!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη μεταγραφή για τη Βασίλισσα
Μεγάλη μεταγραφή για τη Βασίλισσα
Ό,τι λέω σχετικά με τη Βασίλισσα,γίνεται.
Το είχα πει για τον Ρεντόντο,"γιατί ρε πστμ δεν τον αγοράζει ;". Τον αγόρασε.
Το είχα πει για τον Μακ Μάναμαν.Τον αγόρασε.
Το είχα πει για τον Ντι Μαρία.Τον αγόρασε
Το είχα πει για τον Κρόος.Τον αγόρασε.
Το είχα πει για τον Μόντριτς.Τον αγόρασε.
Χθες-προχθές,σε ανύποπτο χρόνο,σε συζήτηση που είχα με κάτι άτομα στη δουλειά,είπα "στη Βασίλισσα θέλω μόνο τον Χάρι Κέιν ή τον Εμπαπέ"
Σήμερα :
https://www.protothema.gr/sports/articl ... l-o-ebape/
Το είχα πει για τον Ρεντόντο,"γιατί ρε πστμ δεν τον αγοράζει ;". Τον αγόρασε.
Το είχα πει για τον Μακ Μάναμαν.Τον αγόρασε.
Το είχα πει για τον Ντι Μαρία.Τον αγόρασε
Το είχα πει για τον Κρόος.Τον αγόρασε.
Το είχα πει για τον Μόντριτς.Τον αγόρασε.
Χθες-προχθές,σε ανύποπτο χρόνο,σε συζήτηση που είχα με κάτι άτομα στη δουλειά,είπα "στη Βασίλισσα θέλω μόνο τον Χάρι Κέιν ή τον Εμπαπέ"
Σήμερα :
https://www.protothema.gr/sports/articl ... l-o-ebape/
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μεγάλη μεταγραφή για τη Βασίλισσα
τον αζαρ τον θυμαστε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν μου άρεσε ποτέ ο Αζάρ.
Ο πιο αχώνευτος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλλα,είναι για μένα ο Πέπε,με δεύτερο τον Φίγκο.
Προβλημα μεγαλο αν γινει κατι τετοιο.
Πρεπει η Μπαρτσα να απαντησει με Χααλαντ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Η Μπάρτσα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα οπότε μάλλον ξέχασε τον. Λογικά ο Χααλαντ Αγγλία θα καταληξειDaje έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:10 Προβλημα μεγαλο αν γινει κατι τετοιο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλλον ρεαλ η σιτι (φευγει ο αγουερο)Gewponos90 έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:12Η Μπάρτσα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα οπότε μάλλον ξέχασε τον. Λογικά ο Χααλαντ Αγγλία θα καταληξειDaje έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:10 Προβλημα μεγαλο αν γινει κατι τετοιο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- wooded glade
Ο Κέϊν ; Αυτός είναι για το Αιγάλεω.
Αλλά ο Εμπαπέρ ναι. Αυτός δεν νομίζω υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει, αλλά αν η ΠΣΖ πουλάει τότε πρέπει να κινηθεί ο Άμπρα.
Αλλά ο Εμπαπέρ ναι. Αυτός δεν νομίζω υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει, αλλά αν η ΠΣΖ πουλάει τότε πρέπει να κινηθεί ο Άμπρα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μαλακες αν τον δωσουν. Πωληση του γυφτου Νειμαρ, αγορα Χααλαντ και η παρι θα ειναι φαβορι για το CL για τα επομενα 10 χρονια.
Σίτι,είναι ο εκλεκτός του Πεπ,δεν χάνεται η μεταγραφή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:13μαλλον ρεαλ η σιτι (φευγει ο αγουερο)Gewponos90 έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:12
Η Μπάρτσα έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα οπότε μάλλον ξέχασε τον. Λογικά ο Χααλαντ Αγγλία θα καταληξει![]()
Φεύγει ο Αγκουέρο.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν είναι στο χέρι τουςpanos291 έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:17 Μαλακες αν τον δωσουν. Πωληση του γυφτου Νειμαρ, αγορα Χααλαντ και η παρι θα ειναι φαβορι για το CL για τα επομενα 10 χρονια.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ναι,επειδή φλομώσαμε στους επιθετικούς του επιπέδου του,ας τον πετάξουμε στο Αιγάλεω,να παίρνει παιχνίδια.
Έχω την εντύπωση ότι ο Νεϊμάρ ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη.panos291 έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:17 Μαλακες αν τον δωσουν. Πωληση του γυφτου Νειμαρ, αγορα Χααλαντ και η παρι θα ειναι φαβορι για το CL για τα επομενα 10 χρονια.
Tωρα ειδα οτι το συμβολαιο του τελειωνει το 22 οποτε αν θελει να φυγει, πρεπει να πουληθει φετος. Πιστευω παντως οτι αν εφερναν Χααλαντ ισως να ηθελε να μεινει.Gewponos90 έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:18Δεν είναι στο χέρι τουςpanos291 έγραψε: 08 Απρ 2021, 21:17 Μαλακες αν τον δωσουν. Πωληση του γυφτου Νειμαρ, αγορα Χααλαντ και η παρι θα ειναι φαβορι για το CL για τα επομενα 10 χρονια.
- Eθνικοκοινωνιστης
σωστα και η παρι για χααλαντ
εγω θα ελεγα οτι θα μπορουσε να αντικαταστησει και τον λεβαντοφσκι στην μπαγερν αλλα θα πρεπει να μεινει αλλα 2 χρονια στην ντορτμουντ,οποτε σιτι,παρι ή ρεαλ
εγω θα ελεγα οτι θα μπορουσε να αντικαταστησει και τον λεβαντοφσκι στην μπαγερν αλλα θα πρεπει να μεινει αλλα 2 χρονια στην ντορτμουντ,οποτε σιτι,παρι ή ρεαλ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης