!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαλογο με την γατα μου
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Διαλογο με την γατα μου
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Re: Διαλογο με την γατα μου
Μεγάλη σε ηλικία;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 01:24Εχω μια γατα που γουσταρει να πεταει νυχιες. Ειναι λιγο ενοχλητικο. Πως την "νουθετεις"?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Καλή τύχη να νουθετήσεις γάτα 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
stergiosbik
Oπως ειπώθηκε και σε άλλο νήμα,μόνο με κωλοδάχτυλο θα κάνεις δουλειά.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Oxι νεαρη ειναιNaida έγραψε: 26 Μάιος 2021, 06:16Μεγάλη σε ηλικία;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 01:24Εχω μια γατα που γουσταρει να πεταει νυχιες. Ειναι λιγο ενοχλητικο. Πως την "νουθετεις"?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Πάρε καμιά κόρνα ή κάτι αντίστοιχο που να κάνει θόρυβο, και όταν σε γρατζουνάει, βάρα μια κορνιά (οχι στ' αυτιά της) στον χώρο, ν' ακουστεί.
Μια, δυο, τρείς, θα συνδέσει τη γρατζουνιά με τον ενοχλητικό ήχο και θα το κόψει.
Μια, δυο, τρείς, θα συνδέσει τη γρατζουνιά με τον ενοχλητικό ήχο και θα το κόψει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πάρε ένα ψεκαστήρι νερού, σαν και αυτά που χρησιμοποιούν οι γυναίκες στο σιδέρωμα.
Αν κάνει κάτι που δεν το θέλεις, ρίχνε της στα μούτρα.
Δεν δουλεύει με όλες τις γάτες...οι πεισματάρες δεν παίρνουν χαμπάρι!
Αν κάνει κάτι που δεν το θέλεις, ρίχνε της στα μούτρα.
Δεν δουλεύει με όλες τις γάτες...οι πεισματάρες δεν παίρνουν χαμπάρι!
Θέλω να πατεντάρω ένα γατοκολάρο που θα συνδέεται με την συσκευή με πλουτούθ και κάθε φορά πουγατοκολάρο και συσκευή θα είναι εντός 10 μέτρων εμβέλεια πχ και θα ακουστεί το τρίγκερ φρέηζ "αχ μωρή καριόλα" θα ενεργοποιείται αυτόματα από την συσκευή το φέηζ ουάν γατοηλεκτροσοκάκι, φέηζ του με τρίγκερ γουόρντ "πουτάνα", φέηζ θρι "γαμώ το σπιτάκι σου" κοκ. ανεβάζοντας την ένταση του αντίστοιχα.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 14:46 Πάρε καμιά κόρνα ή κάτι αντίστοιχο που να κάνει θόρυβο, και όταν σε γρατζουνάει, βάρα μια κορνιά (οχι στ' αυτιά της) στον χώρο, ν' ακουστεί.
Στην συσκευασία σκέφτομαι να βάλω δώρο-κολάρο-μαύρη ζώνη - περιδέραιο - 5 νταν στα τσιμπούκια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 26 Μάιος 2021, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μη βάζετε κολάρα στις γατούλες. Είναι επικίνδυνο.sys3x έγραψε: 26 Μάιος 2021, 15:02Θέλω να πατεντάρω ένα γατοκολάρο που θα συνδέεται με την συσκευή με πλουτούθ και κάθε φορά που θα γατοκολάρο και συσκευή είναι εντός 10 μέτρων πχ και θα ακουστεί το τρίγκερ φρέηζ "αχ μωρή καριόλα" θα ενεργοποιείται αυτόματα από την συσκευή το φέηζ ουάν γατοηλεκτροσοκάκι, φέηζ του με τρίγκερ γουόρντ "πουτάνα", φέηζ θρι "γαμώ το σπιτάκι σου" κοκ. ανεβάζοντας την ένταση του αντίστοιχα.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 14:46 Πάρε καμιά κόρνα ή κάτι αντίστοιχο που να κάνει θόρυβο, και όταν σε γρατζουνάει, βάρα μια κορνιά (οχι στ' αυτιά της) στον χώρο, ν' ακουστεί.
Στην συσκευασία σκέφτομαι να βάλω δώρο-κολάρο-μαύρη ζώνη - περιδέραιο - 5 νταν στα τσιμπούκια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Λες τσιπάκι χξς' καλύτερα ε;Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 15:03Μη βάζετε κολάρα στις γατούλες. Είναι επικίνδυνο.sys3x έγραψε: 26 Μάιος 2021, 15:02Θέλω να πατεντάρω ένα γατοκολάρο που θα συνδέεται με την συσκευή με πλουτούθ και κάθε φορά που θα γατοκολάρο και συσκευή είναι εντός 10 μέτρων πχ και θα ακουστεί το τρίγκερ φρέηζ "αχ μωρή καριόλα" θα ενεργοποιείται αυτόματα από την συσκευή το φέηζ ουάν γατοηλεκτροσοκάκι, φέηζ του με τρίγκερ γουόρντ "πουτάνα", φέηζ θρι "γαμώ το σπιτάκι σου" κοκ. ανεβάζοντας την ένταση του αντίστοιχα.Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 14:46 Πάρε καμιά κόρνα ή κάτι αντίστοιχο που να κάνει θόρυβο, και όταν σε γρατζουνάει, βάρα μια κορνιά (οχι στ' αυτιά της) στον χώρο, ν' ακουστεί.
Χμμ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Για αυτό μάλλον. Η δικια μου ήταν αγριόγατο και μόλις την στειρωσα έγινε η πιο χαδιάρα γατουλα. Εκτός κι αν φάει φλασια. Αλλά γενικά καμία σχέση.Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 14:41Oxι νεαρη ειναιNaida έγραψε: 26 Μάιος 2021, 06:16Μεγάλη σε ηλικία;Στρακαστρουκας έγραψε: 26 Μάιος 2021, 01:24Εχω μια γατα που γουσταρει να πεταει νυχιες. Ειναι λιγο ενοχλητικο. Πως την "νουθετεις"?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω, τί να σου πώ.sys3x έγραψε: 26 Μάιος 2021, 15:07Λες τσιπάκι χξς' καλύτερα ε;Kauldron έγραψε: 26 Μάιος 2021, 15:03Μη βάζετε κολάρα στις γατούλες. Είναι επικίνδυνο.sys3x έγραψε: 26 Μάιος 2021, 15:02
Θέλω να πατεντάρω ένα γατοκολάρο που θα συνδέεται με την συσκευή με πλουτούθ και κάθε φορά που θα γατοκολάρο και συσκευή είναι εντός 10 μέτρων πχ και θα ακουστεί το τρίγκερ φρέηζ "αχ μωρή καριόλα" θα ενεργοποιείται αυτόματα από την συσκευή το φέηζ ουάν γατοηλεκτροσοκάκι, φέηζ του με τρίγκερ γουόρντ "πουτάνα", φέηζ θρι "γαμώ το σπιτάκι σου" κοκ. ανεβάζοντας την ένταση του αντίστοιχα.
Χμμ.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
the comet the course the tail
- ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΕΛΑΚΙΜΟΥ;;;
- πππρρρνιαρ
- πππρρρνιαρ
- φύγε από πάνω μου μωρή καριόλα.
- πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.