!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
Μπορεί η οδήγηση με σαγιονάρες να είναι βολική, αλλά είναι και ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Βαρύτατες «ποινές» προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) για όσους και όσες οδηγούν με σαγιονάρα. Μπορεί η οδήγηση με σαγιονάρες να είναι βολική για αρκετούς οδηγούς που είναι εξοικειωμένοι με το τιμόνι, πλην όμως, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Συγκεκριμένα, ο ΚΟΚ προβλέπει αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες και πρόστιμο 50 ευρώ για όσους και όσες οδηγούν με σαγιονάρα, καθώς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τον οδηγό.
http://www.fortunegreece.com/article/ti ... agionares/
Βαρύτατες «ποινές» προβλέπει ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) για όσους και όσες οδηγούν με σαγιονάρα. Μπορεί η οδήγηση με σαγιονάρες να είναι βολική για αρκετούς οδηγούς που είναι εξοικειωμένοι με το τιμόνι, πλην όμως, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Συγκεκριμένα, ο ΚΟΚ προβλέπει αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες και πρόστιμο 50 ευρώ για όσους και όσες οδηγούν με σαγιονάρα, καθώς μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τον οδηγό.
http://www.fortunegreece.com/article/ti ... agionares/
Re: Τι προβλέπεται από το νέο ΚΟΚ για την οδήγηση με σαγιονάρες
Επιτελους ηλιθιες γκομενες.
Εξίσου επικίνδυνο. Να μαζεψεις ντομάτες και να τις εχεις σε σακουλα η καφασι χαρτινο στο πισω καθισμα
Μια να φυγει μπορει να σφηνωθει σε γκαζι συμπλέκτη κτλ
Το επαθα με πορτοκάλι. Δε σφηνωθηκε αλλα με ενοχλούσε
Ειπα ας δεσω τι σακουλα και σε καποιο ελιγμό ξεφυγε ενα
Με σαγιοναρα δεν οδηγω μονο με μπαλαρινα βιαστικα για ψωμι που παω. Ξυπολυτη ειναι το χειροτερο μπλέκονται τα δακτυλα, αυτο το επαθα επισης οταν μου κόπηκε λουρακι απο πεδιλο και δε γινοταν αλλιως
Μπαλαρινα να μη χαλαμε και τακουνια
Με σαγιοναρα δεν οδηγω μονο με μπαλαρινα βιαστικα για ψωμι που παω. Ξυπολυτη ειναι το χειροτερο μπλέκονται τα δακτυλα, αυτο το επαθα επισης οταν μου κόπηκε λουρακι απο πεδιλο και δε γινοταν αλλιως
Θεωρείς θηλυπρεπείς όσους οδηγούν με σαγιονάρες ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Τι ακριβώς μετράει ως σαγιονάρα;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Ότι δεν πιάνει φτέρνα, πεδιλάκι επιτρέπεται.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Υποθέτω παντόφλα γενικως καλοκαιρινή
Και το πεδιλο ειναι επικίνδυνο κόβεται λουρακι
Εκτος αν ειναι αντρικο με τα χοντρα λουριά
Και το πεδιλο ειναι επικίνδυνο κόβεται λουρακι
Εκτος αν ειναι αντρικο με τα χοντρα λουριά
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Α δηλαδή ότι είναι ξώφτερνο ασχέτως υλικού και σχήματος και όχι μόνο η κλασσική λαστιχένια διχαλωτή σαγιονάρα.
Δε μ'αρέσει αυτό. Άμα έχει σκληρή σόλα ρε παιδιά και κρατιέται καλά πάνω στο πόδι μια χαρά οδηγάς, γιατί;
Δε μ'αρέσει αυτό. Άμα έχει σκληρή σόλα ρε παιδιά και κρατιέται καλά πάνω στο πόδι μια χαρά οδηγάς, γιατί;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Το πιο επικίνδυνο ηταν το πορτοκάλι
Το ποδι το παλεψα χωρις πεδιλο αν και ηταν δυσκολη οδήγηση κι ακομη χειροτερα που και να σταματουσα δεν ειχα τι να βαλω κι ημουν εκτος πολης
Το πορτοκάλι κυλησε....λεω τι ναι τουτο...να το σπρώχνω πισω να ξανά έρχεται στα γκάζια
Οταν βγηκα το πεταξα σαν τον ανικετοκουνπο
Το ποδι το παλεψα χωρις πεδιλο αν και ηταν δυσκολη οδήγηση κι ακομη χειροτερα που και να σταματουσα δεν ειχα τι να βαλω κι ημουν εκτος πολης
Το πορτοκάλι κυλησε....λεω τι ναι τουτο...να το σπρώχνω πισω να ξανά έρχεται στα γκάζια
Οταν βγηκα το πεταξα σαν τον ανικετοκουνπο
bluerose έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 23:37 Εξίσου επικίνδυνο. Να μαζεψεις ντομάτες και να τις εχεις σε σακουλα η καφασι χαρτινο στο πισω καθισμα
Ειχες στο πισω καθισμα καφασι με πορτοκαλια και ξεφυγε καποιο και κυλησε στο πενταλ; Μα τι αυτοκινητο εχεις; Παλιο ειναι; η μηπως διθυρο;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Ενα κια πικαντο εχω κι εβαλα στο πισω καθισμα μια σακούλα με πορτοκαλια μαζι με αλλα ψωνια
Διθυρο;bluerose έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 00:39 Ενα κια πικαντο εχω κι εβαλα στο πισω καθισμα μια σακούλα με πορτοκαλια μαζι με αλλα ψωνια
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ασφαλή μεταφορά αντικειμένων, ο οποίος αποκαλείται πορτ μπαγκάζ.bluerose έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 00:39 Ενα κια πικαντο εχω κι εβαλα στο πισω καθισμα μια σακούλα με πορτοκαλια μαζι με αλλα ψωνια
Η καμπίνα είναι για επιβάτες και μόνο.
Απο τοτε μου έγινε συνηθεια ολα πλεον στο πορτ μπαγκαζFuerte έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 00:54Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ασφαλή μεταφορά αντικειμένων, ο οποίος αποκαλείται πορτ μπαγκάζ.bluerose έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 00:39 Ενα κια πικαντο εχω κι εβαλα στο πισω καθισμα μια σακούλα με πορτοκαλια μαζι με αλλα ψωνια
Η καμπίνα είναι για επιβάτες και μόνο.
Κι οταν εδινα μαθηματα παντα τη τσαντα μου ελεγε πορτ μπαγκαζ. Την απλή τσαντα δλ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 132 Απαντήσεις
- 2925 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
-
- 28 Απαντήσεις