!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.protothema.gr/greece/articl ... xulodarmo/
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... 1645108064

Συνελήφθη από τους αστυνομικούς το Β’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου ένας πατέρας στο Ηράκλειο καθώς τον μήνυσε η ανήλικη κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 13χρονη μετέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου παρουσία κοινωνικής λειτουργού και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της γιατί όπως ισχυρίστηκε την έσπρωξε και της πέταξε χάρακα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον πατέρα τον οποίο εντόπισαν και συνέλαβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 17 Φεβ 2022, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Πρέπει να περιμενει 5 χρόνια για να την διωξει ή μπορεί και νωρίτερα?
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Κρήτη-13χρονη : ο πατέρα μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μια πολιτικορθού μπομπίρισσα ακτιβίζει την πατριαρχία. Εναλλακτικός τίτλος :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Κρήτη-13χρονη : ο μπαμπάς μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Άλλος τίτλος:
τρίτο κόμμα η ΝΔ στην Κρήτη,
πίσω από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ

τα ύστερα του Κόσμου
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Καιρός να μάθουν οι Κρητικοί να σέβονται τις κόρες τους.
Z
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

ωχ ωχ ΑΙΝΕΙΑΝ06
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

να πούμε ότι αυτή η σκηνή μπορεί να είναι πολύ πιο βίαιη από τον τρόπο που την παρουσιάζει ο γιώργης ο μπάι.αλλα δεν γαμιέται ας την πάρουμε έτσι για να πούμε παπαρίτσες,χι χι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Αυτή είναι ελπιδοφόρα ιστορία γιατί η μικρή ήταν καλά ενημερωμένη για τα δικαιώματα της και το τι συνιστά κακοποιητική συμπεριφορά. Μπορεί να είχε και βοήθεια από κάποιο δάσκαλο που έβλεπε σημάδια κλπ, αλλά κι αυτό καλό είναι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μπράβο της. Αν καταφέρει και μετακόμιση εκτος κρήτης να σωθει, ακόμα καλύτερα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

nowhere έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:58 να πούμε ότι αυτή η σκηνή μπορεί να είναι πολύ πιο βίαιη από τον τρόπο που την παρουσιάζει ο γιώργης ο μπάι.αλλα δεν γαμιέται ας την πάρουμε έτσι για να πούμε παπαρίτσες,χι χι
χιλια μπραβο στο κοριτσι, ακομη κι αν ειναι ακριβως οπως περιγραφονται.

καμμια ανοχη στη βια, οσο "ελαφρια" κι αν ειναι.

και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να κανει το κοριτσι απο αυτο που εκανε. μπραβο και παλι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αν καρφώσει και που κρύβει το Λουγκερ ακόμα καλύτερα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2022, 17:08 Αυτή είναι ελπιδοφόρα ιστορία γιατί η μικρή ήταν καλά ενημερωμένη για τα δικαιώματα της και το τι συνιστά κακοποιητική συμπεριφορά. Μπορεί να είχε και βοήθεια από κάποιο δάσκαλο που έβλεπε σημάδια κλπ, αλλά κι αυτό καλό είναι.
Έτσι, άντε να αλλάζει η κοινωνία :g094:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:57 ωχ ωχ ΑΙΝΕΙΑΝ06
Αν ..κόψω το ίντερνετ ή πετάξω την τηλεόραση από το σπίτι ή κόρη μου με προειδοποίησε
Θα ειδοποιήσει το Χαμόγελο του παιδιού :roll:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Κρήτη-13χρονη : ο πατέρα μου με έσπρωξε και μου πέταξε χάρακα. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

AlienWay έγραψε: 17 Φεβ 2022, 16:39 Μια πολιτικορθού μπομπίρισσα ακτιβίζει την πατριαρχία. Εναλλακτικός τίτλος :003:
Όσο ο άντρας του σπιτιού ..έχει το πορτοφόλι είναι Κύρης και Αφέντης :wink
Όταν πάψει να το έχει ... :a040:
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Φεβ 2022, 17:12 Μπράβο της. Αν καταφέρει και μετακόμιση εκτος κρήτης να σωθει, ακόμα καλύτερα.
Συμφωνω. Αν καταφερει ο πατερας της και την ξαποστειλει σε κανα ιδρυμα στην Αθηνα θα του βγαλω το καπελο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”