!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτια ελληνα φοιτητη σε διεθνη διαγωνισμο
-
Ορέστης 35
Πρωτια ελληνα φοιτητη σε διεθνη διαγωνισμο
http://www.iefimerida.gr/news/434350/fo ... -foititiko
Ο φοιτητής του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κοτσοβόλης κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στον 25ο Μαθηματικό φοιτητικό διαγωνισμό IMC (International Mathematics Competition) που διεξήχθη από τις 22-28 Ιουλίου στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας
Πηγή: Φοιτητής του Μαθηματικού Τμήματος του ΕΚΠΑ πήρε το χρυσό μετάλλιο στον Φοιτητικό Διαγωνισμό IMC 2018 | iefimerida.gr
Ο φοιτητής του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Κοτσοβόλης κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στον 25ο Μαθηματικό φοιτητικό διαγωνισμό IMC (International Mathematics Competition) που διεξήχθη από τις 22-28 Ιουλίου στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας
Πηγή: Φοιτητής του Μαθηματικού Τμήματος του ΕΚΠΑ πήρε το χρυσό μετάλλιο στον Φοιτητικό Διαγωνισμό IMC 2018 | iefimerida.gr
- nikos_hellas
Re: Πρωτια ελληνα φοιτητη σε διεθνη διαγωνισμο
Μπράβο στο παιδί.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Τα τελευταία χρόνια συνεχώς έχει η ομάδα του εκπα επιτυχίες στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Άσε τα παιδιά να γίνουν γνωστά, να φύγουν για έξω.
- wooded glade
Δεν νομίζω να ήταν "άσκηση", σε αυτούς τους διαγωνισμούς δίνονται μια σειρά από Προβλήματα για γερά δόντια και νύχια, και ο νικητής κρίνεται από τις ολοκληρωμένες λύσεις. Μπορεί δηλαδή κάποιος να πάρει το χρυσό με μόλις τρια Προβλήματα στα δέκα, αρκεί όλοι οι άλλοι να έχουν πέσει στα δύο. Αυτό δε σημαίνει πως ο δικός μας πήρε το χρυσό χωρίς κόπο ή χωρίς προσπάθεια. Αυτοί που πηγαίνουν εκεί είναι πολυβόλα, ειδικά οι Ασιάτες.
- wooded glade
Ναι ωραία, ποιά ήταν τα θέματα ;Χουργιατς έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 02:14
Δεν νομίζω να ήταν "άσκηση", σε αυτούς τους διαγωνισμούς δίνονται μια σειρά από Προβλήματα για γερά δόντια και νύχια, και ο νικητής κρίνεται από τις ολοκληρωμένες λύσεις. Μπορεί δηλαδή κάποιος να πάρει το χρυσό με μόλις τρια Προβλήματα στα δέκα, αρκεί όλοι οι άλλοι να έχουν πέσει στα δύο. Αυτό δε σημαίνει πως ο δικός μας πήρε το χρυσό χωρίς κόπο ή χωρίς προσπάθεια. Αυτοί που πηγαίνουν εκεί είναι πολυβόλα, ειδικά οι Ασιάτες.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
...Καμάρι μου χρυσό μου καμάρι, πέντε δευτερόλεπτα μου πήρε στο γκουγκλ να τα βρω,
παραπάνω σου πήρε να κάνεις δύο ποστ για να ρωτήσεις.
Υγ. Ξέχασα να προσθέσω πως δεν δίνεται μόνο ένα χρυσό μετάλλιο. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του δικού μας.
- wooded glade
Καμάρι μου αργυρό τι να βάλω ; Bulgarian maths competition ;Χουργιατς έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 02:22
...Καμάρι μου χρυσό μου καμάρι, πέντε δευτερόλεπτα μου πήρε στο γκουγκλ να τα βρω,
παραπάνω σου πήρε να κάνεις δύο ποστ για να ρωτήσεις.
Υγ. Ξέχασα να προσθέσω πως δεν δίνεται μόνο ένα χρυσό μετάλλιο. Αυτό δεν μειώνει την επιτυχία του δικού μας.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
wooded glade έγραψε: 30 Ιούλ 2018, 02:25
Καμάρι μου αργυρό τι να βάλω ; Bulgarian maths competition ;
Η πιο απλά, 許學生個人 非營利性的圖書館或公立學校合理使
用 IMC 各項試題及其解答。可直接下載而不須申 請
https://chiuchang.org/imc/wp-content/up ... x17381.pdf
-
Ορέστης 35
Αυτους θα επρεπε να κυνηγανε οι γυναικες.
- wooded glade
the end
Συγχαρητήρια στο παληκάρι και στα υπόλοιπα παιδια απο Αθήνα που πήραν μέρος! Καλή είδηση! Αλλά δεν ειναι ακριβώς πρωτια όπως λεει κι ο Χουργιατς δώσανε παραπανω απο ενα χρυσο http://imc-math.ddns.net/?show=results
Διπλα εχει και τα θέματα. Απλησίαστα αν δεν εισαι μαθηματικος φρονω και ακομα κι αν εισαι πρεπει να εισαι πολυ καλός για να τα λυσεις αυτα. Μπραβο στα παιδια.
Διπλα εχει και τα θέματα. Απλησίαστα αν δεν εισαι μαθηματικος φρονω και ακομα κι αν εισαι πρεπει να εισαι πολυ καλός για να τα λυσεις αυτα. Μπραβο στα παιδια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos