλαξε ο Μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως".
Ακουστηκε παντως οτι θα παρουν υπουργειο ολοι οι πασοκοι. Ξενογιαννακοπουλου, Ραγκουσης, Τζουμακας, Παμπουκης και κανα δυο αλλοι οριτζιναλ πασοκοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Re: Aνασχηματισμος της Κυβερνησεως
μου θυμίζει τα τελείωματα του Σημιτη που πριν χάσει το 2004 είχε βάλει κάτι μπουμπούκια από τον συνασπισμό που χαν φύγει Μπίστης κτλGeorge_V έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:00 Συμφωνα με δημοσιευματα επικειται ανασχηματισμος της Κυβερνησεως
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- George_V
Για αυτο το ανοιξα. Για να σχολιασουμε οταν ανακοινωθει. Οποτε πιαστε στασιδι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δες πως εχει ο καιρος γυρισματα.Τωρα οι ΠΑΣΟΚΟΙ γινοντε υπουργοι σε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ.hades έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:02μου θυμίζει τα τελείωματα του Σημιτη που πριν χάσει το 2004 είχε βάλει κάτι μπουμπούκια από τον συνασπισμό που χαν φύγει Μπίστης κτλGeorge_V έγραψε: 28 Αύγ 2018, 17:00 Συμφωνα με δημοσιευματα επικειται ανασχηματισμος της Κυβερνησεως
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Θα εβαζα και λινκ αλλα απο το κινητο δυσκολευομαι. Αν θελει ας βαλει καποιος οταν ανακοινωθει ο ανασχηματισμος.
- metaxoskolikas
- metaxoskolikas
Πειτε στον Παπα να μην πινει τσιπουρα πριν γραψει στο τουιτερ διοτι εχει μπερδεψει τον Βουτση με τον Σκουρλετη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στροφή προς την κέντρο-αριστερά αφήνει να εννοηθεί το Μαξίμου. Ο σύντροφος σκουρλετης αναντικαταστατος (παλιατσος μάλλον) όπως είπε ο τσιπρας, αντικατασταθηκε τελικά μετά και τις εκατομβες νεκρών. Προσπαθούν να μαζέψουν όσες από τις σταχτες τους προλαβαίνουν πριν τη μεγάλη τους συντριβή.
- George_V
Ελα εχω καλη και φρεσκια κυβερνηση
Ανακοινωθηκε
https://www.newsit.gr/politikh/anasxima ... a/2605136/
Και πασοκους εχω και γυναικα στο δημοσιας ταξεως εχω και Κουνελη υπουργο εχω παρε κοσμε οτι παρεις 100
Ανακοινωθηκε
https://www.newsit.gr/politikh/anasxima ... a/2605136/
Και πασοκους εχω και γυναικα στο δημοσιας ταξεως εχω και Κουνελη υπουργο εχω παρε κοσμε οτι παρεις 100
- Ελβετός Τραπεζίτης
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ανασχηματισμός από τα lidl
Όλη αυτη η φασαρία για να αλλάξει θεση ο κυρ Φώτης, να φάει Κονιορδου και Κουρουμπλή και να βολέψει το γκομενάκι από σαλόνικα (Νοτοπούλου) και Παπακώστα?
Όλη αυτη η φασαρία για να αλλάξει θεση ο κυρ Φώτης, να φάει Κονιορδου και Κουρουμπλή και να βολέψει το γκομενάκι από σαλόνικα (Νοτοπούλου) και Παπακώστα?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Έχει εκφυλιστει το προ. πο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-