!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακαταμάχητη ομιλία ΚΚΕ στη βουλή για αμυντική βιομηχανία (Παφίλης)
Ακαταμάχητη ομιλία ΚΚΕ στη βουλή για αμυντική βιομηχανία (Παφίλης)
Αναφέρεται και αναλύει όσο το επιτρέπει ο κοινοβουλευτικός χρονικός περιορισμός την τακτική και στρατηγική διάλυση της αμυντικής βιομηχανίας της ελλάδας από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και το ξεπούλημα της με την δικαιολογία από τις αστικές κυβερνήσεις πως δεν είναι λειτουργική. Φέρνει στο φως όσα αποκρύπτουν κυβερνήσεις και λοιπά αστικά κόμματα.
Re: Ακαταμάχητη ομιλία ΚΚΕ στη βουλή για αμυντική βιομηχανία (Παφίλης)
kauldron+fluffy= sitting on a tree, k-i-s-s-i-n-g
Το έχω πεί και παλιότερα, οτι το ΚΚΕ μου είναι συμπαθές.
Άλλωστε είχα ανοίξει νήμα για το οτι το ΚΚΕ έχει κάνει τις περισσότερες ερωτήσεις για αμυντικά θέματα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ψηφίστε ΚΚΕ , ρε γίδια, να γίνετε άνθρωποι.
Ordem e Progresso.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O αντικυβερνητισμος σου μεχρι και ΚΚΕ θα σε βαλει να ψηφίσεις
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Έχω ψηφίσει σε δημοτικές.
Ήταν επιλογή μεταξύ ΚΚΕ και (Μ)πουτανιάρη.
Και τώρα νεοδημοκράτες να λένε για φλώρους? Μπέσα για μπέσα, που λένε και οι Αλμπάνιανζ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε ειχα καταλάβει πονηρούλη, από ενα παλιοτερο ποστ που ειχες εκφράσει ενα θαυμασμό για τους αμυντικούς σχηματισμούς του ΠΑΜΕ στις πορείες.
ο vatraxos αυτή τη στιγμή πρέπει να πετάει απ'τη χαρά τουvantono έγραψε: 12 Μάιος 2021, 13:39Σε ειχα καταλάβει πονηρούλη, από ενα παλιοτερο ποστ που ειχες εκφράσει ενα θαυμασμό για τους αμυντικούς σχηματισμούς του ΠΑΜΕ στις πορείες.![]()
vantono έγραψε: 12 Μάιος 2021, 13:39Σε ειχα καταλάβει πονηρούλη, από ενα παλιοτερο ποστ που ειχες εκφράσει ενα θαυμασμό για τους αμυντικούς σχηματισμούς του ΠΑΜΕ στις πορείες.![]()
Όπως βλέπεις κοκκινίζω, σύντροφε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το κομμουνιστικό κόμμα υπερασπίζεται τα συμφέροντα της πατρίδας από την πλευρα της εργατικής ταξης και των ενδιάμεσων λαικών στρωμάτων (φτωχων αγροτών, αυτοαπασχολουμενων κτλπ) και αντιστρατευεται τα αστικα συμφεροντα που αποκαλούνται "πατρίδα". Οι καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους λένε πως επειδή αυτοί είναι η κυρίαρχη τάξη αρα τα συμφεροντα τους τα αποκαλλουν εθνικά και θέλουν να συρουν τον λαό μας πίσω από αυτά. Όταν ήταν επαναστατικη ταξη ίσχυε κάτι τέτοιο, σήμερα τα συμφεροντα τους είναι η διάλυση της αμυντικής βιομηχανίας, η μειωμένη επάρκεια νοτίως της κρήτης και η συνεκμεταλλευση στο αιγαίο και την ανατολική μεσόγειο.
Ποιας αμυντικης βιομηχανιας; δεν ειχαμε ποτε τετοια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πετάει ο βάτραχος;
Kαι να είχαμε αμυντική βιομηχανια πάλι θα είχαν να λένε για τα όπλα που παράγουμε και για τις σφαίρες που σκοτωνουν
-δεν ξέρω αν είναι πράγματι εξωγήινοι ή απλά βλάκες ή ηλίθιοι αυτοί που τους απαντάνε
-δεν ξέρω αν είναι πράγματι εξωγήινοι ή απλά βλάκες ή ηλίθιοι αυτοί που τους απαντάνε
- Golden Age
Επειδή δεν έχω χρόνο να δω την ομιλία, ο σ/φος Παφίλης ζητάει ενιαίο κρατικό αμυντικό φορέα με ή άνευ λαϊκής εξουσίας;Σενέκας έγραψε: 12 Μάιος 2021, 13:43ο vatraxos αυτή τη στιγμή πρέπει να πετάει απ'τη χαρά τουvantono έγραψε: 12 Μάιος 2021, 13:39Σε ειχα καταλάβει πονηρούλη, από ενα παλιοτερο ποστ που ειχες εκφράσει ενα θαυμασμό για τους αμυντικούς σχηματισμούς του ΠΑΜΕ στις πορείες.Kauldron έγραψε: 12 Μάιος 2021, 13:20
Το έχω πεί και παλιότερα, οτι το ΚΚΕ μου είναι συμπαθές.
Άλλωστε είχα ανοίξει νήμα για το οτι το ΚΚΕ έχει κάνει τις περισσότερες ερωτήσεις για αμυντικά θέματα.![]()
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση