!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Κυρανάκης της ΝΔ υπέρ του 12ωρου
Ο Κυρανάκης της ΝΔ υπέρ του 12ωρου
Για εμμονή της ΝΔ στο μοντέλο της φτηνής και ελαστικής εργασίας,"η οποία δεν κρύβεται" κάνει λόγο το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωση του σχολιάζοντας δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.Κυρανάκη. Όπως αναφέρει το υπ.Εργασίας στην ανακοίνωση του "μετά τον κ. Μητσοτάκη, που χαρακτήρισε το 8ωρο ξεπερασμένο, ήρθε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια τη θέση του κόμματός του, εκφράζοντας δημόσια το θαυμασμό του για το 12ωρο εργασίας που ψήφισε η κυβέρνηση της Αυστρίας. Σε αυτή τη δήλωση αποτυπώνεται γλαφυρά το μέλλον που οραματίζεται η ΝΔ για την αγορά εργασίας,συνεχίζει το υπουργείο. Επίσης, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα που μείωσε με νόμο τον κατώτατο μισθό, κατάργησε το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αντιτίθεται στην επαναφορά της επεκτασιμότητας των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και επιχειρησιακών και "συνεχίζει να ξεδιπλώνει τις ακραία νεοφιλελεύθερες αρετές του".
Τέλος,με σκωπτικό ύφος αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου."Το ανησυχητικό είναι ότι η μέρα έχει άλλες 12 ώρες και η ΝΔ δεν έχει ακόμα μιλήσει γι' αυτές. Το καθησυχαστικό είναι ότι η ΝΔ δεν είναι κυβέρνηση".
http://www.palo.gr/pagosmia-nea/toylaxi ... /18454330/
Τέλος,με σκωπτικό ύφος αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου."Το ανησυχητικό είναι ότι η μέρα έχει άλλες 12 ώρες και η ΝΔ δεν έχει ακόμα μιλήσει γι' αυτές. Το καθησυχαστικό είναι ότι η ΝΔ δεν είναι κυβέρνηση".
http://www.palo.gr/pagosmia-nea/toylaxi ... /18454330/
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο Κυρανάκης της ΝΔ υπέρ του 12ωρου
Με ποια λογική αντί να βάλεις τις δηλώσεις του Κυρανακη έβαλες το σχολιασμό τους από το ΣΥΡΙΖΑ;
Περιμένεις λογική από ζαίο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 16:52 Με ποια λογική αντί να βάλεις τις δηλώσεις του Κυρανακη έβαλες το σχολιασμό τους από το ΣΥΡΙΖΑ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τι λες ρε βλήτο; Μια φορά τους ψήφισα το Γενάρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:07Περιμένεις λογική από ζαίο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 16:52 Με ποια λογική αντί να βάλεις τις δηλώσεις του Κυρανακη έβαλες το σχολιασμό τους από το ΣΥΡΙΖΑ;
Ντάρβεν τις δηλώσεις του νεοδημοκράτη ήθελα να βάλω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Θα δουλεύουμε και μία ώρα για την Ελλάδα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Βρεχει τσουτσουνες ζαιε ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- metaxoskolikas
κι εσύ της ελπιδος;Χαοτικός έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 18:13Τι λες ρε βλήτο; Μια φορά τους ψήφισα το Γενάρη.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 17:07Περιμένεις λογική από ζαίο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 16:52 Με ποια λογική αντί να βάλεις τις δηλώσεις του Κυρανακη έβαλες το σχολιασμό τους από το ΣΥΡΙΖΑ;
Ντάρβεν τις δηλώσεις του νεοδημοκράτη ήθελα να βάλω.
τί έγινε τελικά, ήρθε;
Να μιλάει κάνας κουκουές ή κάνας ανταρσύας πάει στοδιάλο. Αλλά να μιλάτε και σεις ρε ζαγάρια που θέλετ να να είμαστε αποικία πάει πολύ. Μπρος. Στο κλουβί σας γρήγορα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εαν δεν ήσουν «χαοτικός» θα καταλάβαινες οτι τα έχεις κάνει σαλάτα.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Και εσυ εαν δεν ησουν ((Ελβετος Τραπεζιτης)) θα καταλαβαινες οτι το 12 ωρο ειναι στην ατζεντα των δεξιων και των εθνικιστων σε ολη την ΕΕ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το ωραιο ειναι Χαοτικες οτι για το 12ωρο του Κουλη των δρομο τον ανοιξε ο Τσιπρας.Γιαυτο ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Ελβετός Τραπεζίτης
zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 16:09 Το ωραιο ειναι Χαοτικες οτι για το 12ωρο του Κουλη των δρομο τον ανοιξε ο Τσιπρας.Γιαυτο ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΙ ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ
zteo έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 16:04 Και εσυ εαν δεν ησουν ((Ελβετος Τραπεζιτης)) θα καταλαβαινες οτι το 12 ωρο ειναι στην ατζεντα των δεξιων και των εθνικιστων σε ολη την ΕΕ.
εσυ να πας στο κάμπιγκ της κνε για να κάμεις αντιστασηλαέ
Εαν μου επιτρέπεις να καταδείξω την μικρή διαφορά μεταξύ εσένα και του «χαοτικού» .
Ο χαοτικός ανακατεύει τα πάντα όλα επειδή απλώς του αρέσει να ανακατεύει αντί να σκέφτεται.
Εσυ απο την άλλη μεριά είσαι τόσο μονομερής που ουτε καν μπορείς να σκέφτεσαι.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Για πες το 12ωρο πως θα βοηθησει τους εργαζομενους Ελβετε? 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-