!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ
Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ
Από ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που ζέχνει βορειοκορεατιλίκι:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ
Γερή φάπα για αυτους που θα επιλέξουν τα καταστήματα τους να ειναι μεικτά, μέχρι 30% θα μπορούν να τα γεμισουν σε μια τέτοια περίπτωση και άμα δεν το τηρήσουν θα φάνε καμπάνες. Ο ψέκας ανεμβολίαστος δεν συμφέρει σε κάνεναν πλέον, καταλάβετε το και θα πάμε μπροστά. Aντε γιατι με τις μακακίες θα προκύψει καμια μετάλλαξη με 80% θνητότητα και θα ζητάτε μετά να εμβολιάζεστε και με χλωρίνη.
Re: Γερή φάπα για την Κούλη: 9 στα 10 καταστηματα εστίασης στη Θεσ/νίκη θα είναι ΜΕΙΚΤΑ
Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 13:55 Γερή φάπα για αυτους που θα επιλέξουν τα καταστήματα τους να ειναι μεικτά, μέχρι 30% θα μπορούν να τα γεμισουν σε μια τέτοια περίπτωση και άμα δεν το τηρήσουν θα φάνε καμπάνες. Ο ψέκας ανεμβολίαστος δεν συμφέρει σε κάνεναν πλέον, καταλάβετε το και θα πάμε μπροστά. Aντε γιατι με τις μακακίες θα προκύψει καμια μετάλλαξη με 80% θνητότητα και θα ζητάτε μετά να εμβολιάζεστε και με χλωρίνη.
Aντε γιατι με τις μακακίες θα προκύψει καμια μετάλλαξη με 80% θνητότητα και θα ζητάτε μετά να εμβολιάζεστε και με χλωρίνη.
Οι μεταλλάξεις, συνήθως όσο πιο μεταδοτικές είναι, τόσο λιγότερο "βαριές" είναι.
Από ποιόν θα την φάνε την καμπάνα? Απ' τους ανύπαρκτους ελέγχους που γίνονται? Είδαμε και πόσες καμπάνες έπεσαν και με τον αντικαπνιστικό νόμο, που δεν εφαρμόστηκε ποτέ.Γερή φάπα για αυτους που θα επιλέξουν τα καταστήματα τους να ειναι μεικτά, μέχρι 30% θα μπορούν να τα γεμισουν σε μια τέτοια περίπτωση και άμα δεν το τηρήσουν θα φάνε καμπάνες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εντάξει παιδιά. Ώνια απ' το σούπερ και συνοικιακό κρεοπωλείο και μπάρμπεκιου ζμπίτι. Ούτε σέντσι έξω ,και να απομείνετε να κοιτάτε για ώρες τα τραπεζοκαθίσματα σαν σε αργό πλάνο του μακαρίτη του Αγγελόπουλου.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Και μικτά πάλι δε θα θέλει τεστ; σιγά μην πας και κάνεις για να φας παϊδάκια. Άλλωστε αυτό θα παίξει ρόλο από τον χειμώνα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Λίγο δυσκολο για εμβολιασμενους να πάνε σε μικτό χώρο εστίασης.
Αν μάλιστα υπάρξει κρούσμα και μπει σε καραντίνα όλη η επιχείρηση, ο επιχειρηματίας θα λέει τι μαλακας που ήταν.
Αν μάλιστα υπάρξει κρούσμα και μπει σε καραντίνα όλη η επιχείρηση, ο επιχειρηματίας θα λέει τι μαλακας που ήταν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Σοβαρά πιστεύεις ότι οι ψεκες κάνουν το σελφ τεστ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:36 Και μικτά πάλι δε θα θέλει τεστ; σιγά μην πας και κάνεις για να φας παϊδάκια. Άλλωστε αυτό θα παίξει ρόλο από τον χειμώνα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μήπως με την Δ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο και για άλλη μια φορά δεν ξέρεις τι λες;Kauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:22![]()
Οι μεταλλάξεις, συνήθως όσο πιο μεταδοτικές είναι, τόσο λιγότερο "βαριές" είναι.
Αυτό που κουτσοθυμάσαι είναι ότι μια ήπια παραλλαγή μπορεί να κολλήσει περισσότερο κόσμο, αφού οι φορείς αργούν να αδρανοποιηθούν από θάνατο, κρεβάτωμα ή νοσηλεία με αποτέλεσμα να κολλάνε και άλλους αβέρτα.
Από πουθενά δεν εξασφαλίζεται ότι ο λόγος μεταδοτικότητα/επιθετικότητα πρέπει να είναι σταθερός, απλά αν π.χ. αύριο βγει μια σούπερ επιθετική μετάλλαξη που σε σκοτώνει σε 24 ώρες σαν τον Μαύρο Θάνατο αναγκαστικά δεν θα προλάβει να μεταδοθεί πάρα πολύ, όχι επειδή θα είναι λιγότερο μεταδοτική αλλά επειδή δεν θα προλαβαίνει ο ασθενής να έρθει σε επαφή με τόσο κόσμο όσο οι φορείς παραλλαγων που αργούν να εμφανίσουν συμπτώματα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Εμένα σαν εμβολιασμένος θα μου είναι αδιάφορο τι θα ειναι το κατάστημα
Έχω 4 χρόνια να πάω γήπεδο ( εγώ κι οι φίλοι μου) με τις μαλακίες του Κούγια και κοντά 2 χρόνια τσιπουράδικο με τις μαλακίες του αντικαπνιστικού. Φαντάζεστε τι έπεται...ΨΕΚΕΣ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αλιόσα έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 13:55 Γερή φάπα για αυτους που θα επιλέξουν τα καταστήματα τους να ειναι μεικτά, μέχρι 30% θα μπορούν να τα γεμισουν σε μια τέτοια περίπτωση και άμα δεν το τηρήσουν θα φάνε καμπάνες. Ο ψέκας ανεμβολίαστος δεν συμφέρει σε κάνεναν πλέον, καταλάβετε το και θα πάμε μπροστά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σαν μαγαζάτορας πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να δηλώσεις το μαγαζί covid free. Χάνεις αυτόματα ένα 60-70% της πιθανής πελατείας. Αυτά για εξοντωτικά προστίματα και πούτσες μπλε είναι της πλάκας. Ελλάδα είσαι. Όσο εφαρμόστηκε το Lock down άλλο τόσο θα εφαρμοστεί και αυτό.
Τι έπεται; Θα σε χάσουν από πελάτη τα τσιπουράδικα που σ' έχουν ήδη χαμένο;Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:43 Έχω 4 χρόνια να πάω γήπεδο ( εγώ κι οι φίλοι μου) με τις μαλακίες του Κούγια και κοντά 2 χρόνια τσιπουράδικο με τις μαλακίες του αντικαπνιστικού. Φαντάζεστε τι έπεται...ΨΕΚΕΣ.
Τα μέτρα θα ισχύσουν γι' αυτούς που βγαίνουν και έχουν ήδη συμβιβαστεί με τον αντικαπνιστικό νόμο.
Δηλαδή στο πλαίσιο που ήταν ήδη δομημένο.
Και σε κάθε περίπτωση, είναι άλλο πράγμα τα μαγαζιά που πάει κάποιος στην καθημερινότητα του και κυρίως στην πόλη του και άλλο αυτά που θα επιλέξει στις διακοπές του, ειδικώς αν είναι οικογενειάρχης. Άλλο η εστίαση την καθημερινότητα και άλλο η εστίαση στις διακοπές. Εξαρτάται από τον τόπο και τον χρόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
και καπνιστής, και κοβιντιάρης, ρε αρχιβρωμύλε;!Στύγιος έγραψε: 02 Ιούλ 2021, 14:43 Έχω 4 χρόνια να πάω γήπεδο ( εγώ κι οι φίλοι μου) με τις μαλακίες του Κούγια και κοντά 2 χρόνια τσιπουράδικο με τις μαλακίες του αντικαπνιστικού. Φαντάζεστε τι έπεται...ΨΕΚΕΣ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
εγώ έχω 2 χρόνια να πάω σε μαγαζί επειδή σιχαίνομαι τις κωλόφατσες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 74 Απαντήσεις
- 1615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις