!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί είσαστε αντιβασιλικός ;
- wooded glade
Γιατί είσαστε αντιβασιλικός ;
Υπάρχουν πολλοί αντιβασιλικοί.
Αλλά ενδιαφέρον έχει γιατί έχει αποφασίσει κάθε αντιβασιλικός να γίνει αντιβασιλικός.
Αλλά ενδιαφέρον έχει γιατί έχει αποφασίσει κάθε αντιβασιλικός να γίνει αντιβασιλικός.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Γιατί είσαστε αντιβασιλικός ;
Γιατί δεν περιμένω ρουσφέτια ουτε έχω κάποιο συμφέρον να υποστήριξω τον Βασιλιά
(Χωρια που βασιλιάς στην Ελλαδα αυτή την εποχή δεν υπάρχει και δεν είναι πιθανό να αποκτήσει ξανά βασιλιά ή χώρα μας )
(Χωρια που βασιλιάς στην Ελλαδα αυτή την εποχή δεν υπάρχει και δεν είναι πιθανό να αποκτήσει ξανά βασιλιά ή χώρα μας )
- wooded glade
Δεν ξέρω κανένα κόμμα, πλην ΚΚΕ ίσως, που να λέει ο κανονισμός "δεν κάνουμε ρουσφέτια σε βασιλικούς".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:18 Γιατί δεν περιμένω ρουσφέτια ουτε έχω κάποιο συμφέρον να υποστήριξω τον Βασιλιά
Μπορεί σήμερα ο βασιλιάς να κάνει ρουσφέτια στην Ελλαδα;wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:20Δεν ξέρω κανένα κόμμα, πλην ΚΚΕ ίσως, που να λέει ο κανονισμός "δεν κάνουμε ρουσφέτια σε βασιλικούς".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:18 Γιατί δεν περιμένω ρουσφέτια ουτε έχω κάποιο συμφέρον να υποστήριξω τον Βασιλιά
- wooded glade
Μπορεί ο Σύριζα ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:22Μπορεί σήμερα ο βασιλιάς να κάνει ρουσφέτια στην Ελλαδα;wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:20Δεν ξέρω κανένα κόμμα, πλην ΚΚΕ ίσως, που να λέει ο κανονισμός "δεν κάνουμε ρουσφέτια σε βασιλικούς".ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:18 Γιατί δεν περιμένω ρουσφέτια ουτε έχω κάποιο συμφέρον να υποστήριξω τον Βασιλιά
Ο ΣΥΡΙΖΑ ναιwooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:23Μπορεί ο Σύριζα ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:22Μπορεί σήμερα ο βασιλιάς να κάνει ρουσφέτια στην Ελλαδα;wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:20
Δεν ξέρω κανένα κόμμα, πλην ΚΚΕ ίσως, που να λέει ο κανονισμός "δεν κάνουμε ρουσφέτια σε βασιλικούς".
Αν θέλαμε να προσκυνάμε βασιλιά μέναμε στο Σουλτάνο που η οικογένειά του νίκησε στα ισα κοτζαμ Ρωμαίους αυτοκράτορες.wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:16 Υπάρχουν πολλοί αντιβασιλικοί.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
E δε το λες και ακριβως ισα...foscilis έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:30Αν θέλαμε να προσκυνάμε βασιλιά μέναμε στο Σουλτάνο που η οικογένειά του νίκησε στα ισα κοτζαμ Ρωμαίους αυτοκράτορες.wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:16 Υπάρχουν πολλοί αντιβασιλικοί.
Το φάντασμα μιας Αυτοκρατοριας νικησε και παλι δυσκολευτηκε. Αυτο δεν του κανει και πολυ τιμη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taxalata xalasa
ουτε καν φαντασμα Αυτοκρατοριας.George_V έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:45E δε το λες και ακριβως ισα...foscilis έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:30Αν θέλαμε να προσκυνάμε βασιλιά μέναμε στο Σουλτάνο που η οικογένειά του νίκησε στα ισα κοτζαμ Ρωμαίους αυτοκράτορες.wooded glade έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:16 Υπάρχουν πολλοί αντιβασιλικοί.
Το φάντασμα μιας Αυτοκρατοριας νικησε και παλι δυσκολευτηκε. Αυτο δεν του κανει και πολυ τιμη.
ξεπεσμενο παραρτημα της πρωην αυτοκρατοριας στα ανατολικα εδάφη.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ελλάδα με μια λεξηtaxalata xalasa έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:54ουτε καν φαντασμα Αυτοκρατοριας.George_V έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:45E δε το λες και ακριβως ισα...foscilis έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:30
Αν θέλαμε να προσκυνάμε βασιλιά μέναμε στο Σουλτάνο που η οικογένειά του νίκησε στα ισα κοτζαμ Ρωμαίους αυτοκράτορες.
- taxalata xalasa
κυριολεκτικα, οχι.foscilis έγραψε: 08 Φεβ 2022, 20:44Ελλάδα με μια λεξηtaxalata xalasa έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:54ουτε καν φαντασμα Αυτοκρατοριας.George_V έγραψε: 08 Φεβ 2022, 19:45
E δε το λες και ακριβως ισα...
ελλαδα ηταν απο τον παρνασσσο μεχρι την λαμια και την αττικη.
τα αλλα μερη ειχαν και εχουν δικα τους ονοματα, παλαιοτερα απο τον ορο ελλαδα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση