!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν τηλεόραση
Μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν τηλεόραση
Αν είναι κάτω των 5 ετών. Δεν είναι ανάγκη να ενημερώνονται από τόσο μικρή ηλικία... για τα κακά του κόσμου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Μην αφήνετε τα παιδιά σας να βλέπουν τηλεόραση
Όταν λες τηλεόραση, εννοείς προφανώς να έχεις σμαρτ τιβι και να παρακολουθείς συνδρομητικά κανάλια και γιου τιουμπ, έτσι;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
pc να έχεις μόνο.Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 22:58 Όταν λες τηλεόραση, εννοείς προφανώς να έχεις σμαρτ τιβι και να παρακολουθείς συνδρομητικά κανάλια και γιου τιουμπ, έτσι;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 22:58 Όταν λες τηλεόραση, εννοείς προφανώς να έχεις σμαρτ τιβι και να παρακολουθείς συνδρομητικά κανάλια και γιου τιουμπ, έτσι;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Οκτ 2021, 22:58 Όταν λες τηλεόραση, εννοείς προφανώς να έχεις σμαρτ τιβι και να παρακολουθείς συνδρομητικά κανάλια και γιου τιουμπ, έτσι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Στην αρχή διάβασα «αν είστε κάτω των 5 ετών». Το οποίο θα έβγαζε κάποιο νόημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εγώ τα αφήνω και βλέπουν. Τώρα που πήρα και μία 4Κ (που δεν είναι από Τουρκιά) και έχει και τέτοια φάση viewtopic.php?f=100&t=34653 (πείτε ρε μαλάκες τίποτα για τη φάση αυτή) θα ξεσκίσουν για τα καλά τον Αστρόνιο, Τον Αλέξανδρο (Καθημερική Φυσική, τον Μικέους κ.α..
Θέλουν να γίνουν φυσικοχημικίνες και γουσαρω να έχουν επαφή με τεχνολογία και να μαθαίνουν τα κόλπα. Τους ξεκινάω και λινουξιέςαπό φέτος. θεωρία και πράξη.
Κάτω από 5 απλά πρέπει να απαγορευτεί. η εναλλαγή εικόνων γαμάει την ανάπτυξη του ΝΣ. αλλά πραγματικά όμως. θα πεεπει να είναι πολύ μαλάκες οι όποιοι αρμόδιοι δεν έχουν κάνει εκστρατεία για να μη βλέπουν τα μωρά τηλεόραση. Το πισί σε ιδιαίτερες σνθήκες (Ένα Doudou linux ας πούμε) δεν πειράζει.
Θέλουν να γίνουν φυσικοχημικίνες και γουσαρω να έχουν επαφή με τεχνολογία και να μαθαίνουν τα κόλπα. Τους ξεκινάω και λινουξιέςαπό φέτος. θεωρία και πράξη.
Κάτω από 5 απλά πρέπει να απαγορευτεί. η εναλλαγή εικόνων γαμάει την ανάπτυξη του ΝΣ. αλλά πραγματικά όμως. θα πεεπει να είναι πολύ μαλάκες οι όποιοι αρμόδιοι δεν έχουν κάνει εκστρατεία για να μη βλέπουν τα μωρά τηλεόραση. Το πισί σε ιδιαίτερες σνθήκες (Ένα Doudou linux ας πούμε) δεν πειράζει.
Εμένα έβλεπαν νικελοντεον, φραουλίτσα, μικυ. Μια χαρά.
Επίσης τους διαβάζαμε κάθε βράδυ και ήδη από δύο χρόνων είχαν τη βιβλιοθήκη τους που τη χρησιμοποιούσαν (κι ας μην ήξεραν να διαβάζουν αλλά μόνο να κοιτάνε τις εικόνες και να παπαγαλιζουν αυτά που ακούγαμε από εμάς).
Την τηλεόραση εμείς την κόψαμε από τότε (γύρω στο '12) γιατί η κόρη μου δεν άφηνε να παίζει τίποτε άλλο στην οθόνη εκτός από παιδικά. Ειδικά τις ειδήσεις είχε αρπάξει από κάπου και τις έλεγε Γκέμπελς. "όχι Γκέμπελς" "κάτσε ρε αγαπούλα μου να δω λίγο τι λένε αυτοί" "ΟΧΙ ΓΚΕΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΣ!" "καλά, καλά".
Επίσης τους διαβάζαμε κάθε βράδυ και ήδη από δύο χρόνων είχαν τη βιβλιοθήκη τους που τη χρησιμοποιούσαν (κι ας μην ήξεραν να διαβάζουν αλλά μόνο να κοιτάνε τις εικόνες και να παπαγαλιζουν αυτά που ακούγαμε από εμάς).
Την τηλεόραση εμείς την κόψαμε από τότε (γύρω στο '12) γιατί η κόρη μου δεν άφηνε να παίζει τίποτε άλλο στην οθόνη εκτός από παιδικά. Ειδικά τις ειδήσεις είχε αρπάξει από κάπου και τις έλεγε Γκέμπελς. "όχι Γκέμπελς" "κάτσε ρε αγαπούλα μου να δω λίγο τι λένε αυτοί" "ΟΧΙ ΓΚΕΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΣ!" "καλά, καλά".
Ημουν σε ένα σπίτι φίλων που είχαν παιδί. Και η τηλεόραση έπαιζε. Σε κάποια φάση έσκασε μύτη ένα ορκ σε μια διαφήμιση που έπινε κόκα κόλα. Το παιδί έμπηξε τα κλάματα και έτσι, την κλείσανε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λοιπόν τώρα θυμήθηκα ότι ένας συνάδελφός της γυναίκας μου δε θέλει το παιδί του (5χρονων) να βλεπει παιδικά γιατί τα θεωρεί βλαβερά. Έτσι η τηλεοραση παίζει όλη μέρα ΣΚΑΪ. Δεν έχει πρόβλημα που ο μικρός βλέπει ΣΚΑΪ γιατί μόνο τα παιδικά πιστεύει ότι μπορούν να του εντυπωθουν.
Είναι τόσο αντίθετο από ο,τι μου φαίνεται εμένα σαν λογικό που δυσκολεύομαι να το κατακρίνω. Κλονίζει την ίδια μου την αυτοσυγκράτηση.
Είναι τόσο αντίθετο από ο,τι μου φαίνεται εμένα σαν λογικό που δυσκολεύομαι να το κατακρίνω. Κλονίζει την ίδια μου την αυτοσυγκράτηση.
Επίσης να πούμε ότι οι πιθανές επιβλαβείς επιπτώσεις του εκτεταμένου χρόνου χρήσης και της τεχνολογίας περιλαμβάνουν
αυξημένα συμπτώματα έλλειψης προσοχής,
εξασθενημένη συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη,
εθισμό στην τεχνολογία,
κοινωνική απομόνωση,
διαταραχή της ανάπτυξης του εγκεφάλου και διαταραγμένο ύπνο.
Ωστόσο, διάφορες εφαρμογές, βιντεοπαιχνίδια και άλλα διαδικτυακά εργαλεία μπορεί να ωφελήσουν την υγεία του εγκεφάλου. Οι λειτουργικές σαρώσεις απεικόνισης δείχνουν ότι οι αφελείς στο διαδίκτυο ηλικιωμένοι που μαθαίνουν να ψάχνουν στο διαδίκτυο εμφανίζουν σημαντική αύξηση της νευρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια προσομοιωμένων αναζητήσεων στο Διαδίκτυο.
Ορισμένα προγράμματα υπολογιστή και βιντεοπαιχνίδια μπορεί να βελτιώσουν τη μνήμη, τις δεξιότητες πολλαπλών εργασιών, τη ρευστή νοημοσύνη και άλλες γνωστικές ικανότητες.
Ορισμένες εφαρμογές και ψηφιακά εργαλεία προσφέρουν παρεμβάσεις ψυχικής υγείας που παρέχουν αυτοδιαχείριση, παρακολούθηση, εκπαίδευση δεξιοτήτων και άλλες παρεμβάσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά.
αυξημένα συμπτώματα έλλειψης προσοχής,
εξασθενημένη συναισθηματική και κοινωνική νοημοσύνη,
εθισμό στην τεχνολογία,
κοινωνική απομόνωση,
διαταραχή της ανάπτυξης του εγκεφάλου και διαταραγμένο ύπνο.
Ωστόσο, διάφορες εφαρμογές, βιντεοπαιχνίδια και άλλα διαδικτυακά εργαλεία μπορεί να ωφελήσουν την υγεία του εγκεφάλου. Οι λειτουργικές σαρώσεις απεικόνισης δείχνουν ότι οι αφελείς στο διαδίκτυο ηλικιωμένοι που μαθαίνουν να ψάχνουν στο διαδίκτυο εμφανίζουν σημαντική αύξηση της νευρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου κατά τη διάρκεια προσομοιωμένων αναζητήσεων στο Διαδίκτυο.
Ορισμένα προγράμματα υπολογιστή και βιντεοπαιχνίδια μπορεί να βελτιώσουν τη μνήμη, τις δεξιότητες πολλαπλών εργασιών, τη ρευστή νοημοσύνη και άλλες γνωστικές ικανότητες.
Ορισμένες εφαρμογές και ψηφιακά εργαλεία προσφέρουν παρεμβάσεις ψυχικής υγείας που παρέχουν αυτοδιαχείριση, παρακολούθηση, εκπαίδευση δεξιοτήτων και άλλες παρεμβάσεις που μπορεί να βελτιώσουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 151 Απαντήσεις