!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καζαντζίδης και Καζαντζιδισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καζαντζίδης και Καζαντζιδισμός
Ποια είναι η γνώμη σας κύριοι.
Νομίζω πως είναι η ενσάρκωση του Νεοέλ Πνεύματος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Καζαντζίδης και Καζαντζιδισμός
Ποτέ δεν μου άρεσε η φωνή του.
Πολλή κλάψα.
Όταν δε άκουσα και δηλώσεις για πεοθηλασμούς, Εβραίους και άλλα τέτοια ωραία κατάλαβα πως πρόκειται για έναν Σφακιανάκη προηγούμενης γενιάς.
Πολλή κλάψα.
Όταν δε άκουσα και δηλώσεις για πεοθηλασμούς, Εβραίους και άλλα τέτοια ωραία κατάλαβα πως πρόκειται για έναν Σφακιανάκη προηγούμενης γενιάς.
Τεράστιος.
Φωνάρα και με τεράστια δύναμη χαρακτήρα.
Χρυσάφι του ριχνανε να πάρει πίσω την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει στα νυχτερινά κέντρα του καραμπαμπισμού κι αυτός αρνήθηκε.
Κάθε σύγκριση-χωρίς να σημαίνει ότι ήταν αλανθαστος- με άλλους, δεν υφίσταται.
Πόσο μάλλον με αυτούς που πάνε να πουλήσουν ειρωνεία ενώ για κάνα χιλιάρικο, θα χόρευαν σαν τις αρκούδες των αρκουδιάρηδων.
Φωνάρα και με τεράστια δύναμη χαρακτήρα.
Χρυσάφι του ριχνανε να πάρει πίσω την απόφασή του να μην ξαναδουλέψει στα νυχτερινά κέντρα του καραμπαμπισμού κι αυτός αρνήθηκε.
Κάθε σύγκριση-χωρίς να σημαίνει ότι ήταν αλανθαστος- με άλλους, δεν υφίσταται.
Πόσο μάλλον με αυτούς που πάνε να πουλήσουν ειρωνεία ενώ για κάνα χιλιάρικο, θα χόρευαν σαν τις αρκούδες των αρκουδιάρηδων.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Μαμάκιας, κρυφή, μισάνθρωπος.
Χρειάζονται και άλλα;
Χρειάζονται και άλλα;
δικασες δικαια. σαν το σολωμοντα το βασιλια του ισραηλrunner έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 19:44 Ποτέ δεν μου άρεσε η φωνή του.
Πολλή κλάψα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Φωνάρα, αλλά ως προσωπικότητα, μαλακάς, όπως η συντριπτική πλειοψηφία των μεγάλων δημιουργών. Ποσώς μας νοιάζει βέβαια, απλά οι ηλίθιοι φάνς του πάνε να τον κάνουν άγιο.
Κατά τα λοιπά ελληνικό λαϊκό τραγούδι θεωρώ το ρεμπέτικο, που στιχουργικα είναι τόσο πολυποικιλο, και έχει μέσα μια πραγματική εικονογράφια της ζωής των ελληνικού λαού. Με τον Τσιτσάνη, μπήκε στα σαλόνια, και εκεί άρχισε η κλαψερωτικη μάστιγα, που συνεχίζεται στις μέρες μας, με ελάχιστες εξαιρεσεις
Κατά τα λοιπά ελληνικό λαϊκό τραγούδι θεωρώ το ρεμπέτικο, που στιχουργικα είναι τόσο πολυποικιλο, και έχει μέσα μια πραγματική εικονογράφια της ζωής των ελληνικού λαού. Με τον Τσιτσάνη, μπήκε στα σαλόνια, και εκεί άρχισε η κλαψερωτικη μάστιγα, που συνεχίζεται στις μέρες μας, με ελάχιστες εξαιρεσεις
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο Καζαντζίδης δεν είναι απλός τραγουδιστής, είναι ο συνειδητός δημιουργός ενός είδους τραγουδιού του λαϊκού.
Ο Καζαντζίδης είπε για μια δεκαετία όλα τα καλά τραγούδια χωρίς ανταγωνισμό.
Εχει τεράστια δισκογραφία και ήξερε τι έλεγε και για ποιο λόγο.
Σταμάτησε το τραγούδι στα κέντρτα όταν πέρασε η μοδα του λαϊκού και βγήκε το έντεχνο. Εβλεπε το κέντρο του να είναι άδειο και να γεμίζει δίπλα ο Κόκοτας και οι άλλοι νέοι.
Στη συνέχεια έκανε ένα μπαμ ακόμα (υπάρχω, αγριολούλουδο κλπ) αλλά σαν ένας μέσα στους υπόλοιπους.
Μετά ξανασταμάτησε και απο τη δισκογραφία και επανήλθε οταν βγήκε ειδικός νόμος γιαυτόν επί ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή έκανε τρεις ξεχωριστές καριέρες με κύρια την πρώτη.
Ο Καζαντζίδης είπε για μια δεκαετία όλα τα καλά τραγούδια χωρίς ανταγωνισμό.
Εχει τεράστια δισκογραφία και ήξερε τι έλεγε και για ποιο λόγο.
Σταμάτησε το τραγούδι στα κέντρτα όταν πέρασε η μοδα του λαϊκού και βγήκε το έντεχνο. Εβλεπε το κέντρο του να είναι άδειο και να γεμίζει δίπλα ο Κόκοτας και οι άλλοι νέοι.
Στη συνέχεια έκανε ένα μπαμ ακόμα (υπάρχω, αγριολούλουδο κλπ) αλλά σαν ένας μέσα στους υπόλοιπους.
Μετά ξανασταμάτησε και απο τη δισκογραφία και επανήλθε οταν βγήκε ειδικός νόμος γιαυτόν επί ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή έκανε τρεις ξεχωριστές καριέρες με κύρια την πρώτη.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Πρωτότυπο θέμα.
Για νόμπελ πρωτοτυπίας
Για νόμπελ πρωτοτυπίας
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Νομίζω πως η παρακμή της Νέας Ελλάδας οφείλεται σε δύο κύριους παράγοντες
1)στο τανκ που μπήκε στο Πολυτεχνείο
και
2)στον Καζαντζίδη
Βέβαια δεν ευθύνεται ο ίδιος που έκανε βιομηχανία την κλάψα περί μετανάστευσης,αλλά οι εταιρείες που το εκμεταλλεύτηκαν και τον έβαζαν να κλαίει ανηλεώς.
Οπωσδήποτε,είχε φωνάρα και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Έχει πει και καλά τραγούδια,όπως εκείνο που λέει "θα πιούμε και ουίσκυ/θα πιούμε και σαμπάνια",ακριβώς διότι ήταν κανονικά τραγούδια και όχι η Ιφιγένεια εν Αυλίδι στο πιο λαϊκό.
1)στο τανκ που μπήκε στο Πολυτεχνείο
και
2)στον Καζαντζίδη
Βέβαια δεν ευθύνεται ο ίδιος που έκανε βιομηχανία την κλάψα περί μετανάστευσης,αλλά οι εταιρείες που το εκμεταλλεύτηκαν και τον έβαζαν να κλαίει ανηλεώς.
Οπωσδήποτε,είχε φωνάρα και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο.
Έχει πει και καλά τραγούδια,όπως εκείνο που λέει "θα πιούμε και ουίσκυ/θα πιούμε και σαμπάνια",ακριβώς διότι ήταν κανονικά τραγούδια και όχι η Ιφιγένεια εν Αυλίδι στο πιο λαϊκό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigChiefWahoo την 01 Νοέμ 2021, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
- kongrosian
Καζαντζίδης = QQ
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
έχεις δίκιο. θα αποσυρθώ από τις φετινές υποψηφιότητες. το νήμα σου "νερά στον δρόμο" viewtopic.php?f=33&t=19187 αξίζει το Νόμπελ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- EKPLIKTIKOS
Προσωπικά δε μου λένε τιποτε τα τραγούδια του αλλά θέλω να είμαι δίκαιος, ίσως να μην εκφράζει τη γενιά μου που δεν έζησε προσφυγιά, της γερακινας γιος ωχ μανουλα μου, στον σταθμό του Μονάχου με ξέχασε αχού η μαύρη μοίρα μου, μάνα κακομοιρα μου κλπ κλπ. Ίσως δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μουσική κλάψα όπως δεν μπορώ να καταλάβω τους τραπερς. Αν εκφράζει τους μεγαλύτερους πάω πάσο, ντε γκουστιμπους...
- kongrosian
δεν είναι το πρόβλημα η στιχουργική κλάψα απαραίτητα. πάντα θα υπάρχει.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 22:10 Προσωπικά δε μου λένε τιποτε τα τραγούδια του αλλά θέλω να είμαι δίκαιος, ίσως να μην εκφράζει τη γενιά μου που δεν έζησε προσφυγιά, της γερακινας γιος ωχ μανουλα μου, στον σταθμό του Μονάχου με ξέχασε αχού η μαύρη μοίρα μου, μάνα κακομοιρα μου κλπ κλπ. Ίσως δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη μουσική κλάψα όπως δεν μπορώ να καταλάβω τους τραπερς. Αν εκφράζει τους μεγαλύτερους πάω πάσο, ντε γκουστιμπους...
εσύ μπορεί να είσαι γενικά σόμπερ, αλλά υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι με αισθήματα.
το πρόβλημα ήταν στην ερμηνεία του. το παράκανε.
- Υδράργυρος
Η χειροτερη. Αυτο που επρεπε να ειναι η ενσαρκωση του νεοελ πνευματοςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Νοέμ 2021, 19:41 Ποια είναι η γνώμη σας κύριοι.