https://en.m.wikipedia.org/wiki/Russian ... %80%931922
Spoiler
[/sooiler]
[/sooiler]FUCK DONALD TRUMP
FUCK DONALD TRUMP
Γενικά ήταν απογοητευτικό το εν λόγω νήμα. Φταίω που δεν προσδιόρισα ως "κομμουνιστική" τη Ρωσία στον τίτλο, αλλά τέτοια tone deaf αντίδραση από τον pun master Yochanan δεν περίμενα.Cavaliere έγραψε: 12 Ιαν 2022, 11:27 Παίρνω 100 ευρώ την ώρα να σας μάθω να παγιδεύετε νήματα. Θέλει τέχνη, ρε.
FUCK DONALD TRUMP
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν από τις πιο top στιγμές μου, Yochanan.
FUCK DONALD TRUMP
έχασες την τριπλέτα λογοπαιγνίου με το "μέλη"Yochanan έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:26 Ξανα μπήκα στο αρθρο της γουικι.
ΟΧΙ
γιατιρετοκαμεσαυτο; καλό και το τσιμπάνε καλό και το λαϊκή αλλά ρώτα λίγο τον εαυτό σου: ΑΞΙΖΕ για δυο χωρατα να μας υποβάλεις σε αυτο το θεαμα; Ξέρω ότι έχεις συνείδηση οποτε θα σε τρώει αυτο μεσα σου για αυτο δε το συνεχιζω. Τέλος παντων το αφηνω εδω γιατι δε θελω να τρωγομαστε τζαμπα. Να είσαι καλά.
FUCK DONALD TRUMP
Λεγεών έγραψε: 11 Οκτ 2022, 17:15έχασες την τριπλέτα λογοπαιγνίου με το "μέλη"Yochanan έγραψε: 11 Οκτ 2022, 16:26 Ξανα μπήκα στο αρθρο της γουικι.
ΟΧΙ
γιατιρετοκαμεσαυτο; καλό και το τσιμπάνε καλό και το λαϊκή αλλά ρώτα λίγο τον εαυτό σου: ΑΞΙΖΕ για δυο χωρατα να μας υποβάλεις σε αυτο το θεαμα; Ξέρω ότι έχεις συνείδηση οποτε θα σε τρώει αυτο μεσα σου για αυτο δε το συνεχιζω. Τέλος παντων το αφηνω εδω γιατι δε θελω να τρωγομαστε τζαμπα. Να είσαι καλά.