Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Otto Weininger έγραψε: 29 Μαρ 2021, 07:05Και πουθενά η Siemens. Περίεργο γιατί τόσες μέρες μερικοί μας τα είχαν ζαλίσει.
Εχει φαρμακευτικό κλάδο η Siemens;
Σε όλες τις κρατικές προμήθειες μέσα μπαίνει. ΚΑι στα αμερικάνικα πάτριοτ του Αθήνα 2004 μεσάζοντας ήταν η ζήμενς
Δε μου κάνει εντύπωση αν έχει μπει μέσα και σε αυτό
Otto Weininger έγραψε: 29 Μαρ 2021, 07:05Και πουθενά η Siemens. Περίεργο γιατί τόσες μέρες μερικοί μας τα είχαν ζαλίσει.
Διαγνωστικό σίγουρα. Έχω δει μηχανήματα και ταινίες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ανοιχτέ και τα clubs με το τεστ στο χέρι να μας το κάνει ο πορτιέρης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Σε όλες τις κρατικές προμήθειες μέσα μπαίνει. ΚΑι στα αμερικάνικα πάτριοτ του Αθήνα 2004 μεσάζοντας ήταν η ζήμενς
Καλά ούτε εμένα θα μου έκανε εντύπωση,αλλά άλλη πηγουλα εκτός του Πολακη και του pronews έχουμε;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Οι αμυντικές βιομηχανίες δίνουν πάντοτε εργολαβία τα διάφορα ηλεκτρονικά. Π.χ. είναι γνωστό ότι η Dassault πάει πακέτο με την Thales. Αλλο αυτό και άλλο να είναι η Siemens prime contractor σε προμήθεια φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Και πάλι, ενώ είναι δυνατόν, ποιός το βεβαιώνει;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.