Έχει κι άλλους
Troye Sivan (ηθοποιός λέει)

Pete Davidson (δεν έχω ιδέα ποιος είναι και τι κάνει)

Από το MET Gala όλα αυτά
https://vigilantcitizen.com/latestnews/ ... -insanity/
It's called,the Occult Elite

FUCK DONALD TRUMP
Αν καμμιά φορά βρεθούμε,θέλω να έρθεις με φούστα.
τα πιστεύετε αυτά τα arbitrary silly shit που γράφετε ρε φίλε;BigChiefWahoo έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:07 Kat
Men in dresses …looks really off. It’s an abomination for a man to be in a woman’s dress…and vice versa. But this abomination is clear visually..I guess these satanists love to do everything that goes against not only the Bible, but human being as a creation of God in His image and likeness.
FUCK DONALD TRUMP
Το λεπόν,για να μην παρεξηγηθώ,το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό που παρουσιάζεις στη δεύτερη πρόταση.
Δεν το εννοώ κυριολεκτικά αλλά είμαι σίγουρος ότι για πέντε ευρώ και αν τους εταζαν ένα λεβελ πάνω δημοσιότητας θα το έκαναν.BigChiefWahoo έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:11Το λεπόν,για να μην παρεξηγηθώ,το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό που παρουσιάζεις στη δεύτερη πρόταση.
Για το "παλιόπουστες",στην πρώτη πρόταση,έχω αντιρρήσεις.Πρόκειται περί τσουβαλιάσματος.
Η ουσία δεν είναι η σεξουαλική κατεύθυνση,αλλά το πόσο εύκολα αυτή μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο πάθος,που φέρνει μόνο ηθική κατάπτωση.
Επίσης,ο Hamilton ας πούμε,δεν νομίζω να είναι πούστης,έτσι όπως το εννοείς.
Αλλά,ότι πουλάει τη μάνα του,την πουλάει.
Εσύ,τι πιστεύεις ;Λεγεών έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:09τα πιστεύετε αυτά τα arbitrary silly shit που γράφετε ρε φίλε;BigChiefWahoo έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:07 Kat
Men in dresses …looks really off. It’s an abomination for a man to be in a woman’s dress…and vice versa. But this abomination is clear visually..I guess these satanists love to do everything that goes against not only the Bible, but human being as a creation of God in His image and likeness.
Μα αυτό κάνουν.nyxtovios έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:13
Δεν το εννοώ κυριολεκτικά αλλά είμαι σίγουρος ότι για πέντε ευρώ και αν τους εταζαν ένα λεβελ πάνω δημοσιότητας θα το έκαναν.
Σίγουρα παίζει ατζέντα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως από μόνοι τους ξύπνησαν και είπαν πάμε εκεί ντυμένοι σαν κλόουνBigChiefWahoo έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:17Μα αυτό κάνουν.nyxtovios έγραψε: 21 Σεπ 2021, 19:13
Δεν το εννοώ κυριολεκτικά αλλά είμαι σίγουρος ότι για πέντε ευρώ και αν τους εταζαν ένα λεβελ πάνω δημοσιότητας θα το έκαναν.
Αυτό το MET Gala γίνεται κάθε χρόνο και δεν είναι τίποτε άλλο από μία σύναξη διεστραμμένων αποκρυφιστών,τόσο της κακιάς ώρας,όσο και πιο "χωμένων" στα του αποκρυφισμού.
Υπάρχει και το Super Bowl,τα VMA Awards και άλλα τέτοια δρώμενα,στα οποία γίνεται ακριβώς το ίδιο.