!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ?
Προφανώς δε λέω ότι θα πέσει ο Κουλης αλλά σε ένα υποθετικό σενάριο ότι έχουμε εσωκομματικες εκλογές ΝΔ τώρα με την υπάρχουσα κατασταση ποιος θα εκλεγόταν αρχηγός της ΝΔ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
Re: Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ?
Ο Βορίδης θα ήταν μια σχετικά καλή περίπτωση για τα δεδομένα της ΝΔ
- George_V
Σίγουρα έχω ξεχάσει κάνα δυο δελφίνους.
Συμπληρώστε στα ποστ.
Συμπληρώστε στα ποστ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ο κουλης εχει ηδη πεσει.
Ο κουλης για την ακριβεια ποτε δεν ανεβηκε.
Ο κουλης ειναι ο μπερνι. οχι ο σαντερς, ο γουίκεντ.
Ο κουλης για την ακριβεια ποτε δεν ανεβηκε.
Ο κουλης ειναι ο μπερνι. οχι ο σαντερς, ο γουίκεντ.
Μίλησα με τον under, θα μπορέσω να αναλάβω. Νομίζω πως είμαι το πρόσωπο που θα οδηγήσει την παράταξη μακριά.
Ordem e Progresso.
- George_V
Θα παραλάβεις την παράταξη στο χείλος του γκρεμού και θα κάνεις βήμα μπροστά?Cavaliere έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:06 Μίλησα με τον under, θα μπορέσω να αναλάβω. Νομίζω πως είμαι το πρόσωπο που θα οδηγήσει την παράταξη μακριά.
Ψήφισα Μπακογιάννη.
Το Μητσοτακέικο είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την παράταξη, αν και δεν ψηφίζω ΝΔ.
Καραμανλικοί, Σαμαρικοί κλπ, απλά δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.
Το Μητσοτακέικο είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε αυτή την παράταξη, αν και δεν ψηφίζω ΝΔ.
Ο Πολακης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
Στις αρχικές ψήφους μέχρι τώρα Προηγείται ο Δενδιας.
Λογική επιλογή μιας και θεωρείται επιτυχημένος υπουργός.
Λογική επιλογή μιας και θεωρείται επιτυχημένος υπουργός.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αποκλειεται να φυγει ο μητσοτακης και να παει η νδ απευθειας σε αλλον μητσοτακηΊακχος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:11 Ψήφισα Μπακογιάννη.
εχω πει επισης οτι εκτιμω οτι οταν ο μητσοτακης χασει εκλογες υπαρχει πιθανοτητα να φαγωθει το ιδιο βραδυ
τωρα ποιον θα διαλεξουν για διαδοχο τα φεουδα εκει ειναι αγνωστο - απο οσους προταθηκαν μονο ο δενδιας μου φαινεται οτι χτιζει αρχηγικο προφιλ,ο σαμαρας δυσκολα θα ξανασχοληθει και κατι κικιλιες και βαρβιτσιωτηδες ειναι για να γεμιζουν τον παγκο - οχι για να βγουν μπροστα
θα δειξει - δεν φαινεται κοντινο ενδεχομενο η αντικατασταση του παντως
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Δημοκράτης
Δένδιας αν και καλή φάση θα ήταν να αναλάβει ο Βορίδης μόνο και μόνο για να βλέπω τις φάτσες των ζαίων.
- Καραμελίτσα
- George_V
To μεσαίωνα όταν ο Παπικος θρόνος είχε γίνει φέουδο μεγάλων οικογενειών (Βοργιες, Μέδικοι κτλ.) όταν πέθαινε ο Παπάς από τη μεγάλη οικογένεια φρόντιζαν να εκλέγουν έναν που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του και συνήθως ηλικιωμένο (για να πεθάνει γρήγορα και αν δεν πέθαινε φρόντιζαν να τον πεθάνουν με συνοπτικές διαδικασίες) και μετά από αυτόν εξελεγαν πάλι κάποιον γόνο της προηγούμενης οικογένειας για να συνεχιστεί η εξουσία.alekhine έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:17αποκλειεται να φυγει ο μητσοτακης και να παει η νδ απευθειας σε αλλον μητσοτακηΊακχος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:11 Ψήφισα Μπακογιάννη.
εχω πει επισης οτι εκτιμω οτι οταν ο μητσοτακης χασει εκλογες υπαρχει πιθανοτητα να φαγωθει το ιδιο βραδυ
τωρα ποιον θα διαλεξουν για διαδοχο τα φεουδα εκει ειναι αγνωστο - απο οσους προταθηκαν μονο ο δενδιας μου φαινεται οτι χτιζει αρχηγικο προφιλ,ο σαμαρας δυσκολα θα ξανασχοληθει και κατι κικιλιες και βαρβιτσιωτηδες ειναι για να γεμιζουν τον παγκο - οχι για να βγουν μπροστα
θα δειξει - δεν φαινεται κοντινο ενδεχομενο η αντικατασταση του παντως
Παραδειγμα: Όταν πέθανε ο Παπάς Λέων Ι' (Μεδικος) το Κονκλαβιο εξέλεξε τον Αδριανό ΣΤ' (εκλογή έκπληξη ούτε ο ίδιος το περίμενε και ήταν και απών κιόλας) ο οποίος τα τίναξε μέσα σε ένα χρόνο. Αμέσως μετά το Κονκλαβιο εξέλεξε τον Κλημη Ζ' ο οποίος ήταν Μεδικος και ξάδελφος του Λέοντα Ι'.
Ε κάπως έτσι θα πάει και εδώ. Θα εκλεγεί ο κανένας ο οποίος θα φαγωθεί σε χρόνο μηδέν για να ξαναπαει ο θρονος στο Μητσοτακεικο.
Μπακογιάννης, μετά την καταπληκτική πορεία και το νοικοκύρεμα της πρωτεύουσας ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
-
- 48 Απαντήσεις