!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταπληκτικός Κλέων Γρηγοριάδης.
Καταπληκτικός Κλέων Γρηγοριάδης.
Ωραίος λόγος, ποιότητα ανθρώπου και ποιότητα πολιτικής. Έπιασε ένα πολύ σοβαρό θέμα, το ανέλυσε ωραία, ελπίζω να ευαισθητοποιηθείτε.
Στο 0:31:28
https://www.hellenicparliament.gr/userf ... 210923.mp4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 23 Σεπ 2021, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Καταπληκτικός Κλέων Γρηγοριάδης.
Αυτος δεν ηταν Συριζαιος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν έχει σημασία. Άκουσέ το.
Καλός άνθρωπος ο Κλεωνας, για μένα κακώς έμπλεξε με την πολιτική.
Ίσα ίσα μακάρι να γίνουν τέτοιοι άνθρωποι πολιτικοί.
-
Εμπεδοκλής
Εξελέγη για δύο λόγους.
Α. Επειδή είναι ηθοποιός που τον βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση,
Β. Επειδή εκσπερμάτωσε στη Μαρία Σαράφογλου, λεκτικά πάντα.
Β. Επειδή εκσπερμάτωσε στη Μαρία Σαράφογλου, λεκτικά πάντα.
Spoiler
Αυτό το πράγμα πάντως που πρεσβεύει η Νέα δημοκρατία πρέπει να το αναδείξουμε. Κόψε το λαιμό σου να τα καταφέρεις όπως όπως και δεν με νοιάζει.
με νοιάζει μόνο και προστατεύω αυτόν που είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το κόψιμο του λαιμού σου. Το νομοσχέδιο όπως άκουσα το ψηφίσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το ξέρω ποιο είναι.
Αν συνυπολογίσεις και τη γαϊδουριά του κόσμου - βρέχει χιονίζει, αλλά εμένα στ 'αρχίδια μου. Παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω αν εξυπηρετούν κι αν ναι θα παραγγείλω - όλο αυτό γίνεται πολύ προβληματικό συνολικά για την κοινωνία μας.
Αυτή η γαϊδουριά δε, καλλιεργείται και τροφοδοτείται από το γεγονός ότι παραδίδουμε τους εαυτός μας στη σήψη των αξιών, βλέποντας ηλίθιες εκπομπές από σαρβάιβορ μέχρι νεξτ τοπ μόντελ και όλα τα συναφή. Είμαι ο μάγκας που έχω την πολυτέλεια να παρακολουθώ καθημερινότητες ανθρώπων και να κρίνω να σχολιάζω να τους κάνω ό.τι θέλω.
Βεβαίως είναι τρία διαφορετικά πράγματα. Αλλά σίγουρα δένουν μεταξύ τους. κι αν όχι και τόσο, σίγουρα θα υπάρχουν τρία άλλα που δένουν. Εννοώ λοιόν ότι το ζητούμενο δεν είναι να κρίνω μία συνήθειά μας κι αν πρέπει να την καταργήσουμε. Το ζητούμενο είναι η πολιτική-πνευματική υγεία. Ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί κι όχι να φερόμαστε αδιάφορα όσο έχουμε να φάμε ή να "διακεδάσουμε" .
Δεν φταίει μόνο η πολιτική εξουσία. Φταίμε όλοι αντίστοιχα.
με νοιάζει μόνο και προστατεύω αυτόν που είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το κόψιμο του λαιμού σου. Το νομοσχέδιο όπως άκουσα το ψηφίσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το ξέρω ποιο είναι.
Αν συνυπολογίσεις και τη γαϊδουριά του κόσμου - βρέχει χιονίζει, αλλά εμένα στ 'αρχίδια μου. Παίρνω τηλέφωνο και ρωτάω αν εξυπηρετούν κι αν ναι θα παραγγείλω - όλο αυτό γίνεται πολύ προβληματικό συνολικά για την κοινωνία μας.
Αυτή η γαϊδουριά δε, καλλιεργείται και τροφοδοτείται από το γεγονός ότι παραδίδουμε τους εαυτός μας στη σήψη των αξιών, βλέποντας ηλίθιες εκπομπές από σαρβάιβορ μέχρι νεξτ τοπ μόντελ και όλα τα συναφή. Είμαι ο μάγκας που έχω την πολυτέλεια να παρακολουθώ καθημερινότητες ανθρώπων και να κρίνω να σχολιάζω να τους κάνω ό.τι θέλω.
Βεβαίως είναι τρία διαφορετικά πράγματα. Αλλά σίγουρα δένουν μεταξύ τους. κι αν όχι και τόσο, σίγουρα θα υπάρχουν τρία άλλα που δένουν. Εννοώ λοιόν ότι το ζητούμενο δεν είναι να κρίνω μία συνήθειά μας κι αν πρέπει να την καταργήσουμε. Το ζητούμενο είναι η πολιτική-πνευματική υγεία. Ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολεί κι όχι να φερόμαστε αδιάφορα όσο έχουμε να φάμε ή να "διακεδάσουμε" .
Δεν φταίει μόνο η πολιτική εξουσία. Φταίμε όλοι αντίστοιχα.
άλλος ένας καραγκιόζης στο μερα 25, ποιος θα το περίμενε?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ήταν τότε που όλες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν οτι ο κόσμος θα ψηφίσει "ναι".Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Σεπ 2021, 13:32 Εξελέγη για δύο λόγους.
Β. Επειδή εκσπερμάτωσε στη Μαρία Σαράφογλου, λεκτικά πάντα.![]()
Spoiler
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πρέπει να έχουμε το μοναδικό κοινοβούλιο στον κόσμο με 6 κομματα, εκ των οποίων τα 4 να είναι κομμουνιστικά!
- Υδράργυρος
Μια χαρα ειναι το μερα25
Αυτό είστε όλοι μην ανησυχείς για τον εαυτό σου. Ούτε μισή λέξη πολιτικού λόγου δεν έχετε.
Χωρίς κρεμμύδι. Εναλλακτικά βάζεις και πράσο αν θες.Parrot έγραψε: 23 Σεπ 2021, 13:54 Πρέπει να έχουμε το μοναδικό κοινοβούλιο στον κόσμο με 6 κομματα, εκ των οποίων τα 4 να είναι κομμουνιστικά!
Έπιασε ένα πολύ σοβαρό θέμα ο άνθρωπος κι εσείς... απλά είστε ο εαυτός σας.
- Otto Weininger
Σε αυτά που λέει για τους ντελιβεραδες, γω συμφωνώ εν μέρει.Χαοτικός έγραψε: 23 Σεπ 2021, 13:13 Ωραίος λόγος, ποιότητα ανθρώπου και ποιότητα πολιτικής. Έπιασε ένα πολύ σοβαρό θέμα, το ανέλυσε ωραία, ελπίζω να ευαισθητοποιηθείτε.
Μηχανάκι και καύσιμα του μαγαζιού ας πούμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Διάβασα και τι ζητάνε οι ντελιβεραδες με την απεργία αύριο.
Οκ, αλλά η φάση θα πάει take away σουβλάκι 2.5 ευρώ, delivery σουβλάκι 7 ευρώ.
Οκ, αλλά η φάση θα πάει take away σουβλάκι 2.5 ευρώ, delivery σουβλάκι 7 ευρώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.