!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το κομμουνιστικό τέλος της ανθρωπότητας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Το κομμουνιστικό τέλος της ανθρωπότητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Το τσιτάτο του ΚΚΕ που αγαπάμε όλοι είναι το "νομοτελειακό προτσές" που θα φέρει τον παγκόσμιο μαρξισμό-λενινισμό.
Αυτό κυκλοφόρησε το 19ο αιώνα, πριν ακόμα από την επανάστα.
Ουσιαστικά δεν επρόκειτο ποτέ για μία επιστημονικά θεμελιωμένη άποψη, με τα δεδομένα της εποχής και με τα δεδομένα του 20ου αιώνα δεν υπήρχε ούτε νομοτελειακό προτσές ούτε τίποτα (και δεν εννοώ σαν πολίτευμα εδώ, εννοώ σαν "νομοτελειακό προτσές").
Τελικά ο κομμουνισμός υπέκυψε, κρατώντας όμως την Κίνα και την Κούβα.

Όμως η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα.
Ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που παίρνει ρεύμα.
Μέχρι πρόσφατα είμαστε αυτόνομα ηλεκτρονικά κυκλώματα, εσπαρμένα χύδην σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη.
Το κάθε κύκλωμα είχε τη δικιά του emf source και ξηγιότανε όπως του κάπνιζε.
Υπήρχε και ο "κομμουνιστικός γύψος" βέβαια, όπου υπήρχε, αλλά χρειαζόταν για να εφαρμοστεί ειδικές δυνάμεις ασφαλείας, λευκά κελιά για τους αντιφρονούντες και όλο αυτό το πολυέξοδο σκηνικό.

Τώρα όμως έχουμε τσιπάκι Γκέϊτς.
Του χρόνου θα έχουμε και ηλεκτρονική ταυτότητα. Πάνε οι παλιές που λέγανε "χριστιανός ορθόδοξος" και τέτοια.
Μερικοί έξυπνοι που λέγανε ότι η κάθετη γραμμοσκίαση στο κουτάκι με την υπογραφή κατόχου μαρτύραγε τα πολιτικά φρονήματα λέγανε μπούρδες. Οι μπατσίου της εποχής bird όταν σε σταμάταγαν για κάποιο έλεγχο κοίταγαν κι αυτοί τη γραμμοσκίαση και δήθεν για να σε ψαρώσουν, αλλά εγώ το ήξερα ότι ήταν παραμύθι αυτό.
Αλλά το τσιπάκι Γκέϊτς τα μαρτυράει όλα. Αν δείξει ότι είσαστε κάτοχος ενός χρηματικού ποσού 850 ευρώ ενώ το όριο είναι 849, το ένα ευρώ κατάσχεται αμέσως.

Η τεχνολογία λοιπόν φέρνει τον παγκόσμιο μαρξισμό-λενινισμό και το παγκόσμιο χολοντομόρ με ένα τρόπο που οι πρόγονοι μας, αριστεροί τε και δεξιοί, δεν μπορούσαν να προβλέψουν.
Θα τη βρίσκουν τα κουμούνια έτσι ;
Δεν ξέρω.
Εγώ αν δηλώσω κουμούνας και θαυμαστής του Μητσάρα, σημαίνει αυτό ότι η ζωή μου χωρίς Μακ Ντόναλντς θα είναι υποφερτή ;
Η ζωή μου χωρίς μοντελάκια collections d' ete της Κοκό Σανέλ ;
Δεν το βλέπω, ωστόσο τα υπάρχοντα κουμούνια μπορεί να την βρίσκουν - δεν ξέρω.

Οι Θατσερικές δυνάμεις τώρα αντιδρούν σ' αυτό ;
Μα ... δεν αντιδρούν καθόλου, ούτε έχουν σκοπό να αντιδράσουν.
Μας λένε "το τσιπάκι Γκέϊτς είναι καλό, πρέπει να βάλουμε όλοι".

Έτσι λοιπόν πάμε για παγκόσμιο κομμουνισμό.
Θα προλάβει και την αναγέννηση των δεινοσαύρων που θα μας τρώγανε, και τους αστεροειδείς και το covid και όλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 30 Μάιος 2021, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Το κομμουνιστικό τέλος της ανθρωπότητας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δικαίωση όκιου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Δηλαδή τα πλούσια γεράκια θα παραδώσουν τον πλανήτη αμαχητί στον αχμέντ και στον φλούφις ;
και υστερα τ; :-?
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:10 Δικαίωση όκιου.
Εσύ εμπιστεύεσαι τη Φώφη, ότι δεν θα σου πάρει το ευρώ.
Δεν έχω άποψη αλλά θα υποθέσω ότι η Φώφη δεν θα στο πάρει.
Το μ-η-χ-ά-ν-η-μ-α όμως υπάρχει.
Το μ-η-χ-ά-ν-η-μ-α.
Κάποτε σ' αυτή τη χώρα υπήρχε ο μειλήχιος Χρήστος από τα Πατήσια. Ο Χρήστος από τα Πατήσια όμως το 2010 μας είπε "τώρα κύριοι ετοιμάστε ψιλά - ψηφίζουμε μνημόνιο". Η δήλωση αυτή ήταν και η αφορμή για την μεγάλη πορεία των αγανακτισμένων, που συνοδεύτηκε και από το κάψιμο της Μαρφίν. Δεν ήταν ο ίδιος ο ΓΑΠ η αφορμή, δεν ήταν ο Τεό διότι το "μαζί τα ate" το είχε πει αρκετά πιό πριν. Ήταν οι δηλώσεις Χρηστάρα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

nemo έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:23 Δηλαδή τα πλούσια γεράκια θα παραδώσουν τον πλανήτη αμαχητί στον αχμέντ και στον φλούφις ;
και υστερα τ; :-?
Beasts of England, beasts of Ireland.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”