!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυβέρνηση παΝΔημίας: φατούρο και από την εκκλησία αφού θα μεινει χωρίς πιστούς

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δημοκράτης

Re: Κυβέρνηση παΝΔημίας: φατούρο και από την εκκλησία αφού θα μεινει χωρίς πιστούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ότι να ναι πάλι ο φλάφης
""Κανείς δεν θέλω να νοσήσει και πρέπει οι άνθρωποι, ειδικά επιμένω όσοι έχουν προβλήματα να ακολουθήσουν τους κανόνες υγιεινής και τον εμβολιασμό αλλά εμένα δεν μου είναι εύκολο να μπω σε αυτή την διαδικασία. Ό,τι μπορούμε σας λέω να βοηθήσουμε, αλλά δεν μπορώ να γίνω επιτακτικός" - πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Γεώργιος."

Ναι αν περιμένατε ότι η εκκλησία θα πετάει έξω όποιον δεν εμβολιάστηκε έχετε θέμα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Κυβέρνηση παΝΔημίας: φατούρο και από την εκκλησία αφού θα μεινει χωρίς πιστούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι ρόλο παίζει η εκκλησία στο να διασπείρει τον σκοταδισμό.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Fluffy έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:55 Γνωρίζουμε πολύ καλά τι ρόλο παίζει η εκκλησία στο να διασπείρει τον σκοταδισμό.
ε καλά, εδώ γνωρίζετε ότι όπου να ναι πέφτει ο καπιταλισμός. Δεν υπάρχει κάτι που δεν ξέρετε οι κκέδες
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Η εκκλησία είναι κομμάτι του προβλήματος και όχι της λύσης. Ακόμα και αυτοί που θα βοηθήσουν την κυβέρνηση, μετά θα ζητάνε οικόπεδα για ανταμοιβή
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”