!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 5Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 5Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 29.398.33Η ΔΟΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΕ ΨΕΚΟΥΛΕΣ! ΆΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΠΙΑ!
Re: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 5Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
Το ερώτημα είναι αντίστοιχο του
"Θα πάρετε και 5η φορά αντιβίωση στη ζωή σας;"
"Θα πάρετε και 5η φορά αντιβίωση στη ζωή σας;"
Όαση λογικής ♡
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
vantono έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:18 ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 29.398.33Η ΔΟΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΕ ΨΕΚΟΥΛΕΣ! ΆΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΠΙΑ!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
vantono έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:18 ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 29.398.33Η ΔΟΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΕ ΨΕΚΟΥΛΕΣ! ΆΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΠΙΑ!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
με τις ευχές μαςvantono έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:18 ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 29.398.33Η ΔΟΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΕ ΨΕΚΟΥΛΕΣ! ΆΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΠΙΑ!
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Freddy approves.vantono έγραψε: 22 Δεκ 2021, 12:18 ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 29.398.33Η ΔΟΣΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΕ ΨΕΚΟΥΛΕΣ! ΆΗ ΣΤΟ ΛΥΚΟ ΠΙΑ!

Εγώ αισιοδοξω ότι θα μπορέσω να κάνω και την 188η δόση του εμβολίου
Απλά να μην είναι το ίδιο εμβόλιο που έκανα τον Αύγουστο.
Απλά να μην είναι το ίδιο εμβόλιο που έκανα τον Αύγουστο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άσχετο, είδατε τον υπουργό Υγείας στα κανάλια;
Βάφει τα μαλλιά του;
Ήταν gothic κατάμαυρα και η μία φαβορίτα ήταν σαν ντόμινο, μισή κατάμαυρη και μισή άσπρη, σαν να του ξέφυγε ένα σημείο.
Βάφει τα μαλλιά του;
Ήταν gothic κατάμαυρα και η μία φαβορίτα ήταν σαν ντόμινο, μισή κατάμαυρη και μισή άσπρη, σαν να του ξέφυγε ένα σημείο.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τώρα που γλυκαθήκατε, εννοείται πως θα πάρετε φόρα και θα ζητιανεύετε για να σας το μπήγουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Φυσικά. Αρκεί να μην μου τα αλλάζουν συνεχεια. Εγώ ας πούμε έκανα με ΑΖ το κακό. Με ξενερωνει τώρα που θέλουν να μου κάνουν το pfizer.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Juno έγραψε: 23 Δεκ 2021, 16:05 Άσχετο, είδατε τον υπουργό Υγείας στα κανάλια;
Βάφει τα μαλλιά του;
Ο Υπουργός Υγείας να ξέρεις είναι συναγωνιστής. Θα σεβεσαι
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τον έχω ψηφίσει στο παρελθόν, αλλά όταν βλέπω κάτι το λέω.Gewponos90 έγραψε: 23 Δεκ 2021, 17:22Juno έγραψε: 23 Δεκ 2021, 16:05 Άσχετο, είδατε τον υπουργό Υγείας στα κανάλια;
Βάφει τα μαλλιά του;
Ο Υπουργός Υγείας να ξέρεις είναι συναγωνιστής. Θα σεβεσαι
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις