!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εδώ είναι το CHAOS
Εδώ είναι το CHAOS
100% Ελληνική υπέρ τεχνολογία αυτοκινήτου!
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Re: Εδώ είναι το CHAOS
Δεν νομίζω να είναι κάτι άξιο προσοχής. Συμφωνώ με κάποιους που είπαν ότι απλά θέλει να κάνει ντόρο ο τύπος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πάντως ταιριάζετε ονομαστικά
12 500 000 ευρώ κόστως, 3000 Hp και 400 μέτρα σε 7 δευτερόλεπτα και τελική 345 χιλιόμετρα/ώρα δεν περνά απαρατήρητο.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Αφού δεν έχει δείξει τίποτα ακόμη ο τύπος.seismic έγραψε: 30 Οκτ 2021, 20:22Πάντως ταιριάζετε ονομαστικά!
12 500 000 ευρώ κόστως, 3000 Hp και 400 μέτρα σε 7 δευτερόλεπτα και τελική 345 χιλιόμετρα/ώρα δεν περνά απαρατήρητο.![]()
Τώρα που έχει ανακοινώσει ημερομηνία μπορεί να το πάρει πίσω; Θα 'θελα να δω πως θα κατάφερνε κάτι τέτοιο.
Α ναι; Δεν το ξέρω. Έχω μείνει στη φάση που το κρατάει σκεπασμένο. Ποια είναι η ημερομηνία; (Το βίντεο δεν το βλέπω, συγνώμη ρε φίλε αλλά βαριέμαι)
Πάντως που κάνει επένδυση 96 000 000 που είπε και δεν έχουμε ακούσει τπτ. Θα μαθευόταν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κυριακή κοντή γιορτήΧαοτικός έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:07Α ναι; Δεν το ξέρω. Έχω μείνει στη φάση που το κρατάει σκεπασμένο. Ποια είναι η ημερομηνία; (Το βίντεο δεν το βλέπω, συγνώμη ρε φίλε αλλά βαριέμαι)
1η Νοεμβρίου
Α να το δούμε ρε.ST48410 έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:16Κυριακή κοντή γιορτήΧαοτικός έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:07Α ναι; Δεν το ξέρω. Έχω μείνει στη φάση που το κρατάει σκεπασμένο. Ποια είναι η ημερομηνία; (Το βίντεο δεν το βλέπω, συγνώμη ρε φίλε αλλά βαριέμαι)ST48410 έγραψε: 30 Οκτ 2021, 21:04
Τώρα που έχει ανακοινώσει ημερομηνία μπορεί να το πάρει πίσω; Θα 'θελα να δω πως θα κατάφερνε κάτι τέτοιο.
1η Νοεμβρίου
Αυτός τώρα έχει 96 εκτατομμύρια για να κάνει επένδυση;
Επενδυτες λογικα αλλα και παλι περιεργο ειναι.
1απριλιου έπρεπε να είναι τεσπα θα δουμε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!