https://www.reddit.com/r/LindsayEllis/c ... ctivation/

Δεν είναι ακριβώς "εκει έξω". Ο πόλεμος της ηθικής καθαρότητας μας αφορά όλους. Θα τον βρούμε μπροστά μας, όπως βρήκαμε τους qanonαδες που το σκάνε απο το νοσοκομείο και κορονοιό γιατί υπακούνε μόνο στο σύνταγμα, κοκ
τι δεν κατάλαβες; Διώξανε τη μάγισσα απ'το χωριό για το "ρατσιστικό" τουιτ που έβαλα παραπάνωST48410 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 09:36 Δεν ξέρω. Εντύπωσή μου είναι πλέον ότι ισχύει αυτό που λέμε για τα πίτουρα και τις κότες. Κάποιοι συνδέουν την επαγγελματική τους ανέλιξη με τα ΜΚΔ. Δε λέω, καλά κάνουν, ενίοτε βγαίνει εύκολο χρήμα σχετικά γρήγορα. Από την άλλη είναι τόσοι οι χαζοί εκεί που εξίσου εύκολα μια πλημμύρα ανοησίας παρασύρει ότι χτίζει κανείς με κόπο.
Κάνεις ένα σχόλιο, στραβώνουν μερικοί, του δίνουν και προεκτάσεις που φαντάζονται στην κεφάλα τους, το δέχονται και αρκετοί άλλοι και πάει γαϊτανάκι το πράγμα. Καλύτερα αυτές οι μόδες να μείνουν εκεί από όπου ξεκίνησαν. Είναι πολυτέλειες για μια κοινωνία με τα δικά μας προβλήματα. Προσωπικά δηλαδή δεν βλέπω ακριβώς πόλεμο ηθικής καθαρότητας αλλά τη συνέχεια μια μόδας κινημάτων που ξεκίνησε από ΗΠΑ μεριά και αφορά το δικό τους πολιτικοκοινωνικό μαλλιοτράβηγμα. Ότι θα ρθει και εδώ; Δυστυχώς, μάλλον θα συμβεί κι αυτό.
Τώρα για την ουσία του θέματος δεν θέλω να πάρω θέση. Έκανα αναζήτηση να δω τι αφορά. Όταν το πρωτοδιάβασα δεν κατάλαβα τίποτα.
όταν σου την πέφτει ο όχλος και σε αναγκάζει να αποχωρήσεις για να γλιτώσεις την επίθεση, ούτε ragequit λέγεται ακριβώς. Αλλιώς το λένεDwarven Blacksmith έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:02 Αυτό δεν λέγεται cancelation, εμείς οι παλιοί το λέγαμε ragequit. Θα το ξεπεράσει.
Υπάρχουν. Αυτοί που αυτοκτόνησανStalker έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:12 Να απαγορευτούν οι όχλοι αμέσως.
Κατά τα άλλα υπάρχει κανένας που να έγινε cancelled για μη ποινικό λόγο και να μην επέστρεψε δριμύτερος;
Αυτή ήταν outlier, κάτι μου λέει ότι δεν χρειάζεται ακόμα να μπει σε suicide watch η LΕ. Το τυπικό είναι οι δικοί σου να σε τιμούνε ως οσιομάρτυρα που κυνηγήθηκες επειδή λες τα πράγματα όπως είναι και μετά να κάνεις πίβοτ σε πιο επικερδές niche.Σενέκας έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:14Υπάρχουν. Αυτοί που αυτοκτόνησανStalker έγραψε: 29 Μαρ 2021, 10:12 Να απαγορευτούν οι όχλοι αμέσως.
Κατά τα άλλα υπάρχει κανένας που να έγινε cancelled για μη ποινικό λόγο και να μην επέστρεψε δριμύτερος;
https://en.wikipedia.org/wiki/August_Ames#Death
Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς που ουσιαστικά βασίζονται στο χειροκρότημα και την κοινωνική αποδοχή:ST48410 έγραψε: 29 Μαρ 2021, 09:36 Δεν ξέρω. Εντύπωσή μου είναι πλέον ότι ισχύει αυτό που λέμε για τα πίτουρα και τις κότες. Κάποιοι συνδέουν την επαγγελματική τους ανέλιξη με τα ΜΚΔ.