Ρόδος: Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν κατέπλευσε στο λιμάνι σήμερα το πρωί
Σε ό,τι αφορά τους 996 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, όπως έγινε γνωστό, είναι όλοι εμβολιασμένοι και το μόνο που θα κάνουν στο νησί είναι μία οργανωμένη εκδρομή στη Λίνδο και επιστροφή στο πλοίο. Η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Ταρασλιάς υποδέχτηκαν τους επιβάτες του πρώτου κρουαζιερόπλοιου με μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τοπικούς συλλόγους. Το «MEIN SCHIFF 5» ωστόσο δεν είναι το μοναδικό κρουαζιερόπλοιο που θα προσεγγίσει τούτο το μήνα το τουριστικό λιμάνι της Ρόδου.
Chilloutbuddy έγραψε: 17 Μάιος 2021, 02:14
Μηδέν από Αυστραλία, ακόμα μας έχουν κλειδωμένους και λένε ότι θα επιτρέψουν πάλι ταξίδια στο εξωτερικό το 2024
Σημειωτέον οι Αυστραλοί (δηλαδή οι Έλληνες της Αυστραλίας) είναι οι τουρίστες με τη μεγαλύτερη κατά κεφαλήν κατανάλωση στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι.
Γιατί τόση αυστηρότητα στην Αυστραλία με μικρή διασπορά και δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης ακόμα και αν ελαφρυνθούν οι περιορισμόι σε συνδυασμό με εμβόλια, ιχνηλάτηση, τεστς κλπ;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αρχέλαος έγραψε: 17 Μάιος 2021, 02:31
Γιατί τόση αυστηρότητα στην Αυστραλία με μικρή διασπορά και δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης ακόμα και αν ελαφρυνθούν οι περιορισμόι σε συνδυασμό με εμβόλια, ιχνηλάτηση, τεστς κλπ;
δεν ξέρω τι αιτιολογία ή δικαιολογία λένε, έχω να ακουμπήσω τηλεόραση/εφημερίδα/ραδιόφωνο από το 2004
ό,τι μου λένε στη δουλειά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Μηδέν από Αυστραλία, ακόμα μας έχουν κλειδωμένους και λένε ότι θα επιτρέψουν πάλι ταξίδια στο εξωτερικό το 2024
Σημειωτέον οι Αυστραλοί (δηλαδή οι Έλληνες της Αυστραλίας) είναι οι τουρίστες με τη μεγαλύτερη κατά κεφαλήν κατανάλωση στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι.
Μακάρι να το ακολουθούσ4ε και η ελλαδα αυτό, δυστυχως δεν είναι τυχαία κυβέρνηση παΝΔημίας.
Δικέ μου θα σκάσουν οι Αυστραλοί. Δεν ξέρω έναν που να μην θέλει να πάρει τουλάχιστον δυο φορές το αεροπλάνο το χρόνο.
Οταν ακους liberal government πες αντιο στα liberties.
Μήπως με αυτή την αυστηρότητα έχουν λίγα κρούσματα;
Για να πας Αυστραλία μπαίνεις υποχρεωτικά καραντίνα, 14 μέρες νομίζω και όχι σπίτι σου φυσικά, σε ειδικό χώρο.
Νομίζω πλέον την πληρώνεις κιόλας.
Έξυπνοι πάντως οι ιθαγενείς.
Κοροϊδεύουν τους χαζοτουρίστες για non-covid νησιά και τους τρώνε τα φράγκα.
Παρόμοιες τακτικές μάσας εφαρμόζονταν και την περίοδο της αποκαλούμενης <<κρίσης>>.
Αρχέλαος έγραψε: 17 Μάιος 2021, 02:31
δεν ξέρω τι αιτιολογία ή δικαιολογία λένε, έχω να ακουμπήσω τηλεόραση/εφημερίδα/ραδιόφωνο από το 2004
ό,τι μου λένε στη δουλειά.
Σιγα μην αφησει ο πισωγλετζες ιδιοκτητης της Qantas τον Morrison, να κρατησει τα αεροδρομια κλειστα για τοση διαρκεια.
O Morrison τη μια μερα τα λεει ετσι , την αλλη τα λεει αλλιως. Πριν απο βδομαδες ελεγε οτι τα αεροδρομια θα ανοιξουν τον Οκτωμβριο. Τωρα τα γυρναει και λεει για του χρονου, αφου τα "σπασανε" με τη Ζενεκα, και θα φτιαξουν τα εμβολια εδω αντι να τα αγοραζουν.
Και εχουμε και εκλογες συντομα. Καιρος για ρουσφετολογια
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Μακάρι να το ακολουθούσ4ε και η ελλαδα αυτό, δυστυχως δεν είναι τυχαία κυβέρνηση παΝΔημίας.
Το ξερουμε κνιτη οτι ειστε το δεκανοικι της γυφτοδεξιας.